Natti :)

Det är upp tidigt imorn! Åkte inte till Vårdcentralen imorse, så imorn måste jag.
Jag kan inte jobba en dag till med detta! Så det betyder sängen nu :)
TTYTomorrow, godnatt :)


Je veux ton amour

Okej, nu gäller det. Once and for all.
Inga missförstånd. Inga gömda budskap.
Jag vill bara få ett slut på det här och börja om. Det är redan förlorat,
men jag ger väl inte upp utan en sista fight?
Jag vet redan hur det slutar, men måste se det.
Only then will I bow out gracefully.



Frågan är...

... om man ska gå och lägga sig i tid ikväll? Skulle behöva komma upp till Vårdcentralen imorn bitti tror jag. Jag har inte blivit så mycket bättre efter förkylningen och har börjat få ont i örat nu. Öroninflammation? Det skulle inte förvåna mig. Har ju frikort sen jag bröt armen, så det är ju värt att gå dit ;) Det går så himla mycket skit nu, och jag träffar flera hundra människor om dagen som kan smitta mig. Dessutom är det ett jävla skitväder ute, kallt och blött är inte riktigt min grej och man brukar inte bli mycket friskare...


Food & film :)

Kom hem från jobbet för inte så längesen. Har börjat med mat redan, döhungrig! :P Och har klickat hem lite grejer från internet. Farligt med internethandel alltså :P Pengarna försvinner lätt, men jag försöker vara duktig :P Tänkte se om man hittar någon bra film till kvällen med? :)


Temps de travail

Sådär, då var det dags att sticka då. Jobbet väntar, och jag har bytt lite tider så jag börjar senare idag (skönt!) och tidigare imorn (hur ska det gå?!) Vaknade sent idag, så det har varit lite stressigt, men jag hann hälsa på er iallafall :) Bara idag och två kvällar till att jobba denna vecka, sen är jag fri ;) Haha :)


How I met your mother-mys!

Nu blire lite tisdagsmys med How I met your mother, efter att ha jobbat hela dagen fast jag skulle varit ledig idag egentligen. Men jag gråter nog inte lika mycket över det när lönen kommer sen :) För alla er fans så är det avsnitt 17 på säsong 7 som kom inatt ;) Fast det är inte alls i närheten lika bra som Vampire Diaries, men det får man vänta några dagar till på. <3


Better late than never :)

Då var man uppe då, bättre sent än aldrig! Jag är fortfarande sjuk :/ Men jag jobbar på ändå. Skulle egentligen varit ledig idag, men dom behövde folk, så det är klart man ställer upp! Det ska bli jätteskönt att få vara ledig i helgen iallafall :) Hoppas man är lite friskare och piggare då! Men nu måste jag börja göra mig i ordning känner jag.


Long time no see :p

Inte haft något att blogga om känner jag, men nu måste jag :P Kom nyss hem från jobbet, lyckades byta mitt pass till ett senare pass idag. Det var varit helt okej att jobba söndag idag :) Men nu äre mat som gäller! Det blir vegetarisk lasagne, mums! :P Och kanske någon bra film eller nåt? Ska titta lite efter en TV också, blir nog en sådan i helgen förstår ni. En stor jävel, för att matcha? mitt ego ;)


Lights out!

Då var det godnatt då :) Upp och jobba imorn ju. Och jag vill inte vara lika trött som jag var imorse ^^ Men det kanske jag inte kan göra så mycket åt, har alltid varit morgontrött, och kommer alltid vara! :P Men kanske kan få lite morgonmys imorn. Jag älskar vintermornar, men orkar aldrig gå upp till dom. Så mysigt med en kopp thé i pyjamas typ, sitta inne i värmen och titta ut :P Inte lika roligt när det är dags att gå ut sen, men ändå ;) Haha :) Men nu är det godnatt!


Dags att släcka och sova :)

Veckans höjdpunkt! :)

Aaaaah, äntligen hemma! :) Var väldigt läääängesen jag var hemma en fredag känns det som. Det var det säkert :P Men jag tänkte vara duktig och vit denna helg, jobbar ju trots allt ;) Dessutom är jag fortfarande sjuk, men håller på att bli bättre igen, äntligen, som tur är :) Haha :) Men nu ska jag nog sätta The Vampire Diaries och The Big Bang Theory på nedladdning! Det är ju det jag gått och väntat på hela dagen, och hela veckan! ;)

Jag, just nu, och resultatet efter imorse som jag inte hann lägga upp. Det tog lite tid att få ordning på det håret! (Bilden under!)


Good morning :D

Nu har man kommit hem till sig och börjar må lite bättre. Ska till jobbet idag, vi får se hur det går, men tror det kommer att gå bra. Jag har en jävla rethosta bara som inte tycks vilja lämna mig ifred riktigt än. Men men, får bita ihop idag :) Nu måste jag göra mig i ordning, det behövs, jag ser ju HEMSK ut! :P



Pest att vara sjuk...

Bara legat hemma hela dagen och hostat och haft feber. Sjukanmälde mig till jobbet imorn också. Det här är inte alls kul :/ Och vi skulle ju ha gymmat idag med, men nej. Lär ju inte bli någon träning alls förrän tidigast på söndag! Och jobbet får vänta till i helgen tror jag iallfall. Länge sen man var så här dålig alltså. Men nu väntar en jätte kopp med thé och extra-extra honung, för min ledsna hals, ttyl :)


Teatime :)

Hoemance :P

Alla hjärtans dag då :) Och eftersom jag är forever alone idag och dessutom är sjuk på det, tänkte jag fira vänskapen med min bästa vän Amanda genom att göra ett inlägg till henne :) Our 2 year anniversary is comming up aswell!

Jag älskar dig så otroligt mycket min bästa vän. Jag kan inte gå en dag utan att få prata med dig, då blir jag galen. Det finns alltid något att skvallra om! :) Och det spelar ingen roll om vi ska på the party of the year eller om vi bara sitter på Sassa och dricker PK och kedjeröker, vi har lika roligt tillsammans ändå! ;) Och om det är något så är du den första personen jag går till, för jag vet att du förstår, inte dömer och jag kan prata med dig om precis allt! Det kan du också gumman. Det vet du <3 My sister of another mister! ;)

Här får du ett collage jag använt min forever alone tid att göra! Fanns så måååååånga bilder och minnen att välja bland, men jag valde dessa :)


Sjuk :/

Jahapp, då ligger man på dödsbädden då. Fan det var över ett halvår sen jag var sjuk senast. Det här är förjävligt. Har fått feber, saknar redan mitt lukt och smaksinne och kroppen känns som ett brinnande inferno. Allt gör ont och allt är bara pest just nu. Jobbat på detta idag med, för det var försent att sjukanmäla sig när jag vaknade. Men nu blir det sängen i några dagar och ett rejält missbruk av thé med honung och isglass!

Favoriten och ett måste när man är sjuk,

skiter i att den rinner som fa-an då! :)


Min helg utan bilder ^^

Nu när man har chansen att blogga och inget bättre för sig är det bara att blogga på eller? :P Tänkte berätta lite om helgen, men har inga bilder ännu att lägga upp. Men det kommer, om det blev några bra det vill säga ;) Dom är på min käraste bästa vän Amandas kamera och hon har varit lite seg på uppdatering på senaste tiden SKÄMS! ;)

Meningen var att vi skulle ta det lungt i fredags och köra på lördagen, men det blev ett jävla röj ändå! Inte så mycket alkohol för min del iallfall. Var ganska slut efter vårat kondispass på gymmet och ville spara energin och festen till lördan. Men vi hade skitkul! Och när lördagen kom drog vi på Amandas pappas 50-års fest i Knivsta, men jag var inte alls så sugen på fest och alkohol som jag trodde att jag skulle vara. Men festhumöret kom tillbaka tillslut, stod över alkoholen dock. Det blev en rätt crazy kväll ändå. Det är alltid party med mig och Amanda ;)

Idag skulle vi dragit till gymmet igen och kört ännu mer, men lilla Amandapanda har börjat bli sjuk, och då är det inte så hälsosamt att träna :/ Vi hoppas hon blir bättre tills på tisdag så vi kan köra då. Så det har bara varit en chill dag idag, vilket var rätt skönt. Tror jag behövde en dag åt ingenting nu :)


Jag bara ÄLSKAR The Vampire Diaries

Vampire Diaries var superbra, as allways. Och jag älskar verkligen författarnas och skådespelarnas sätt att bara vrida på hela handlingen. Så att man bryr sig om karaktärer man aldrig trodde att man skulle när de först kom in i serien. Ta Damon som ett exempel, vi spenderade hela säsong ett att hata honom. Men i säsong två lärde vi oss att älska honom. Samma sak händer nu med några i The Original Family tycker jag. OMG! Kan inte vänta till på fredag, vill veta vad som händer. The Vampire Diaries är den ända serien, som jag sett, som har lika spännande avsnitt varje vecka. Alltid en ny twist på hela tillvaron. Mysterier som svaras med nya mysterier :) Ren kärlek <3 haha :)

Vår älskade Damon Salvatore ;)


Finally :D

Nyduschad och har fått låna syrrans dator till att blogga lite, och se efterlängtade Vampire Diaires och The Big Bang Theory, som båda kom upp i fredags! Så nu blire lite serietajm! No greater feeling ;)


Natti!

Nu är det sängen som väntar, ska bara ut och ta en cig först :) (Ska sluta så småningom, inte bra för rösten alls och nu när jag börjat träna på allvar så skulle jag få ut mer om jag faktiskt slutade!) Tänkte bara sukta alla Vampire Diaries fans att snart sänds avsnitt 14 i USA och om några timmar finns det för nerladdning! :) Jag läääääängtar, gör ni? :)


Morning? :P

Gud vad jag är slut efter igår! Jag kom upp ur sängen nu. Helt matt. Men nu blir det lite frukost och sen måste jag göra mig klar för att åka till jobbet. Inget gym idag tack och lov! :D


Puuuuuuhh

Kom mer eller mindre nyss hem ifrån jobbet och gymmet. Har bara hunnit få i mig något snabbt att äta för sen blir det sängen! Körde som fan idag, tills dom stängde! Så därför är man hemma så sent :P Körde bara kondition idag eftersom vi har ett pass Bodypump som väntar på fredag. Och det ska bli kul, är taggad! Men nu är man iallafall bra trött alltså, så det ska bli skönt att krypa ner under täcket. Äntligen!


Trött tjej

Work OUT!

Äntligen, har vi kommit igång med träningen! Så skönt att ha första passet avklarat. Det blev inte så länge idag dock, mest prova på och kolla läget :) Men imorn kör vi igen! Och sen på fredag har vi bokat in oss på några gruppträningar. Tror att vi bokade Bodypump och nåt mer då :) Det ska bli kul. Dom har 40 olika klasser där och jag och Amanda har bestämt oss att vara öppna och prova på allt! Så vi bokar allt som inte krockar med jobbet. Sen får vi se hur många som kommer dit, om vi får komma in på det vi bokat överhuvudtaget, men vi är positiva!

Fick ett litet special erbjudande när vi kom dit också. Det var sista dagen idag och dom bjöd på lite avgifter och så fick vi riktigt snygga bags helt gratis! Amanda valde den rosa, och jag övervägde rosa med men valde den svarta, skitsnygga!


Man är nu Sats-medlem med flashigt kort och grejer! ;)


Och då måste man ha en flashig tränings bag med ;)

Home sweeeeeeeeeeet homeeee :)

Har nyss kommit hem efter en kväll med hårt arbete :P Nu blir det väl någon bra film kanske? Och MAAAAAT! Och sen blir det sängen (ganska) tidigt. Eller? :P Och imorn ska jag och Amanda äntligen börja gymma. Det blir på SATS :) Möter upp henne när hon slutar jobba imorn och sen kör vi! Själv är man ledig från jobbet imorn, moahahahahahahahaaaa :)


zzZZZ...

Nej nu är det sängen, även fast jag har en låååång sovmorgon imorn. Det har varit en lång dag idag.
Vampire Diaries var as good as allways, for the record :) Vill bara lämna en hälsning till ROBBIN:
Vad var det jag sa? Hade jag rätt eller hade jag rätt? VEM var i kistan? Jag är så jävla gryyyyyyym!!!

Men nu är det godnatt sötnosar :)
Bloggar förhoppningsvis hemifrån imorn kväll, bättre uppdaterning ;)


It's finally over!

Är i Tungelsta, så därför har jag dålig uppdatering :/ Började halv 8 imorse och det är mycket närmre till jobbet härifrån ju :P Men nu är jobbhelgen äntligen över! Nu ser vi fram emot helg igen :) Chillveckan börjar imorn, riktigt sent. :) Livet leker igen ;) Och han inte se Vampire Diaries i fredags, sov istället (like I knew I would) så det blir det NU! YAY!


Berättar mer om min helg senare ;) När jag kan bjuda på lite bilder med :)

Just too damn tired...

Allt annat än en godmorgon känns det som. Jag vill bara gå och lägga mig i sängen i mitt mörka kryp in igen. Men nej, jobbet väntar. Suck. Gäsp. Hur ska jag palla idag? Har ändå sovit tillräckligt många timmar tror jag, men åååååh vad jag är trött... Det kanske blir bättre efter en dusch? Fryser gör jag också. :/


Natti :D

Då blir det godnatt nu, om jag ska ha någon chans alls att komma upp imorn! Och imorn efter jobbet blir det karaoke med sötaste Amanda <3. Men nu var det sova sa vi? ;) Godnatt!


Peace and quiet, at last :)

Finally, en till dags jobb är över och nu har man kvällen bara till sig själv. Måste hitta på något att äta, vet inte riktigt vad jag är sugen på :/ Och sen blir det väl att göra något iallafall. Vill komma i säng "tidigt" dock, då jag börjar "tidigt" imorn. :) Och dessutom kommer Vampire Diaries inatt efter ett uppehåll på hela TVÅ VECKOR! Och om jag inte ser det imorn innan jobbet vet jag inte när jag kan få tid. Ska ju till Tungelsta i helgen då det är en jobb-helg :/


Time to gooooo

Har inte tid för ett inlägg men ger er ett ändå! Dags att gå :) Inte så lång dag idag, (skönt) men är hemma så sent, inte så najs... :/


Work!

Då var det dags för jobb snart då. Ska käka lite och så, och sminka mig och fixa håret ofc! :P Klä på sig kanske är bra med?

Idag har jag bestämt mig för att äntligen ta itu med mitt headset problem. Har ett trådlöst headset som är "länkat" eller vad man ska säga, till min telefon som blev stulen... Och jag har inte kunnat använda det till min nya, men nu sjunger headsetet jag haft under tiden på sista versen, så det är nog dags att ta upp instruktionsmanualen, eller vad tycker ni? ;) Hahaha. Måste ha musik när man åker tåg så jääääävla långt!


Heron City ;)

Lördagen var ju IKEA vet ni, och på kvällen skulle det blivit bio, men det blev söndag istället. God mat och film sitter fan aldrig fel och nu väntar vi på del 2! Det kommer vara en bra vår och ett riktigt bra år för film över huvudtaget tror jag. Men har massor av film att se i vår iallafall. Jag och lilla Robbin har diskuterat bio och kommit fram till en massa bra vi ska se! :) Amanda lär väl bli en tag-a-long då med ;) Nej, jag bara skojar, älskar att vara med dig gumman! <3

Här är lite bilder ifrån Heron i söndags iallafall :)


Jag försöker få en kram utav Robbin precis när vi kom dit :)


Mmmmmmmm, jätteklubba! ;)




"Jag får visst plats i den där!" xD


Carpose! :P

♫ ´Last friday night´ ♫ ;)

Tänkte skriva bara lägga upp lite bilder från helgen :) Amanda har äääääntligen lagt ut dom på bloggen iallafall! Blir lite senare på facebook antar jag ;) Var ju på en fest i fredags, inte så mycket bilder från festen, men från innan det :) Innan the drunken eyes tack och lov! ;)






Godnatt :)

Idag har varit en slapp jävla slapp-dag. Nu är den alldeles strax slut. Har bara legat på soffan och gjort ingenting alls! Och är ändå supertrött nu, även fast jag gick upp när nästan hela dagen hade gått! Well well, what to do right? :) Imorn är det jobb och verklighet igen. Då är det hej då bubblan som jag suttit i hela (nästan eller?) dagen :/


RSS 2.0