Baby bird leaves the nest.


Nu kopplar jag ur datorn. Nu flyttar jag :) Vet inte när jag har internet och kan skriva nästa gång ^^


Flytt :D


På onsdag kväll om allt går som planerat bor jag i min egen lägenhet :) Packar för fullt, men det är skit tråkigt :P Så bloggar lite emellan :) Tror jag ska sätta på lite musik, göra lite té och fortsätta nu :)

 

 


Igår klädde vi ut oss igen xD


Igårkväll efter jag skrev det sista inlägget började vi klä ut oss igen :P Haha, Amanda skulle klä ut sig till hora, och jag klädde ut mig till kille. Hahaha, sen gick vi ner till Johana Duggin och hennes lillesyster kollade i kikhålet och ville inte öppna för det stod en kille där utanför som hon inte kände igen :P Dom skulle sova, så vi pratade bara lite med Johana och sen drog vi vidare. Tog en massa bilder, här är några:




Monsters Inc. och snygga bilder xD


Sitter med Amanda och syrran. Har precis käkat och kollar på Monsters Inc. Efter en rökpaus gick vi in och tog lite roliga bilder mitt i filmen. Vi gjorde även en film, men den kommer INTE ut xD

Nu är det film igen :)

 


Jahaja :)


Blev ingen film, kunde inte hitta en bra version :P Började fundera på en film som hette Case 39 istället, men den tog sån tid. Sen kom Jennifer och Amanda också. Då sket vi i det, och Björne var ju tvungen att passa bussen hem :) Idag har jag jobbat hela dagen i stort sett. Tredje helgen i rad är över, nu blir det lungt i nästan en vecka. Ja, om man inte räknar med flytten och stressen där förstås xD Efter jobbet hann jag bara hem, gjorde inget speciellt, sen åkte jag och solade med Björne i VH innan vi kom hit och skulle se film :P Kan bjuda på lite roliga bilder vi tog medans vi försökte bestämma film :P

Vi har fakiskt inga effekter mer än svartvit på. Inte redigerat alls,
bildena blev så här när vi rörde på oss! xD
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Karaoke xD


Såååå dålig uppdatering alltså. Sitter med Björne just nu, vi ska kolla skräckfilm :) (Som vanligt!) Idag blir det Insidious :) Igår följde Börne med mig till karaoken på Ellys så jag fick sjunga av mig lite :) Han filmade också:


Del 1

 

Del 2

 

ENJOY xD

 

 


Uttråkad...


Ser hur allt jag har börjar försvinna. Det börjar bli tomt nu. Snart flyttar jag :) Just nu sitter jag och kollar sista säsongen av Scrubs. Har lite små tråkigt :/ Men ändå skönt att bara vara. Mind my own business.


 

 


Nöööörd :P


Sitter och lirar WoW med Robbin som jag pratar med i Skype. Har äntligen övertalat honom att komma till min server :) (Sa att han spelar mer än mig och han kan ju bara spela med mig på skoj när han inte måste köra på den andra. Och jag känner honom så pass bra att jag vet att han kommer levla upp den jättesnabbt.) Förlåt för nördsnacket ni som inte fattar :) Haha. Är ingen nörd. Om någon är nörd är det Robbin haha!

HAHAHAHAHAHA!!!

<3<3

 


Värd dag :P

Dagen började där gårdagen slutade hemma hos min kompis i Nacka. Blev väckt där och han sa att han måste dra lite tidigare så det var bara att gå upp och börja gå mot bussen. Han skulle ialla fall åt samma håll :P När jag kommit så långt som till t-cantralen och missat mitt tåg med två minuter så bestämde jag mig för att ringa Andreas och höra vad han gjorde. Han satt på tunnelbanan på väg mot t-cantralen han med, så vi bestämde oss för att mötas upp på en cig i alla fall. Jag kollade ifall mina pengar kommit in och det hade dom så vi drog och spelade lite på Inferno :) Sen följde jag med honom hem, han skulle ut med hunden och sen blev jag typ kvar :P Sitter just nu hemma hos Andreas och kollar på film :P Övertalade honom att se Burlesque xD Fick tjata en hel del, men han har inte klagat så mycket faktist :) Haha :P

...


Dålig uppdatering som fan :P ^^ Förlåt :P Varit så galet mycket att göra :) Packa, jobba och hinna ha ett liv emellan. Har inte gjort så mycket intressant dock. Har mest varit jobb, och jag har bara varit dom få dagarna jag varit ledig nu :) Men ikväll ska jag till Nacka och träffa en kompis :)



Sov time :P


Dålig uppdatering idag. Har i stort sett inte varit hemma. Åkte hemmifrån kl. halv nio imorse. Kom hem igen kl. halv tio :P Fullt upp hela dagen. Skulle egentligen ha varit hos en kompis i natt också, men det blev ändrade planer :P Imorn blir det packa igen :P Nu börjar det bli riktigt svårt. Var i lägenheten idag också ^^ Men men, har t.o.m stoppat filmen jag kollade på för att jag inte ville somna till den och missa allt :P Så John Blund väntar på mig den här gången ^^

 

Godnatt på er :)


Tidigt tidigt...


Godmorgon. Omg, klockan är typ halv 7. Såååå trött, vaknar i vanliga fall mellan typ 12-14 :P Hade skit svårt att somna igår asså. Det går verkligen inte att sova om man inte är så trött :P Hade i alla fall skit kul med Andreas igår :) Vi satt på Waynes och jag skulle döda för deras chai latte just nu :P Sen gick vi till Inferno och satt där. Ganska värt :) Synd bara att jag dog typ en min innan slutet på L4D :P Hahah :) Men men :P Nu ska jag dricka mitt té som är typ färdigt :P Och ta en morgoncig :)


Gästblogg!

Hej hej Johana här, Anna håller på och fixar sig just nu och ska snart röra sig in till stan.
Jag och malin ska hem snart..
Men nu hinner jag inte skriva mer, anna har lite brottom..

LÄS MIN BLOGG: HTTP://DUGGIN.BLOGG.SE

peace!!!


Planer för kvällen :P


Kom nyss hem från jobbet. Ska göra mig i ordning för att åka iväg in till stan. Jobbar imorn IGEN så ingen fest fast det är fredag :( Ska nörda mig på Inferno Online men en kompis, så ska vi ta en väldigt sen fika innan :)


 


Mitt i natten film :D


Så sitter man uppe mitt i natten igen :P Sitter och kollar film och myser med täcket runt mig och dricker té :P Haha. Men efter den här filmen måste jag sova. Jobb imorn igen ju :P Har längtat efter att få se den här film serien :) Började kolla igår, då såg jag två. Sen har jag gått och väntat hela dagen på jobbet för att få veta vad som hände sen. Men nu är jag inne på den 4e av 6 filmer. Så ska fortsätta kolla nu :)

Godnatt :)


Off to work :)


Sådär, nu har man stressat klart och är färdig för att åka till jobbet :) Har lite småbråttom fortfarande, så blir ett snabbt inlägg :) Önskar bara att jag hade haft tid att äta något också :P Men vafan, jag får hålla mig tills jag kommer hem. Tänkte lägga upp en bild på jobb outfiten också :P Hahah, för den är så jävla snygg (inte xD). (Vet att min kamera på mobilen suger också:P).

Så, nu måste jag sticka :) Peace! :P

 

 


Jobb, jobb, jobb ^^


Hejsan, har inte haft så mycket att skriva om. Har inte haft så mycket tid heller, har jobbat så mycket så där är anledningen till båda två. Jag som trodde att det här skulle vara en lugn vecka (jag jobbar på två veckors schema och den ena veckan jobbar jag i stort sett ingenting :D), men så ringer chefen så får jag jobba tors, fre, lördag + mina ordinarie tider den här veckan. Men of course tackar jag för tiderna, tid är ju pengar. Eller hur? ;) Så jag jobbar tre helger i rad nu, annars är det varannan helg, så kommer inte bli något festande :P Kanske lite på lördagen isf om pengarna räcker till :) Jobbade i helgen, så bara två helger kvar :P Men nu har ni nog tröttnat på jobbsnacket :P Jag med, min enda lediga dag den här veckan ska avslutas med en bra film nu :)

Tänkte jag kunde bjuda på en rolig bild. Den är gammal, men den får mig
fortfarande att skratta :) Kan leva mig in tillbaka i ögonblicket när den togs ^^

Peace! :)

 


Recension...


"The Strangers"
Den var väl okej, mitt hjärta slog rätt fort och det hände mycket. Men ändå lite besviken. Men hoppa till gör man, men förstår inte meningen med allt bara... Alltså, den får ju plus för att jag faktist skrek vid ett tillfälle! *Spoiler?* Den var inte superbra, för om en skräckfilm ska vara bra enligt mig så ska allt falla på plats i slutet.  Jag vet inte :P Den var ändå väldigt spännande :) 3 av 5.

"Dead Birds"
Skiiiiitseg, men jag föreställde mig att den skulle vara mycket värre. Så ju längre tiden gick när det inte hände något, ju mer satt jag på helspänn och bara väntade på att jag skulle skrika. Men det hände inte så mycket. Plus för att man förstår varför det är som det är om man hänger med. Allt händer lixom inte bara utan anledning. 2 av 5.

Okej, nu har jag lekt filmkritiker också, men nu är det dags att sova :) Godnatt :)


Skräckfilm :)


Jag och Björne ska kolla skräckfilm, som vi brukar göra när vi inte stalkar folk mitt i natten ^^ Men vi har lite svårt att bestämma vad vi ska se, som vanligt. Vi är för kräsna och nöjer oss inte med vad som helst. Så det tar kanske en timma att bestämma vad vi ska se, men nu har vi bestämt oss för dom här två. Recention senare :) Förmodligen så säger jag att dom suger. Inte mycket som får mig att hoppa till längre :)

 




18 dagar kvar :)


Omg, omg, omg. Snart :) Nedräkningen börjar nu. Jag kan inte fatta att jag snart bloggar från en helt annan adress. Börjat packa ganska rejält nu. Börjar se lite tomt ut ^^ Var med Björne för första gången på länge igår och idag. Vi hade jäääättekul hela natten :P Vi var ute, och jag tänker inte säga vad vi gjorde, med risk för om fel personer skulle läsa detta, men det var skit spännande och såååå kul. Vi hittar för det mesta på galna saker att göra :P Sov halva dagen idag, sen drog han hem kl. 2. Anyway, ska fortsätta kolla Scrubs nu :)


1337


Nördbloggaren såg att klockan är leet :D Hihihi ^^


Melodidiss :D


Okej, har inte följt melodifestivalen alls i år. Råkade se slutet av finalen just nu. Gud, jag tyckte alla sög. Spelar ingen roll vem som vann, vi hade gjort bort oss i år igen i vilket fall. Grattis Saade. Eller?



Okej, ska attackera Linda Kyckling nu. Asså vafan?! Ja det är fel på dig! Du vill vara Lena PH eller?! Metro mode imorn: "Linda, who are you wearing?" Linda: "Ohio." Asså my god! Har hon köpt klänningen på Hötorget eller? Hon såg ut som en kyckling. Hennes låt borde ha varit:

 

Och Eric, din låt var kanske, möjligtvis minst sämst av alla. Och du är populär i 15 min till. Wohoo for you! Stackarn fick glassplitter i ögat. Naaw, när det blev lite intressant att kolla måste du säga att "Det är ingen fara". Grattis, du får skämma ut Sverige i år. Vilken ÄRA!

 


Okej, nu är tiden ute :P




Vem är din bästa vän?
Hmm, jag vet inte riktigt om jag har någon "bästa vän". Har väldigt många vänner som finns där för mig på väldigt olika sätt. Men om jag skulle säga någon får det bli Björne :)

Vad gillar en tjej som dig att göra på dagarna?
Jag gillar att umgås med mina vänner, lyssna på och göra musik, sitta här vid datorn :P Vet inte riktigt, gillar att göra det mesta utom att jobba ^^

Har du löshår?
Nej, det är mitt egna hår. Inget att vara avundssjuk på :P Det är långt, men det mår inte så bra :P

Vad vill du med ditt liv?
Jag har kommit på att jag är för ung för att bestämma vad jag vill göra med mitt liv, för jag ändrar mig bara hela tiden. Men om man får drömma vilt så vill jag syssla med musik :) Inte bara som hobby lixom :P

Beskriv dig själv med 3 ord?
Hmm, med tre ord? Okej, kreativ, glad och nörd ^^

Favoritfilm?
"Catch me if you can" skulle jag tro :P

Bästa bok du läst?
"Twilight" böckerna :P Mobba mig inte, dom är underbara. Så mycket bättre än filmerna :)

Hoppas på flera frågor nästa gång :P



Fredagkväll :D


Just nu skiter jag bara i att jag ska upp och jobba tidigt imorn igen. Jag vet ju att jag kommer upp :P Nu ska jag kila ner till Duggin och bara vara :) Ska väl få ha lite kul en fredagkväll även fast man jobbar imorn? :P




Just a moment ago :)



Off to work ^^


Sista chansen att fråga :P Kom igen nu, fler frågor :D Första lådan packad då :) Omg, snart händer det. Skriver bara lite snabbt nu innan jag ska iväg till jobbet. Tänkte köra en before and aftershot igen då :P ^^ Har lite småtråkigt :P Enjoy ^^

Before:



After:





Inför flytten :P


Idag ska man packa den första lådan :D Har varit svårt att tänka på vad man ska börja packa. Man tänker ju på sånt som man använder typ hela tiden. Men det måste ju packas sist. Kommer på lite nya grejer hela tiden som ska ner. Undrar om det är lättare att packa upp? ^^ Men men, ska börja :) Ciao :P


Ny dag, nya tag :)


Igår var inte heller så bra, det börjar bra, men det gör det tydligen alltid. Men det händer så mycket "knas" för vissa personer, att man börjar förstå att det är dom som är "knas". Och jag drabbas alltid, är jag nån jävla idiotmagnet eller?! Alltså, det är svårt att få mig att börja gråta, jag kan inte komma på senast jag grät över en kille, men igår höll tårarna på att komma. Jag kämpade emot som fan. Inte för att jag har känslor för killen, utan för att jag blev så jävla arg på honom att jag inte visste vad jag skulle göra. Men men. Life goes on. Men idag vill jag bara att allt ska funka. Vill att timmarna på jobbet flyger fram, och när jag kommer hem vill jag bara ta det lugnt :) Ska äta frukost nu tror jag :)

TTYL :)


Everything happens for a reason...


As I pick up the pieces of my shattered life, I realize, that all the mistakes I've made has led me to you. The biggest mistake of them all.


Okej, fråga på nu :)




Tänkte att man kunde försöka sig på en frågestund :)
Så kom på lite roliga frågor så svarar jag i helgen :)


Blir tisdag bättre?


Gud, efter att jag skrev inlägget igår blev allt kaos. Jag fick miljoner saker i huvet som jag skulle göra, sen började jag få ont i huvet efter en halvtimma på jobbet och minuterna kröp fram. Mitt busskort hade gått ut, så var nära på att inte ens kunna ta mig till jobbet, för att tågen gick ju inte, så jag kunde inte planka. Men det var en jättesnäll busschaffis som sa att jag fick åka, eftersom det var knas med tåg och jag skulle bli sen till jobbet annars. Sen åkte jag till Tumba efter jobbet och det slutade med att jag fick sitta på nattbussen hem, mobilen hade dött så det var två jobbiga timmar, innan jag kom hem kl. 4. Nu är jag jäääätteseg, ska hälla i mig lite te, duscha och göra mig i ordning och hoppas jag får bättre flyt idag än igår ^^


Måndag igen då :P


Sådär ja, nu är man "vacker" igen xD Skönt det känns att vara klar en timma tidigare :) Ska nog ta en liten promenad med lilla vovven då innan det är dags att fara :) Nu kan jag andas ut :) Trodde jag hade försovit mig ju, brukar vara skiiiitseg och gärna skjuta upp allt så att man får stressa. Men inte idag :) Det börjar flyta redan och jag brukar inte gilla måndagar, men jag har en känsla av att den här dagen blir en bra dag fast det är en måndag ^^ Men ska ta den där lilla promenaden nu tror jag :)

 

 


Morgontrött ^^


Gud, sov förbi min väckarklocka alltså. Skit trött. Vaknade av att en kompis skickade ett sms "Sover du? :P" Hahaha. Inte så pigg på att gå upp och jobba idag faktist, men man måste ju. Hoppas den här dagen bara flyter på, är för trött för annat. Nu ska jag ta en kopp vaniljté och vakna lite. Sen måste jag börja göra mig i ordning :)


Biokväll :P


"Min Låtsasfru" ikväll med Amanda + pojkvän, syrran och Robbin på Heron City. Den var sjukt bra :) Trodde jag skulle bli besviken, men det blev jag inte :) Jag och Amanda tyckte det skulle vara lite roligt med en before- och aftershot när vi gjorde oss i ordning. Från mjukisar, utan smink till nyduschade med smink och jeans. Så enjoy xD

BEFORE:




AFTER:


Blev vi inte fina? :P Hahahah :)

PEACE! ^^



"Må bra dag" :D


Har varit och tagit en promenad med Amanda på en och en halv timme ungefär. Efter en 3 dagars fylla och en rejäl bakis dag var det väl dags att ha en hälsodag ^^ Haha. Sen bestämde vi oss för att göra något gott att äta när vi kom in. Nyttigt ska det ju vara en sån har nyttig dag xD Det har varit jättehärligt väder också, så det var jätteskönt att gå ute i solen :) Känner mig jättepigg nu :) Nu sitter jag och Amanda och pratar om flytten. Jag ska ju flytta i slutet på mars. Måste ju börja packa snart, vill inte spara allt till sista veckan lixom. Har ju jobb att sköta också, så nu blir det packa så fort man har ledig tid. Ska ju packa ner mitt liv i lådor lixom, det kommer ta ett tag ^^ Men jag är SUPEREXCITED iallafall :D Nu ska jag ut och ta en cig :)


Vem vill äta ute när man har Anna och Amanda i köket? ;)

 

TTYL :D

 

 


VAMPIRE DIARIES


Nu har airdate kommit, och ni kommer att bli besvikna. Nästa avsnitt (17) kommer den 7 April :( Men efter det blir det en veckas mellanrum som vanligt, för dom har satt ut airdates för alla avsnitt till det sista i säsong 2, inte så många avsnitt kvar nu D:

 

 


3 dagars fylla... ^^


OMG, vilket drag det har varit. Mår inte så bra idag. Hållt igång i tre dagar nu, men idag pallar jag faan inte. Mådde så dåligt inatt. Jag och Amanda drog till VH och käkade på kinaresturangen. Tog en cider till maten, sen blev det en tilll, sen började allt om igen :P Sen träffade vi Skåne och Fisken, som vi träffade på båten. Jag och Amanda drog med dom till karaoke på Ellys, det var helt ok för tredje dagen. Ellie och hennes pojkvän kom dit också. Och mamma Carin :) När dom stängde kl. 1 så tog Skåne och Fisken tåget till nynäs till en efterfest, och jag, Amanda och Ellie + pojkvän åkte till Ribby och fortsatte där. Kom hem vid typ 3 och kunde inte sova. Mådde så jävla dåligt! Och när jag väl somnat till blir man väckt av mobilen. Typiskt. Hatar att vara så lättväckt att man vaknar av ett sms... Men idag blir det bara sitta hemma. Så sliiiiten. Och jag vet inte vad som är fel på mig. Jag är hungrig hela tiden. Och jag blir aldrig bakis heller. Nu är jag bara seg och väldigt sliten.

Jag tog bara några bilder i hytten, men väntar på att resten av bilderna kommer upp så jag kan lägga ut några här :)


Amanda :P

 

Från Taxfree :P

 

 


Galet onyktert, och fiskar... ^^


Hemma nu från båten. Har Amanda här, så har inte kunnat skriva. Vi sitter och dricker dom ciderna vi har kvar från båten. Sitter med kortleken framme och ölspelet i full gång, men vi är bara två, så vi drack så mycket så vi har ont i magen nu och måste vila. Vi e sånna färskingar xD

På båten träffade man massa roliga fiskar. Fiskade gjorde man också, med fisken. Alla försvann, så jag höll mig till Robbin, jag somnade sist också. Vi sov 5 i vår hytt. Najs, och jag låg på soffan ^^ Och Robbins säng luktade äggmök tyckte fisken som satte sig där på morgonen. Tycker jag är lite för onykter att skriva egentligen, så ska låta er vara i fred nu (plus att Amanda har börjat kolla på videor från kryssningen :P)

Peace!

Det är kul med smink :D


Kom precis hem ifrån Amanda. Skulle hämta allt som jag handlat idag :) Var ju och shoppade innan det var dags att jobba :) Köpte smink, naglar, örhängen, svarta jeansleggings (dom gamla är lite utslitna) och ett par skor som jag ska ha imorn :) Och när vi var hemma hos henne stod vi och speglade oss lite, och fixade våra ögonbryn ^^ Jag hör Amandas pojkvän komma in i badrummet och säga: "Vafan gör ni?" Då tittar jag på Amanda och ser att hon har tagit massa rosa ögonskugga runt ögonen, så hon såg ut att jobba på cirkus. Jag ville också ha, så jag fick vara blå. Det slutade med att vi såg ut såhär:

Jag :P

 

Amanda :)

 

 

Kan ni se vad vi föreställer? ;)

 

Och här är mina skor och örhängen:


 

 


Kryssning! :D

 

Imorgon blir det Galaxy med Amanda och Robbin, och några till :) Längtat som fan! Som Amanda fint uttryckte det: Vi ska få hela båten att gunga! Hahahaha. Ska åka och möta henne snart. Jag måste ha lite smink och så och hon ska sola så det bär av till Handen Centrum idag, och sen ska jag jobba. Den här dagen måste gå fort så det blir onsdag någon gång. Fan vad jag längtar :P

 

 

Angående Vampire Diaries är datum fortfarande inte satt, så det blir garanterat inte på torsdag. Synd.



RSS 2.0