Förfest!

Nu har vi varit och ätit god mat igen :) Och sen satte vi oss i hotellbaren, och personalen där var så sjukt trevlig. Ska ut med en utav bartenderna och hans kompisgäng senare ikväll. Tänkte gå till Port de Soleil :) Men för tillfället sitter vi på hotellrummet och små dricker lite. Har beställt upp från baren. Och Amanda upptäckte att vi inte har någon kapsylöppnare, så när hon fick slut på idéer om hur vi skulle få upp flaskan tog hon till sin egen metod, och den var väldigt effektiv, må jag säga ;)
 
 

New in!

Tänkte bara lägga upp lite bilder på det jag köpt: En digital kamera, yay! En earcuff, en asball sjal, ett svart basiclinne, och ett par nya skor! Allt detta ska följa med mig på stan ikväll! :D
 

Göteborg, dag 3

Tillbaka på hotellet! Nu tänkte vi chilla lite och göra oss i ordning i lugn och ro innan det är dags för våran andra natt på klubbarna på Avenyn! (Bilder från inatt kommer upp senare, om det finns några bra att lägga upp dvs ^^)
 
Vi hade det iallfall supermysigt i nordstan! Vädret var underbart och perfekt för en liten stadsvandring! Och dom hade så mycket unika butiker att kolla in, och de stora kedjorna, som H&M och Gina Tricot till exempel, hade också ett väldigt annorlunda sortiment till skillnad från i Stockholm :) Och innerstaden verkar aldrig ta slut här! Det är människor, trafik, butiker och gallerior, klubbar och uteserveringar vägg i vägg med varandra längs hela gator! Utelivet är verkligen något i särklass här nere. De flesta ställena har öppet till 4-5 och köken har öppet riktigt länge! Var på ett ställe igår där köket var öppet hela natten, och det var inget skithak direkt. 3-4 våningar, olika musik på varje våning och högst upp var restaurangen. Supergod mat, och man betalade därefter med ^^
 
Den sista bilden är på vårat hotell, med baren och allt :) Vi bor på sjätte våningen i det vita húset :D
 

Outfit


Lyxfrukost

Vaknade för sent för frukost på hotellet idag, så vi gick ner till Espresso House och åt en mysig frukost i solen istället! :) Kom hem sent inatt och var rätt förstörda imorse, men en dusch och lite smink har raderat påfrestningarna från natten! Vi hade superkul! Allt ligger lixom här utanför hotellet. Klubbar längs hela Avenyn! Och vi hade turen att träffa på två trevliga göteborgare som visade oss the places to be och fixade in oss förbi kön. Bjöd på både inträde och alkohol. En lyckad kväll helt enkelt!
 
Nu ska vi bege oss in till nordstan för lite shopping där inne i det härliga vädret! Och jag SKA komma hem med en digitalkamera :D Vi hörs när vi är tillbaka på hotellet igen. Puss! <3
 

Utgång!

Då ska vi se vad Göteborg har att bjuda på på natten! Det regnar lite, så vi har inte gått ännu, men tror det börjar lugna sig nu! ^^ Har förat på rummet så länge, men börjar bli otåliga och snart drar vi alltså! Ska ner i baren här på hotellet och dricka en Strawberry Daiquiri först hade vi tänkt, har redan druckit två sånna här, och vår bartender gör dom bästa alltså! :D
 

Up and down the avenue

Sådär, då var man tillbaka på hotellet igen! Har ätit god mat på en restaurang här på Avenyn, och kollat lite i affärer. Det blev ingen kamera, men ett par nya jeans :) Nu tänkte vi göra oss i ordning i lugn och ro inför kvällen! Och börja föra lite här på rummet ;) Sen tänkte vi gå och dricka lite drinkar och så på klubben dom har på hotellet och sen vidare ut i Göteborgsnatten :D Har hunnit byta ut min design med :D
 
Paprika, fylld med vegetarisk färs och zuccini, med potatis och soltorkade tomater. Var supergott!

Hit the town

Då var det dags att gå ner på stan då! Ska införskaffa lite alkohol att börja kvällen med, och shoppa lite. jag är sugen på att skaffa mig en digitalkamera själv :P Så det kanske blir en sån nu. Men först ska vi ÄTA. Här har ni outfiten för dagen:
 
 

All worked out

Kom nyss upp från gymmet efter ett skönt pass. Har redan kommit ut ur duschen så nu är det Amandas tur, så jag passar på att blogga lite :) Sen blir det att göra sig i ordning för att gå ut och hitta på lite kul :) Äta bland annat, det känns som en bra idé just nu ;)
 

Göteborg, dag 2

Idag vaknar Amanda och upptäcker att vi är sena till frukosten, så det var bara upp och hoppa och ner till frukostbuffén och äta. Förutom stressen att hinna ner dit har vi haft en jättemysig morgon och när vi kom upp fortsatte vi att mysa med té och cig på bakongen :)
 
Men nu är det lugna mysiga över, för nu ska vi ner och hitta ett linne till mig att träna i (lyckades ju glömma träningskläder när man packade, idiot man är ^^) och sen till gymmet. Ska bli skönt som faan! Och efter det kanske det blir ut på stan, ikväll blir det iallafall ÄNTLIGEN utgång! Nu ska göteborgarna få sig en omgång av Humle och Dumle, blir garanterat en kväll dom alrdig glömmer, oss finns det inte så mycket hopp för. Känner att man kommer att ställa sig frågan "WHAT the HELL HAPPENED last night?". Jag är verkligen sååååå taggad, märks det? ;)
 

Liseberg :)

Så vill ni kanske höra om Liseberg igår? Tänkte väl ;) Märks att det var längesen man var där, för man kom ihåg det som mycket större, men ändå hittade man INGENTING! ^^ Vi hann åka en del roligt iallafall! Till favoriterna tillhör Kanonen, fast jag skrev och ville av hela vägen! Skitäckligt! :D Och Kållerado, som jag fick Amanda att hoppa i en gång till fast hon blev dränkt första gången. Men andra gången blev jag också dyngsur. Skrattar bäst som skrattar sist, antar jag? ;) Dom hade en jävla gungjävel som jag verkligen trodde skulle bli min död. Man satt ju fan knappt fast! En liten grej över benen i stort sett. Och ingenstans att hålla i sig, och man var ju pretty much upsidedown... DÖ LISEBERG, DÖ! Vågade mig upp i AtmosFear med. Efter lite tjat från Amanda, gick jag med på att begå kollektivt självmord ^^ Men annars var det kul med helium ballonger och kaninöron! Stockholmsfjortis är man väl när man går på Liseberg? ^^ Nej, men vi hade en underbar dag, fastän vi var trötta efter resan och jag var en sekund från döden hela tiden och såg livet passera i revy när dom spände fast oss i allt vi åkte. :)
 

Spontan fotografering ^^

Lovade er lite bilder, och här kommer dom :)
 

Göteborg, dag 1

Idag är planen att vi ska gå på Liseberg och vara där hela dagen och bara ha det bra! Det ska bli jättekul! Hittills idag har vi hängt lite på Avenyn medans vi väntade på att vårat rum skulle bli klart, gjort oss i ordning och sen hade vi en spontan photoshoot på balkongen (bilderna kommer upp senare!). Och nu är det bara att hoppa på spårvagn 4 till Liseberg! Hoppas er dag är och kommer bli lika bra som min! Så skönt med semester ;)
 
När man hänger i Göteborg ;)

Vårt rum <3

Tänkte bara säga igen hur mkt jag ääääälskar vårat rum! Och hela hotellet, det är underbart! :D Här får ni lite bilder ;)
 
 

På hotellet :)

Nu har vi fått checka in och kommit lite i ordning på rummet, som är jääättefint btw ;) Är supernöjd, vill knappt gå härifrån ^^ Men det ska vi, ska bara in i duschen och göra oss i ordning först! :) Sen blir det Liseberg!
 

Framme!

Godmorgon! Anälnde nyss till vår slutdestination med bussen. Har tagit oss till hotellet, men får inte checka in riktigt ännu. Så vi hänger i lobbyn! Har lämnat in bagage och så iallafall, så nu är man ett ton lättare och om en stund tänkte vi gå ner på stan och kolla lite bikinis och träningskläder, när allt öppnar :) Gym på hotellet ofc, det hade inte gått annars ;)
 
Okej, planen för dagen består av äventyr! Och en massa skoj med min bästa vän här i en främmande stad utan jobb, föräldrar, syskon, pojkvänner eller husdjur att rätta oss efter. Det ska bli underbart. Det är är vår stund! Vår långhelg utan avbrott då vi ska göra vad fan vi vill och rocka stan! :D Checkar in lite senare med er igen när vi fått rummet. Tjingeliiiiiing! ;)
 
 
 
Slitna efter vår lååååååånga bussresa och allt dragande på väskor och våra försök att navigera oss fram till hotellet, vilket gick ganska bra och nu är vi ÄNTLIGEN HÄÄÄÄR!

Min lååånga dag :)

Another day successfully wasted ;) Haha ^^ Idag har man gått upp tidigt och shoppat hela dagen! Så nu har jag börjat på en ny garderob för sommaren och alla dess nöjen! Har ju en kommande resa imorn, vart? Hemlis för tillfället ;) Spännande, spännande ^^ Efter man gått i stan i timmar och bränt en maaaassa pengar, så var det dags att åka till gymmet för att bränna massa kalorier :)
 
Åkte hem till Amanda efter det och käkade lite, sen kom min kära mamma och hämtade mig för att vi skulle åka till stallet. Min häst åker till Gotland om några dagar (då jag är på min och Dumles resa) och kommer inte komma hem därifrån. Han ska få sin sista sommar och gå på bete där nere. Han är så gammal och har varit halt i två år (tror jag), värre vissa perioder och bättre andra, och han kommer aldrig bli bra igen :( Så jag fick säga hejdå till honom idag, vilket var väldigt jobbigt, men försökte njuta av våran sista timme tillsammans. Jag vet ju att detta är det bästa för honom, även om man är pigg och glad ännu så vet jag att han måste ha fruktansvärt ont. På senare tid har han börjat snubbla när han går vissa dagar, och jag kommer aldrig kunna rida honom på samma sätt igen. Det är jättejobbigt :(
 
Efter det var det hårfärgningsdags dock, och då blev det väldigt sent hem och har precis blivit klar med packningen till vår uppkommande resa. Så nu ska jag läsa lite i Mockingjay, och sen ska jag sova. Det blir en lång dag imorn med. All väntan och spänning! :D Och så har jag ett personalmöte på kvällen som jag måste gå på, och då blir det väääldigt bråttom in till stan efter det, så vi inte missar våran buss!
 
 
Lite utav allt jag fick med mig hem från stan idag, orkade inte fota allt, så ni får se det på när bilderna från resan kommer upp ;)
 
Här kommer en bildbomb på mig och min ögonsten:
 
 
 
 
 
 
 

Mockingjay

Har gjort mig klar att åka och jobba. Ska plocka upp lite hårfärg innan med, och lite smink tror jag :) Efter jobbet ska jag till Amanda och boka en resa :) Den ni! Och imorn ska jag färga håret, det är på tiden alltså! Ååååh, bara idag kvar på jobbet, sen 6 dagar frihet! Skönt!
 
Nej, men nu ska jag nog göra mig helt klar och dra. Har läst ut Catching Fire nu, äntligen :D Så nu är det sista boken som väntar, Mockingjay, så jag längtar till tåget så jag kan börja läsa :D TTYL :)
 
Alltså, den är så jävla snygg! Haha ^^

Veckans träning

Blev bara två pass, och kan inte säga så mycket om dom, mer än vad jag gjorde. :) Kör på som vanligt bara, och jag märker lite resultat, men andra verkar märka mer, och det är dom komplimangerna och den uppskattningen som ger en styrkan att kämpa lite till ibland :) Ibland kan man behöva lite extra motivation ^^
 
Tisdag: Kondition, ca. 60 min. Löpning på bandet i 30 min, cykel 10 min (hatar att cykla! Cyklar enbart för att det går snabbare än att gå, och inte i träningssyfte ^^) Cardio Wave 15 min. Så skönt att äntligen jag äntligen kan träna kondition nu. Har blivit helt frisk! :D
 
Söndag: Kondition, 60 min. Löpning på bandet igen, 30 min och sen Cardio Wave 30 min. Det var lite fantasilöst. Var där helt ensam för första gången :D Först funderade jag på om man ens orkade gå dit, men sen blev jag arg och behövde få ut lite aggressioner. Det var ett skönt pass. Riktigt intensivt, och jag mådde bättre och var mycket gladare när jag gick därifrån. Extremt trött. Körde på som fan! :D
 

Min midsommar :)

Tillbaka från Gålö, egentligen igår men var för sliten då. Behövde sova desstuom, gick halv 5 imorse lixom ^^ Hade jättemysigt där iallfall! :D Första riktiga sommarkänslan man har fått, och sällskapet kan man absolut inte klaga på heller! Havet, klipporna, ja naturen i sin helhet lixom ^^ Tro det eller ej ;) Så skönt att bara koppla av, fick en paus när jag behövde det! :) Men idag väntade jobbet och verkligheten, annars hade jag nog velat stanna där! xD Saknade min Amanda förstås, som firade med släkt och vänner ute på Gräsö. Får träffa henne imorn igen! :D Yay!
 
Tyvärr så suger min kamera på mobilen. Bilderna fångar inte alls stämingen. Kanske jag som är en dålig fotograf? ^^ Nej, men har få bilder, men vill inte ens kolla på dom själv. Så tyvärr blir det inget. Ska skaffa mig en digitalkamera så bilderna inte blir gråa! Men men, ska ta itu med lite städning och annat roligt nu. Söndag: Jobba, träna, städa. Sånt man inte blir glad över förrän efteråt. Det ägnar jag dagen åt. Kommer sova gott inatt tror jag och inte känna att det var värt det förrän imorn! ;)
 
Kan bjuda på en bild jag tog precis innan jag åkte i fredags iallafall :)

Sleepless in Sthlm :/

Okej, färdigpackat nu iallfall. Nu återstår bara att välja en outfit, och jag känner mig inte alls trött, så undrar hur det ska gå att tvinga mig själv in i drömmarnas land? Hmm, better be soon. Måste verkligen komma upp imorn, har en bit att åka, och så lite tid!
 
Just me, atm :)

Midsommarplaner :)

Hemma från jobbet då! Dags att packa väskan med massor till imorn. Alkoholen behöver jag iallafall inte släpa långt, men all annat? Smink, ombyte och varma kläder till kvällen/natten. Vad mer? :) Ska ut på en camping med några polare och fira att nu går vi mot vintern igen. Höhö ^^ Får inte glömma Catching Fire heller, kommer nog bara ha tid och vilja läsa på tåget, men jag åker inte utan den! Bara några kapitel kvar nu, spänningen är olidlig!
 
Nej men om man skulle sluta skjuta upp saker och ta itu med allt så det är klart? Ska i säng tidigt ikväll och verkligen försöka tvinga mig själv till några timmars sömn. Upp tidigt imorn och göra sig iordning och åka! :)
 

Bara allmänt :)

Då var man hemma från jobbet då! Äntligen, bara imorn kvar sen är man ledig i två dagar, jobbar två och sen semester! :D Tihihihi! Längtar så otroligt mycket nu när det är så näääära! Allt skoj man ska hitta på, och Amanda har också några dagar ledigt. PARTEEEEEY! Nu ska jag nog göra något att äta, och sen begrava mig i Cathcing Fire igen :) Konstigt, förut hade jag svårt att finna tid att läsa och nu har jag svårt att finna tid för annat än att läsa ;) Men det är så spännande så jag vill inte lägga ifrån mig den! Har den med mig överallt och sitter tillochmed på rasterna på jobbet och läser :)
 
Min outfit för dagen ^^
 

Pit stop

Är hemma hos Amanda, har inte tagit oss till gymmet än, då hon glömt nästa allt hemma :P Så vi fick åka hem och hämta skor och vattenflaska och lite dylikt hos henne, så vi ska snart åka tillbka igen. It wasn't all bad, har fått i oss ett mål mat också ju ;) Men snart bär det av!
 
Ska kolla hur jag jobbar resten av veckan imorn också, så jag vet om jag har tid att träna mer i veckan. Det vet man inte, nu med sommarschemat igång så är inget sig likt :P Men vi hoppas att vi iallafall kan få in två pass till :)
 
Men nu börjar den här dagen kännas som en riktig slappardag, så vill faktiskt åka nu. "All" min ledighet nu i helgen och idag har fått mig att bli slö, fasar för jobbet imorn! Hur ska det gå efter Spanien? När man kommit in i chillmode på riktigt lixom? Aja, bara att bita ihop och komma in i rutin antar jag, har ju gjort det förr i så många år. Men vi vet ju hur de första veckorna efter sommarlovet kändes i skolan, eller hur? Shit, har inte haft semester sen skolan! Hur ska detta gå? :P
 
 

Hit the gym

Håller på och packar väskan och gör mig klar för gymmet :) Ska dra om bara några minuter, vill bara säga att jag är så grymt taggad och jag har verkligen läääängtat tillbaka! Hostan är nästan historia, så det blir mycket kondition idag! :D Och så ska jag ju få träffa min Mandy, har ju inte setts sen i söndags :S ;P Och snacka lite skit, händer ganska mycket på två dagar ;)

Men nu måste jag fortsätta packa, ttyl :)




Holding my breath

Hemma från jobbet och funderar på att begrava mig i min bok. Läser Catching Fire nu, uppföljaren till The Hunger Games, och det är såååå spännande! Spänning från första till sista sidan! REKOMENDERAS! ;) Den andra boken tog slut så fort, och denna är snart på väg att försvinna den med. Får trösta mig med att det finns en till som väntar på mig, och när den också är borta är det bara att vänta tills de andra filmerna kommer ;)




Min helg :)

Det blev bio i fredags! Var och såg Battleship med en kompis, och den var inte alls lika bra som jag förväntat mig. Så vi gick därifrån ganska besvikna, men jag hade roligt ändå! Vi har inte umgåtts mycket på senaste nämligen, så det var jättekul att träffa honom! :D

Efter bion gjorde jag honom sällskap till Tungelsta, och har hängt med Amanda i helgen. Inget tränande, då jag fortfarande inte kände mig helt frisk, med hostan och så, så jag var glad att hon inte släpade mig till gymmet :) Och hon har haft sina "ursäkter" med, men läs hennes blogg för det :P Istället var vi på nån b-bilträff/race :P Det var sådär, träffade folk man saknat och folk man helst inte orkar se längre... Men efter det drog vi ut! Amanda körde på nyktert, men jag fick ner några öl ^^

Söndag då? Degade hela dagen i pissvädret. Jag och Amanda mötte upp Björne och Natta av en slump och snackade skit och planerade lite kul grejer vi ska göra i sommar :) Konstigt vilken sommarkänsla man fick i det där deprimerande vädret ^^ Hahaha ^^ Men men, nu ska jag inte hålla er kvar längre, utan hoppa in i duschen för att bli klar att åka och jobba igen :)






What now?

Vad ska man hitta på dagen i ära? Hmm, Amanda har inte hört av sig ännu, så vet inte om det blir gymmet. Annars har vi imorgon och söndag på oss att träna med :) Nej, men om man ska äta något, och kanske läsa lite i Hunger Games? :D Sounds like a temporary plan ;) Special K med yoghurt och en macka :) Mmmmm ^^




Heure du coucher

Ett kapitel till i boken jag inte kunnat lägga ifrån mig på 3-4 dagar. Bara ett? Jag måste få sova också, har jobbat hela dagen. Visst jag är ledig imorn (blev jätte förvånad då jag inte kan komma ihåg när jag var ledig en fredag sist utan att ha varit sjuk eller på semester?), men ska till gymmet med Amanda hoppas jag. Känner mig liiite bättre än igår, men hostar fortfarande, så konditionsträningen får vänta lite till. Men jag lär väl fuska imorn igen, körde på ganska bra med kondition igår ändå. En halvtimme minst, men sen orkade inte mina lungor längre, och jag och Amanda gick ner till styrketräningen istället :)

Och kanske kan få något vettigt gjort här hemma, typ städa och tvätta. Tråkigt, men det är ingen annan som gör det så det är bara att bita ihop och stå ut lixom! Men men, dags att stänga av datorn och krypa ner i sängen med boken! Den är snart slut, och uppföljarna är hos mamma! :O Så måste alltså orka ta mig ner till Tungelsta och tillbaka i helgen med. Ska nog gå, får inte vara alltför lat! Men nu skriker kudden efter mig och jag efter den snart, så godnatt! :)


Nice and slow :)

Nu är gymväskan packad och det börjar bli dags att dra och möta Amanda för ett försiktigt pass på gymmet idag. Har varit sjuk, så vill inte pressa mig själv för mycket. Bara för att känna efter och hålla igång typ! Inte mycket kondition, då jag fortfarande har den där jääävla hostan kvar från förkylningen! Det får gå över snart så jag kan få tillbaka mitt liv!

Nej, dags att tagga! :) (Har Hunger Games i väskan med för lite läsning på tåget, så spännande! ^^ )





T.G.I Friday on a sunday :)

Ojdå, blev en längre visit hos mamma än planerat. Var ju sjuk, å ville inte vara ensam. Men är bättre nu, och igår var planen att vi skulle till Rix FM Festivalen. Meeeeeeeen, oftast blir det inte alltid som planerat. Det är då kvällen blir som bäst. Det blev en spontan drink kväll på Fridays med de skönaste människorna i världen! Hade super mysigt! Käkade god mat och drack nog minst en av varje drink dom kunde servera. Och när det inte räckte gjorde vi special special! ;) Kan ju säga att min nya kärlek är Strawberry Daiquiri ULTIMATE! <3 Perfekt dag, perfekt sällskap, perfekt stämning! :)






















Sjuuuuk :/

Skulle egentligen gymma med Amanda idag, men jag tror inte det är en så bra idé då jag gått och blivit sjuk! :O  Och då får man inte träna! Usch fy och blä. Jobba ska jag iallafall. Dom kan inte få in någon annan och så är det 100% OB idag, så jag överlever :) Men får vara hemma och vila imorn, får se om det går på fredag med. Mår verkligen inte bra :(


(Förra) veckans träning :)

Har varit dålig på att tränings blogga ^^ ska försöka med ett sånt här inlägg varje vecka :)

Onsdag: Kondition och armar, mage, ca. 60 min

Fredag: Kondititon och armar, mage. ca. 60 min. Lite mer kondition än syrka där. Och jag vågade gå ner där själv, Amanda tränade bara i konditions avdelningen då :)

Söndag: Kondition och rumpa/ben. ca. 70 min. Provade ben pressen för första gången xD Den var inte rolig, men det var skönt som f*n efter :) Boxades lite med, det var lääänge sen :)


A lot going on :)

Sitter och fördriver tid, orkar inte göra mig ordning för att åka ^^ Ska jobba idag (fast jag är ledig egentligen) och sen är jag inte ledig förrän nästa tisdag. Så jobbar måndag-måndag :) Woohooo! Idag ska jag även göra syntestet till körkortet, för nu har jag papprena! :D Så det ska skickas och betalas IDAG! Sen hoppas jag att mina böcker jag beställt kommer vilken dag som helst nu, så jag kan fly den här världen och försvinna in i framtiden en stund ;) Men nu måste jag sätta fart om jag ska hinna. TTYL :)


Mysmode i mysmode :)

Spöregn och äckelväder ute, men jag sitter i OnePiecen och kollar film/spelar lite. MYS! ^^ Så it isnt all bad :P Hoppas ändå att det fina vädret kommer tillbaka snart! :O Den här dagen har man bara degat. Fick sällskap hem av bröderna Berg imorse med. Vi nattgibbade igår, och jag är sååååå för gammal för det. Tröttnade, blev trött och ville dra hem kl. 3. Nej då är det halva gibbet kvar! Men vi drog typ lite efter 7. Hade kul ändå, det kom och gick :) Men det var ju inte bara waste :P

Men men, återgår till det jag gjorde nu :) TTYL ^^


På väg till mig! :D

Äntligen! Det blev ett måste efter filmeen och man måste ju ha något att läsa på stranden i sommar? ;) Robbin har tjatat och tjatat att jag måste läsa dom, och nu är dom på väg! På originalspråk och, tror det är original omslag! :P Haha, här ska läsas! :)


RSS 2.0