Hard work work...

Har inte uppdaterat, för orkar inte skriva att jag bara har jobbat xD Sov i Tungelsta hos mami inatt för jag öppnade imorse halv 8 ^^ Jennifer och jag hade filmkväll, och det gjorde inget att det blev sent, för jag fick ju sova en timme extra iallafall ;) Det gick väl smidigt sådär att öppna, och fort. Skönt att inte behöva stänga for a change :)  Skönt att få vara hemma nu iallafall. Fan 12-20 både fredag och lördag och 7.30-14 idag. ^^

Träffade Amanda och syrran i centrum efter jobbet sen. Var på jakt efter en vit klänning till Amandas middag, för alla ska ha vitt då :) Men hittade ingen, men däremot en tröja jag blev lite kär i. Jättemysig :) Köpte den inte dock, har inte direkt råd att shoppa nu ^^


Night night, sleep tight :)

Dags att sova nu kanske? Björne ligger och vrider sig här bakom mig, undrar om han lyckats somna redan? :P  Han ska ju till skolan imorn stackarn, själv är man ledig ;) Men det börjar bli tid för mig också att krypa ner :)


Rädda tjockisar :)

Fick sällskap av Björne hem idag :) Han ska sova här och vi ska se skräck! Hehe :) Åkte till hans jobb efter jag hade slutat och handlade av honom istället för på mitt jobb xD Så vi sitter och tjockar i oss chips och ostbågar och läsk och käkade på BK på vägen hit :D


It's a beautiful day

Soligt och skönt idag :) En perfekt höstdag och jag ska jobba hela dagen. För det mesta är det sååååå skönt att ha ett innomhusjobb, men ibland skulle man vilja nåt annat ;)


You matter <3

Jag förstår inte hur man kan bli så beroende av vissa personer i ens liv. Att dagen inte funkar om man inte hör av dom. Detta är till er. "It's all about making each day count." Varje dag med er är en dag jag inte kan vara utan. Ni vet :)

Make it count.


Lazy

Sådär, hemma "tidigt" idag :) Blev lite stressigt som vanligt innan man var tvungen att sticka :) Nu tänkte jag lira lite WoW, jag borde städa och fixa hemma men jag ORKAR fan INTE! Kanske orkar lite senare :P Så blir det när man skjuter upp allt och måste ta tag i allting på en gång sen. Läxor jag aldrig lär mig xD

Min lilla beundrare kom in på jobbet idag igen, lite nervös va han märkte jag ^^ Men det stod så många i kön så han sa inget den här gången :P Får väl se hur länge till han försöker :) Hehe :P Jag tycker det är lite gulligt ^^


Tröööött ^^

Ligger bara och slösar tid i sängen, kan inte förmå mig att gå upp :) Men jag måste upp och hoppa in i duschen :P Men det är för skönt att snooza! Haha :)


Sovtajm :)

Alltså gud, det kom in en kille för ett par månader sen och började ragga på mig när jag satt i kassan på jobbet. Jag var trevlig tillbaka, men inget mer och jag gjorde inte en så stor grej av det. Och sen efter det, varje gång jag såg honom, såg jag minen "åh nej, inte hon igen" följt av "det här är awkward" :P  Men jag har ändå bara varit trevlig som till precis alla andra och inte gjort något av det. Men jag har ju varit borta nu ett tag, och idag när han kom in och handlade vågade han fråga om mitt nummer precis innan han gick, man måste ge han att han är modig ;)

Efter jobbet idag kom Sara och hämtade mig, vi hade lite saker att ta tag i, men det sket sig så hon skjutsade mig till Slussen och jag tog tuben hem :) Väl här käkade jag och sen blev det WoW, längre än vad jag planerat. Men är det inte alltid så? ;) Såg trailern till nästa expansion, "Mists of Pandaria". Dom gör en remake på Kung Fu Panda! *Besviken*


Men men, nu är det dags att sova :) TTYTomorrow :)

I'm off!

Klar för att åka till jobbet :) och efter det ska jag träffa lilla Sara :D


Bedhed

Godmorgon kanske är lite fel ord, vaknade för längesen, men har inte riktigt hunnit ta mig ur sängen. Så sjukt slut i kroppen, inte van vid att jobba. Och så ska man jobba idag igen, och idag jobbar Sandra med! :D Hihi, nej men om man ska trycka i sig något och äta och göra sig i ordning kanske? :)


Natti :D

Nej nu blir det godnatt :)
Sweet dreams everyone!

Home sweet home :)

Sådär, äntligen hemma! Började jobba klockan 12 idag och fick för bråttom för att skriva innan jag drog. Men nu är det bara chillaxa som gäller. Tänkte svulla lite pommes och bea, för jag är dö hungrig, och kanske spela lite WoW på det :) Eller kolla OTH, men det är inte samma sak längre. Hatar att säga det, men dom borde ha avslutat serien i typ säsong 4. Då hade dom gått ut i topp :) Säsong ett och två är bäst :D Hehe, nej men om man ska fixa maten nu.. :)


Ny header :D

Har suttit och lekt lite nu och fixat en ny header, hope u like :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske lira lite WoW :P Va ovanligt lixom. Lovade Jocke att jag skulle skriva ett inlägg om hur bäst han är, men kan bara nämna den dryga jäveln nu för det då ;) Hahah!


Catch up ;)

Kom nyss hem från jobbet :) Sov hos Amanda i Tungelsta inatt, då jag började kl. 8 imorse och inte hade lust att gu upp så jääävla tidigt för att hinna till jobbet :) Och Leo kom i förrgår när vi slutat jobba båda två, kollade på en konstig, men rolig film som jag inte kommer ihåg namnet på just nu, men jag rekomenderar den ;) xD Mitt i natten humor typ :) Och tack vare Leo fick jag skjuts till jobbet igår :) As najs :P Men nu tänkte jag kolla Vampire Diaries, för har läääääängtat :) TTYL :)




Dags att jobba igen :)

Även fast gårdagen var lite jobbig då man är ovan, så längtar jag tillbaka till jobbet. Så skönt att vara tillbaka :) Det blev ju sova rätt sent igår, så vi har inte hunnit göra mycket idag. Vi gick ner och skulle handla frukost. Men det blev pizza för Amanda och Jennifer. Jag åt hemma :) Sen chips, film och en lång powernap för alla tre! Haha :) Bjuder på lite bilder från igår :)



Natti :D

Sådär, nu har vi gjort lite allt möjligt. Vi hade skitkul, och till sist avslutade vi kvällen med skräckfilm :) Nu säger vi godnatt, för jag ska jobba imorn. Börjar sent, men ändå ;) NN :)
.

Syrran längst bak, Amanda har redan somnat i mitten och jag är supertrött längst fram ;)


Hemma igen :)

Nu är vi här, jag och min andra hälft Amanda. Fick Jennifer på köpet med. Så nu håller vi på och diskuterar vad vi ska göra, skräckfilm senare iallafall :)


Off to work :D

Sov hos Sara inatt, vi behövde umgås lite. Så kom hem för några timmar sen och har gjort mig klar och kollat lite OTH. Men nu är det dags att sticka. Kommer hem ikväll med min andra hälft. Min Amanda :P Hoppas det iallafall. Så ska vi se film och dricka lite vin :) Sen är det jobba imorn igen. Skönt att få komma tillbaka nu :)


Äppelpaj ;D

Har precis gjort mig klar och ska åka in till stan och fika med en kompis. Ska till ett ställe där dom har världens godaste äppelpaj! (Förlåt mamma! :D)




Uttråkad och instängd :/

Den här dagen har varit allt annat än spännande och händelserik. Har bara tittat på mitt kära One Tree Hill. Säsong nummer 6 är snart slut så har nästa på nedladdning just nu. Tog en liten promenad idag också, för jag blev så galen här inne och ville komma ut lite :) Bilder från min promenad:

 


Back on track? :)

Var på jobbet idag en liten stund, och det gick superbra :) Ser fram emot att komma tillbaka. Kul att träffa dom man jobbar med igen, det var inte alla, men ändå. Det kommer :) På onsdag :D Eftermiddagen/kvällen/halva natten har jag spenderat på One Tree Hill och städning. Skönt att kunna göra något här hemma för en gångs skull :) Inte världens roligaste, men det är värt det när man ser resultatet :) Köket sparar jag till imorn ;) Men nu blir det nog sängen för mig :)
.


El ironi ^^

Okej, jag ska börja betala el nu, och därför skulle elbolaget installera el mätare idag. Jag förväntade mig en gubbe med grått hår på ölmagen och buttcrack, euw, men det var vad jag trodde. Trodde inte jag skulle få en 25 åring som knackade på imorse iallafall. Men det var det, och jag öppnar dörren med världens fågelbo på huvet, alldeles nyvaken i en stor t-shirt och mjukisbyxor. Barfota. Sexigt, eller? Och han var skitsnygg! Haha, den gången hos mamma när det kom två äckliga gubbar med ölmage som skulle fixa hennes el hade jag ju gjort mig i ordning rätt mycket, fast jag var hemma och var sjuk, i hopp om att det skulle komma en snygg kille och fixa det. Ironi på hög nivå :P

Nu sitter jag med Björne, vi ska se skräckfilm som old times. Vi tog en tripp till bolaget, så nu sitter vi och dricker lite, käkar brie ost med kex, precis som förr xD Kom och tänka på Jackass wannabe i skogen. Good times, good times. Men nu är filmen nere :) TTYL

Dagens outfit ^^ xD


Noticing anything different? :)


Har varit i Tungelsta = dålig uppdatering, hehe. Måste bli bättre på det här ^^ Var på sjukhuset idag och tog bort gipset! Yay! Det känns jäääättekonstigt, både skönt och inte på samma gång. Skönt för nu kan jag klara mig själv lite bättre, och det var bara i vägen. Men det var ändå ett stöd lixom, känner mig hjälplös nu. Handleden är helt "naken" och den gör inte som jag vill riktigt. Den är smal som fan, inga muskler kvar typ, haha :P Och sjukgymnasten sa att jag inte får lyfta nånting över 1kg med den armen på 6 veckor. Nu börjar det jobbiga. Det är stelt och trögt. Men jag är tillbaka på jobbet nästa vecka :D Tummen upp för mig! :)

Untitled.

Gårdagen gick sådär, tog mig hem iallafall :) Besparar er detaljerna från kvällen ;) Just nu sitter jag och gör mig i ordning för att åka till Tungelsta, tar tid för jag är inte så pigg ^^  Men siktar på att komma iväg snart :) Ska träffa min Amanda en stund, och min mami :) Och säkert Robbin också, om man lyckas väcka honom. Han körde nog rätt hårt igår, han lät taggad när jag ringde honom iallafall :) Nej, men nu kan jag inte slösa mera tid, nu måste jag göra mig klar och åka :)
.


Kvällens planer:

Var på Cyber och hälsade på igår. Jag och Sara, men Britt var inte där, men några musiklärare var, så vi fick sätta oss i ett rum och spela piano. Kommer inte ihåg så mycket jag lärde mig, men det var sååååååå skönt att få spela! Så jag ska öva upp mig igen. Jag ska fan ha ett piano! Och lära mig spela på min gitarr!

Idag kom mami hit och hjälpte mig med tvätten. Ska snart få ta bort gipset så jag klarar det själv :) Och sen påminnde Sara mig om att vi sa att vi skulle ut ikväll, så ska börja göra mig i ordning typ snart :) Sist vi var singlar båda två var när vi blev kompisar, men nu jävlar :P Haha :)

Tur och retur till Täby :)

Trodde den här dagen skulle bli lika tråkig som igår, men så ringde Sara igen, så jag kom nyss hem från Täby :) Och nu vet ni alla att det är One Tree Hill som väntar. Kanske lite WoW med om jag orkar. Tänkte sikta på att hälsa på på Cyber imorn med. Men vi får se om det blir av, i så fall måste jag sova snart :) Och här är min tråkiga outfit för dagen. Mycket snyggare med jackan på :)


With your heart on your sleeve...

Gud va sur jag blir! Här sitter man och kollar OTH och är helt inne, då helt plötsligt avsnittet man kollar på bara slutar tvärt, MITT I! Avsnitt 20 var visst bara 20 min, så jag söker frenetiskt efter den andra halvan. Oj, är klockan så mycket... Har inte ens tänkt på att sova. Vill bara se OTH nu och sluta tänka, men det är svårt. Vill inte stänga av och gå och lägga mig. Vill inte tänka, orkar inte. Vill bara ha min underbara distraktion tillbaka nu! Har ni någonsin haft ett sånt ögonblick när du har ett val, och valet du gör förändrar allt föralltid? Okey, my mind is just wandering away. En halvtimme till av detta, kul. Sen är OTH nere :) Har säsong 4 på g med :) Inga cig har man heller, och ingen mat. Yay!


Vändning :)

Har legat och kollat One Tree Hill hela dagen, är snart klar med säsong 3. Trodde inte den här dagen hade mycket att bjuda på, men så ringer Sara och undrar om vi ska ses. Så jag har gjort mig klar nu och ska åka till Täby och se Desperate Housewives med henne :) Inte gför att jag är mycket för den serien, men får umgås med Sara iallafall :) Men nu måste jag springa så jag hinner :) TTYL


:D

Äntligen hemma från stan. Blev kvar lite längre än de andra, mötte upp Robbin och tog en fika med honom efter han slutat jobba. Var på ett jäääääättemysigt ställe, som nu är mitt nya favorit café :) Och så var tvungen att ta tag i mina jävla räkningar direkt när jag kom hem, och nu när jag är färdig med det så ska jag göra en utbildning jag behöver till jobbet. Ska se om jag hinner med båda två ikväll :) Och jag skulle inte handla något idag, men som vanligt så hittar man saker när man inte letar :) Så jag brände typ 3000:- på saker jag inte ens visste att jag behövde ^^ Den är mysig :) Köpte en jacka, två linnen och en tröja, och ett trådlöst headset (mitt gamla var ju trasigt så var ju "tvungen" att ha ett nytt!) Tack Amanda och Wille, Jennifer och Erika för en asskön dag!
.

 


To the city :)

Ska in till stan och shoppa med Amanda snart, hon hade lite saker att göra innan hon kunde åka in, och hon jagade upp mig "tidigt" som fan :) Men snart så får man åka. För mig återstår bara att bestämma mig om jag ska platta håret eller inte. Börjar bli hungrig med, så det blir nog käka sen lunch inne i stan, och jag hoppas att Amanda kom ihåg kameran i bilen så vi kan ta bilder med :)


Ursäkt för dålig uppdatering :)

Åkte till Tungelsta i onsdags, så har inte kunnat blogga. Har inte hittat någon dator att blogga från, och jag har faktiskt haft bättre saker för mig, som att umgås med min Amanda :) Så vad har vi gjort då? Inte så mycket, bara umgåtts. Vi har "festat" xD Vad mer? Bara varit. Men nu är man hemma igen och ska städa och vara tråkig. Har lite saker att fixa med jobbet nu med. Väntar på att Amanda ska lägga ut bilderna vi tog i helgen. Blev nog en hel del roliga foton :P Har några själv jag tänkte bjuda på :)

Jennifer och Amanda i sandlådan :P

RSS 2.0