BLACKBURN!

Blev kondition/ben istället. Kände för det när jag var där.
Hade tagit två blackburn också, med typ en halvtimmes mellanrum.
Jääääävlar vilken skillnad. Man får boost när man behöver det,
och när den första boosten mattar av kommer nästa!
Kände aldrig att jag blev trött.
Rekommenderas starkt till er som behöver en kick på gymmet!


Hit the gym

Försöker sakta men säkert hitta tillbaka till min gamla rytm jag var så stolt över. Men saker kommer ivägen. :/ Men idag har jag bestämt mig för att sticka till gymmet en stund. Tänkte köra kondition/armar :) Sounds like a plan ;) Men då är det iväg till gymmet nu då?! ;)
 
 

Lycklig

Har haft en piss dag, har varit nära att bryta ihop fler gånger än vad jag kan räkna. Allt i mitt liv har varit kaos, och jag har bara känt mig osäker, värdelös och hjälplös. Som om att inget jag gör duger, att den jag är inte duger. Men så kom jag hem idag och någon lyckades vända helt på det. Ni närmare vet :) Just nu är det så mycket känslor. Bra känslor. Och det var längesen, men jag tror jag är lycklig nu :) Jag tror jag mår bra och allt kommer att bli okej. Inget annat spelar någon roll just nu. Nuet, gotta löv it ;) <3
 

Godnatt!

Dags att krypa ner nu. Jobb och gym på schemat imorn :)
Tillbaka på banan

Var med Amanda på gymmet idag, äntligen! It's been toooooo long! Körde ben/rumpa idag. Benpressen och jag är fortfarande inte kompisar ;) Fyfan vilket jävla pass det blev, och det lär kännas imorn! :) Lööööv it!
Godnatt! :)

Vampire Diaries var awesome som förväntat! :) BBT också ^^ Men nu är det av till drömmarnas land, ska orka upp och jobba imorn med, och resten av helgen...
Höstens heligaste stund!

Väntan är över! Kom nyss hem och nu är det dags för The Vampire Diaries!!! Så tror jag ska kolla det nu ;) Big Bang Theory följer kort efter sen :)
 

På jobbet

Har en liten rast på jobbet. Har ännu inte lyckats se Vampire Diaries, och mobilen dör snart så lär inte kunna se det förrän jag är hemma. Så längtar hem otroligt mycket just nu! Big Bang Theory har ju också kommit så det blir dubbel jackpot ikväll!Just nu

VAMPIRE DIARIES

Nu är det dags! Ååååh vad jag har längtat! När som nu sänds premiäravsnittet på säsong 4! Och jag måste sova nu, för jobbet väntar imorn :( Men det är lugnt, får se det på jobbet imorn bara :) Can't wait! 3 av 3 är tillbaka!
.

Ink Master Sverige

Sitter hemma hos mamma och kramas med Tindra i soffan :) Kollar just nu på Criminal Minds :) Tidigare råkade jag se Ink Master i väntan på det jag ser nu och såg att en tatuerare jag varit hos är med! Så nu hejar vi alla på Annika ;)
.

Här ska det pluggas!

Sitter på Espresso House med finaste Mandy och tänkte plugga på vägmärken idag. :)
Ready to go
När man har finbesök :)

Nu har både jag och Tindra kompisar över. Amanda och Wille är här och gör oss sällskap. Snart bär det av till Handen C för fika och annat kul :) Ska bara ta mig in i duschen och göra mig i ordning :)
Skogspromenad

Är ute med mamma och världens finaste hund i skogen! :) Tindra hittar massor med pinnar och har jätteskoj! :D
detta är inte en bloggrape

världens finaste vän


Party

Rockar med tjejerna (och Robbin!) med karaoke ikväll ^^
RSS 2.0