Hemma, nu då? :)

Filmen var bra, förstår att det är en svår film att göra. Speciellt med platta skådisar som Kristen Stewart... Mycket tankar och känslor i böckerna som nog är tricky att få ut i film. Men vissa saker vad man inte nöjd med alls. Men det är Twilight. Böckerna är bättre <3

Nu vet jag inte alls vad man ska hitta på? Vill inte sooooovaaaa ännu! :) Men nåt kul blir det nog ska ni se :)


B-Dawn!

Sådär, klar för att träffa Amanda och resten! :) Breaking Dawn, FINALLY! Nu måste jag verkligen gå! :) See ya soon :)


Från Städdag till Biokväll! :)

Varit tråkig idag och bara städat och städat. Men fint blev det! Har inte riktigt tid att fota nu, då jag håller på att göra mig i ordning :) Men sen kanske :)

Ska åka och se Breaking Dawn nu, finally! Så jag håller på att fixa mig :) Ska till Heron City, så det blir inte bara film då :) Det blir massa annat med förhoppningsvis :) Men nu måste jag verkligen göra mig klar! :)


IKEA!

Varit så jävla slut efter igår idag. Sliiiiiiten alltså. Men det betyder att jag har haft kul, då är det välkommet ;) Men jag och mamma hade bestämt att åka till IKEA idag, då jag längtat som fan på att köpa en helkroppsspegel bl.a. Och en massa massa mer ;) Bytt ut allt mitt porslin (höhö!) ;) Och nu känns det som om jag börjar få det färdigt, men inte riktigt än... Ska lägga ut bilder, men just nu är det prylar över allt som behöver hitta en plats först, men sen lovar jag att ni får se! :)

Bjuder på en bild på mig själv i min nya helkroppsspegel istället så länge! :)


Fyllesång :)

Tänkte bara skriva lite om gårdagen. Har varit med min sötnos Amanda ofc! Och i Tungelsta är det lite svårt att få tag i en dator att blogga ifrån :/ Men idag är jag hemma, så lite catch up då ;)

Både jag och Amanda jobbade i igår, så vi möttes upp efter och gjorde oss i ordning för kvällen. Supertaggade båda två såklart! Så det blev lite krogen men sen vidare till en kompis som fyllt år! :) Har tyvärr inga bilder från igår, men har en kul video. Vad är en fylla utan lite karaoke? VARNING FÖR HÖG VOLYM! ;) Dåligt ljud från mobilkameran med, men hoppas ni står ut!! :)


Tagga jobb!

Nu är det dags att sticka till jobbet :) Känner mig faktiskt lite glad idag nu när jag ska gå :) Kan vara för att the helg is upon us soon ;) Och för att mina nya kläder sitter superbra ;) Eller för att jag sovit som en baby inatt! Haha, men nu är det bråttom! Tjingeling!


FILMTIPS!



The Adjustment Bureau
- se den ;)

Godnatt?

Sitter och funderar va man ska hitta på, om man ska hitta på något... Eller om det är dags att sova? Vore skönt med lite mer än 4 timmars sömn, sov lite för lite inatt ^^ Men det känns så fel att somna så tidigt, det var ett tag sen vill jag lova. Eller tidigit och tidigt, kanske inte så mycket för er, men jag börjar så sent om dagarna så det blir tidigt för mig (a) :D


Money money money!

Lön om en halvtimme! :D Ska röra mig mot Tc nu så jag kan köpa mina efterlängtade cig! :D Bye!



What now?

Sov jääääättelänge idag, och när jag skulle boka min tvättid så fanns det inga kvar :( Är inte så supertaggad på att städa heller direkt... Men man måste. Inte för att jag säger att det är så superkul att tvätta nu, men jag är så sjukt uttråkad...


zzzZZ...

Oj, farligt att spela alltså, tiden bara försvinner.
Men nu är det nog dags för sängen :P Supertrött! Så godnatt :)


So much time, but nothing and noone to kill it with :/

Finally home! Frågan är vad man ska hitta på nu då? Ledig imorn, men hade tänkt att göra tråkiga saker då, som att städa och tvätta. Sånt man måste helt enkelt :P Men nu då?

Kanske ska göra något att äta först av allt? Något hungrig känner jag :P Sen film kanske, tips? Man kan ju fördriva tiden med att spela lite med. Eller så går man och lägger sig och sover i tid? Pffft! Aldrig :P


Time 4 work

Nu har man gjort sig klar för att åka och jobba :) Ska bara byta om lite :P Ikväll jobbar jag till nio. Så kommer hem jättesent :( Men är ledig imorn så det är luuuugnt ;)


Zombie

Åkte till mamma efter jobbet igår, för jag började 7.30 idag och orkade inte gå upp mitt i natten. Men det gick film på tv och det blev lite sent i säng tror jag ändå. Visst jag vet att jag är morgontrött, men det här är ju löjligt, höll på att somna hela dagen. Gick upp så sent så jag hann inte äta heller, så hungrig, trött och så var det för jävla kallt idag.

Men nu är helgen över och jag tänker krypa ner i min OnePiece och njuta av att vara lite ledig! Lägga mig i soffan, för jag är så utmattad efter i lördags då jag jobbade länge, och min rygg dödar mig! Nej, nu blir det ut i köket och koka lite té och sen ner i sparkdräkten! Ciao!


Veckans höjdpunkt! :)

Det vart nå knas med Vampire Diaries i mobilen, så ljudet försvann och man var tvungen att spola tillbaka hela tiden för att höra. Så jag sket i att kolla. Ska se det nu istället tänkte jag. Och The Big Bang Theory också! Har längtat heeeeela dagen på detta! Hela veckan, eller sen jag såg det förra :) Tänkte göra något att äta med, för äta bör man, annars dör man!


Time 2 go :)

Nu är man klar för att jobba idag igen då :P Laddade över Vampire Diaries och The Big Bamg Theory till mobilen :D (har aldrig funkat förut!) Så nu får jag se det på tåget :)


God morgon!

Skönt att kunna skriva så och att det då faktiskt är morgon! ;) Inte så skönt att gå upp bara. Har sovit för lite känner jag, gick och la mig aaaaaaaalldeles för sent, och när jag väl låg i sängen kunde jag inte sova :/ Men det är bara att bita ihop idag då.

Har Vampire Diaries på nedladdning, och ska se om jag har tid över för att se det :) Annars blir det ikväll när jag kommer hem ifrån jobbet :)


Home at last! :)

Nu var man hemma i sin egen lägenhet igen då :) Har varit i Tungelsta ju, så det blir alltid så här då :P

Idag har jag i stort sett bara jobbat, så det ska bli skönt att krypa ner under en filt och se en film och äta lite mat :P Sen ska man upp i tid för att jobba igen imorn, och hela helgen. Kommer nog hem efter jobbet imorn, men sen åker man till Tungelsta IGEN, då jag öppnar på söndag och det är sååååå mycket närmre att åka till jobbet från mamma. Kommer aldrig komma upp i tid om jag ska åka härifrån.

Men nu ska jag ornda ihop något att äta, bye :)


Sleepless...

Sitter fortfarande uppe, inte okej, men kan inte sova :/ Måste börja sova tidigare, sover bort hela dagarna annars. Men det är svårt. Ska försöka gå upp "i tid" imorn, så man hinner göra något mer än att jobba. Och så kanske man faktiskt kan somna när jag kommer hem imorn kväll sen :)


Chillout :)

Den här dagen har bara varit en riktig slapp dag. Gick upp sent, sen såg jag nya How I met your mother med syrran, sen såg jag Vampire Diaries avsnittet, finally! Måste börja se det när det kommer ut, har vänt och vridigt mig hela helgen av spänning och längtan. Mötte Amanda med hunden, drack PK och rökte med henne på Sassa, ofc, och följde henne hem. Det var väl det nyttigaste jag gjort idag, det blev en liten promenad iallafall :P

Nu sitter jag och väntar på att The Big Bang Theory ska komma ner, har inte sett det heller, det kom också i fredags efter ett låååångt uppehåll :P Och imorn måste jag åka hem! Har hemlängtan nu, jag stannar alltid så länge här :P


What to do, what to do?

Sitter hos Amanda fortfarande och försöker få upp videor på facebook/youtube från i fredags :P Sen måste vi hitta på något skoj att göra då vi båda ska tillbaka till jobb och verklighet imorn :/




Bild på mig och Amanda från i fredags :)

Lördag 14e januari :P

Blev inget blogga igår för det fanns inte tid, ork eller lust. Hade så mycket annat skoj för oss :) I fredags var vi ju ute och sjöng karaoke, kommer upp videor, jag lovar ;) Och igår var jag och Amanda på kalas för min kusins barn som fyllde 3. Så det blev lek och fika med dom :) Blev pulkaåkning senare på kvällen och lite annat bus med ;)


Här åker jag och Amanda i dödskanan med plastpåsar, det gick fort!


Men kul var det!


Back to my roots :)

Nu är man i Tungelsta igen. Är hos min Dumle och ikväll blir det party förstås! ;) Har gjort oss i ordning nu och taggar till och flummar lite, ska snart gå :) Men det är så jävla kallt ute, så vi drar oss i värmen så länge vi kan ;)

 



Ready 4 work!

Vaknade upp till spöregn och ska gå i snökaos :P Har gjort mig iordning nu och hunnit käka lunch med. Men nu är det lite bråttom. Måste gå :P



LF arena partner 2v2 ;)

How I met your mother hade inte kommit :( kommer natten till onsdag nästa vecka. Men glädjer mig med att både The Big Bang Theory och The Vampire Diaries kommer ut natten till fredag :D LÄNGTAR TILL VAMPIRE DIARIES!

Just nu: sitter jag och nördar WoW, och lyssnar på musik. Bara för att jag kan! :D Känner mig trött dock, så funderar på att sova tidigare så man kan gå upp tidigare imorn och slippa stressa iväg! :P


Proud work work :)

Hemma från jobbet nu, blev lite bråttom imorse. Men det får jag jämt, så det var väl inget nytt. Är så sjukt stolt över mig själv och mina kollegor just nu, för vi fick massa varor idag och alla kom upp på hyllorna innan jag fick gå hem och jag stängde inte ikväll. Bra jobbat ICA Nära! Det brukar ta rätt lång tid, för vi får rätt mycket.
Det är  ju inte kul att jobba om man inte gör det kul, och är stolt över det man gör! :)

Men nu blir det mat, och film tror jag. How I met your mother kom ut inatt har jag för mig, så det blir till att tanka det med :) Och jag börjar sent imorn, så det får bli sent ikväll, men jag är jättetrött nu :( Lite mat så blir jag kanske piggare? :)



Nyvaken ^^


Dötrött nu, vill bara sooovaaa! Men icke, för nu ska jag ta min morgoncig med en kopp té och sen blir det att hoppa in i duschen och göra sig i ordning!


Dags att sova kanske?

Sjukt trött nu, och ska jobba imorn så passar bra att sova en stund då tror jag :) Har suttit och lirat wow och dunkat musik i min OnePiece ett tag. Det var så längesen nu känner jag. :) Men tiden går så fort när man spelar! Såg att klockan var för mycket och loggade ut :P Så nu väntar sängen :)


Trötter :)

Äntligen hemma från jobbet. Nog för att det var en väldigt kort dag, men är sjukt trött! Men vad ska man hitta på nu då? Ska nog göra något att äta och ladda hem en bra film! :) Sen blir det sängen tidigt hoppas vi :)


Hos Dumle :)

Åkte till Tungelsta i fredags, så har inte kunnat blogga något :P Har bara jobbat i stort sett ändå. Var med Amanda, Duggin och syrran ut i fredags, men drack bara vatten då jag skulle jobba :P Så var det upp tidigt imorse till jobbet med. Så fick sluta kl. 13 och efter det åkte jag till moster med min lilla Amanda och åt lunch och fikade :)

Just nu sitter jag hos Amanda och vi ska hitta nån bra film att titta på kvällen i ära :) Helt slut efter den här jävla helgen, har knappt fått sova alls mellan jobbet :/ Så ikväll kommer jag att somna gott. Ska hem till mig och se Vampire Diaries och sen sova hela dagen imorn! Jobbar bara 4 timmar på måndagar :D

Bild på mig och Dumle från i somras, längtar till sommar 2012 som fan nu! It's gonna beat the shit out of 2011!!

"Morning!" :)

Sitter i telen med bästa vännen :P Hon ringde mig mig och fick upp mig ur sängen och fick mig att ta bort snoozen :P Saknar henne, men vi ses i helgen mellan allt jobb :P


Work!

Då var man redo för jobbet då! Och nu är det dags att dra :P Jobbar inte alls länge idag, det är skönt :) Men men, vi hörs väl när jag kommer hem då :)


Morning bitches :P


Var uppe innan tuppen idag! Var ju tvungen att lagra på mig vatten då jag inte kommer ha något under hela dagen, iallafall inte innan jag ska åka till jobbet. Så var man tvungen att gå upp i tid och duscha. Det var lite jobbigt att gå upp, men nu är man färdig iallafall. Kommer säkert att lägga mig i sängen ett tag till sen ^^


Music :)

Försöker städa lite :P Tar lite i taget så att det inte blir jobbigt och långtråkigt. Börjar se bra ut nu tycker jag :) Och ju närmre slutet man kommer desto snabbare brukar det gå. Det är ju kul när man ser resultat lixom :) Och städa kan man inte göra utan bra musik! Så lyssnar på min "pepp" playlist för lite push :P


HOME SWEET HOME!

Sådär, hemma. Finally! Så skönt :) Såg att jag behöver spendera kvällen med att städa och dom kommer stänga av mitt vatten imorn så måste gå upp och duscha innan 8. Yay! Inte så populärt kan jag ju säga :/

Men det blir Tungelsta i helgen igen. Lördagkväll iallafall, vi får se om det blir redan på fredag. Jobbar ju, men det blir inte länge då. :) Men nu ska jag ta hand om lite saker här hemma.

Puss!


Humle och Dumle :)

Har varit med min Amanda heeela dagen, vaknade tidigt i jämförelse med andra dagar. Har suttit på Sassa och druckit PK och snackat skit. (Skräll!) Sen tog vi oss till Sanne och drack kaffe och snackade mer skit :P Nu hjälper Amanda Sanne i köket så tänkte passa på att blogg bomba lite ;)

Ska ju snart åka hem med, tråkigt men ändå superskönt! Längtar att få inreda med mina saker jag fick i julklapp :D Och nästa lön är det IKEA igen som gäller, det kommer att bli såååååå fint :) Bilder kommer när jag är nöjd (a) Men men, nu ska jag inte vara osocial mot Amanda en sekund till av den lilla tiden vi har kvar. Tror ni hon är med på en kaffe till? ;)


Amanda gjorde om en jättefin bild på oss från nyårsafton :)


På Sassa, klassiker ;)


Lite nyårsbilder :)

Har fortfarande svårt att få tag i dator att blogga ifrån, men ikväll åker jag hem till mig så då blir det bättre uppdatering hoppas vi på ;)

Tänkte lägga upp lite bilder från nyårsafton :)









 


2011, året då...

... jag fick mitt första jobb! :D
... jag startade denna blogg!
... jag flyttade hemmifrån :D
... jag fyllde 20!
... Amanda bröt min arm! :P
... jag fick min första sjukskrivning :P
... blev brunett för första gången ^^

Och året avslutades med den personen som stått vid min sida, och en rejäl fest precis som hela 2011 var!

Jag med bruten arm och fast i min lägenhet ^^



Min lägenhet, yay!


Partyrockers in tha house tonight! Allways and forever <3

RSS 2.0