Good morning! :D


Godmorgon! xD Håller på att fixa mig för att snart åka till jobbet. Sen Tungelsta? Eller nåt. Börjar 8 imorn :P Så sover jag hemma måste jag gå upp vid typ 5-halv 6, för måste åka halv 7 om jag ska hinna xD Men det där löser sig alltid, antingen på ett bättre eller sämre sätt, men imorn är över lika fort ändå :P Well, nu måste jag fortsätta :)

TTYL.

 


Förlåt igen, och godnatt :D


Gud, min uppdatering suger. Har varit i Tungelsta sen vi grillade i tisdags. Kom hem igår. Är ju polare med syrran igen så har vart hos mamma ett tag, och träffat gulligaste Amanda förstås! :) Jobbade onsdag, var med Amanda, Tim och Pontus på torsdagen, gick ut med Amanda efter jobbet i fredags och sjöng för första gången på två månader (nej nu ljög jag, var ju med Amanda, Tim och Pontus på onsdagen med och sjöng för första gången då på två månader :P) Sen blev det efterfest i Vädersjö och en lång promenad hem mitt i natten för mig och Amanda.

Amanda blev lite trött på vägen hem i lördags morse! ^^

No worries, tågen går ju inte där på nätterna, knappt alls på helgerna :)


Lördag serverade Amanda på ett bröllop, så jag satt hemma då och vilade ut lite. Hälsade på bästa vännen på betet. Har har blivit så snygg nu. Min lilla bebis, vad jag kommer sakna honom. Så älskad <3 (Tear :/) Igår jobbade jag, och kom hem igen på kvällen. Jobbat idag med, och ska göra det fram till helgen, sen är jag ledig HELA midsommarhelgen! Så skönt, men har INGA planer!!! Well well, nu tänkte jag försöka sova. Så jävla röksugen, så jag tvivlar på att det blir enkelt, men ett försök kan jag väl göra. Godnatt :)


 


Grilla och chilla :) Eller?


Okej, det vart inte så mycket grilla. Det vart mer dricka öl på ett berg. Sen kom det lite regn, då vart det öl på min balkong :P Mysigt var det iallafall. Bara roliga människor :) Tim fick för sig att åka när Robbin var på väg dit, lite konstigt tyckte jag, men Tim hann bara komma till Solna när han insåg vad han höll på med. Så han vände tillbaka, sen på nått jävla vänster blev alla kvar och sov här. Vaknade upp och såg att Leo och Robbin låg på golvet så jag sa åt dom att gå och lägga sig i sängen nu, när ni vi hade börjat gå upp. Stackars... Tim gick ner till bilen för han kom på att han inte hade lagt i mer pengar, men han hade inte fått böter, så han tänkte att han inte lär få det heller. Så nu, när jag gick med dom ner till bilen hade han fått en gul lapp. 300:-... Så nu är bara jag och Emma kvar. Ska hitta på något att göra och sen ska jag åka och jobba, och hon ska hem.

Nyss kommit dit mer eller mindre :P

 

Drack Tim? Han körde ju!

 

Amanda matar ankungar :)

 

Åååh, va dom e söta. Ankungarna alltså ;)

 


Dilemma...


Alltså, det kan vara så att jag har fått känslor för helt fel person, och detta stör mig. Det är fel på så många sätt och jag vet absolut inte vad jag ska göra... Hur låter jag honom veta, eller ska jag ens låta honom? Alltså, ska man vänta på att allt blir normalt, eller bara köra? Fyfan va livet är jobbigt när det är svårt!!


Lunch :)


Så där, klar för jobbet nu :) Tänkte bara skriva lite snabbt :) Emma kommer upp till Stockholm i veckan och hälsar på mig, ska bli skitkul! Shit, jag måste gå. Aja, här är en bild på min lunch på jobbet igår, det var utsökt! :P

 


Amanda har tagit studenten, Amanda har tagit studenten, Amanda har tagit studenteeeeen. Fyfan va hon e bra! :D


Idag tog underbaraste, sötaste och gulligaste Amanda Ahlström studenten! Och trots att jag gick med min lunginflammation och käkade hostmedicin som gör mig så illamående så var jag tvungen att se sötnosen springa! :D Hon var så fiiiin :) Var på hennes mottagning med, hon var ju inte lite full och glad när hon kom dit :) Hon är rolig, min lilla Amanda :) Hon hade ju en ståuppkomiker på mottagningen med, så vi hjälpte honom att skriva ner lite pinsamma grejer med Amanda för att göra det lite mer personligt :) Men tillslut så orkade jag inte med värmen och illamåendet osv osv... Så jag ringde min lilla mamma som fick komma och hämta mig, sen när jag kom hem till henne så däckade jag ganska snabbt. Helt slut var jag. Sedan fick jag skjuts hela vägen hem också. Så nu sitter jag här och laddar upp alla bilder jag tog på Amanda idag. Typ alla vid utspringet, men det där får man sortera. Har miljoner bilder alltså :P Tänkte sova när jag är klar med detta. Här är hon iaf, min sötnos :)

 


I'm back! :D (med lunginflammation... :/)


Nu är det så här va, att jag tyckte jag hade vart sjuk så länge så mycket osv, att jag gick till Vårdcentralen idag. Och gissa vad? Efter alla prover och så visade det sig att jag har LUNGINFLAMMATOIN. Alltid lika trevligt, så jag går nu på penicillin och morfinbaserad hostmedicin! JIPPI! Har säkert haft lunginflammation sen jag blev så sjuk sist. När jag däckade i 16 timmar. Men jag mådde bättre för bara någon dag sen och så igår blev jag jättedålig igen, så tyckte det var dags att uppsöka läkare, vilken tur va! Men men, efter att jag tryckt i mig all medicin så gick jag och Björne ner och solade på några klippor 10 min ifrån där jag bor.  Jätte mysigt var det, hade med oss lite jordgubbar och kakor och bara njöt i några timamr :) När jag kom hem sen var jag så trött att jag gick och la mig. Tänkte bara powernapa lite men sov i några timmar HAHA! Och imorn tar sötnosen Amanda studenten, så jag ska gå på hennes utspring och mottagning, och har redan betalat biljett till deras slutskiva så ska gå där med, utan att dricka något xD Har ju min roliga hostmedicin som jag kan gå och vara bäng på xD Men men, nu blir det ett avsnitt Two and a half men och sen sängen igen :)

Idag på klipporna :D

 


Förlåt!


Förlåt för dålig uppdatering. Det är bara så att jag inte har orkat. Vet inte riktigt vart man ska börja. Har i stort sett bara jobbat. Och sovit. I helgen hade jag inte bara ett, utan två mördarpass. 9-20 på lördagen och samma på söndagen, och dom pengarna får man inte förrän i JULI! Varit mycket med Amanda också :) I torsdags var vi på grönan, ska dit nu på torsdag med :) Sen springer ju hon på fredag :) Åh, bara idag och imorn kvar, sen är jag ledig i tre dagar :) Fast jag börjar 8 imorn, trist. Men då har jag hela dagen sen, slutar ett :) Aja, ska hoppa in i duschen nu så att jag inte blir sen idag, och så ska jag vara mer aktiv på bloggen :)

Peace!


RSS 2.0