Fääääärdigt!

Sådär! Håret är klart nu och jag är supernöjd! :) Härligt med nyårsglans ;) Nu vill jag bara hem och sova och ladda batterierna så det kan bli nyår nån gång! Lääääängtaaaaar <3

Här får ni efterbilden, och en försmak på min och Amandapandas NYÅRSAFTON!!!!!!!

Det är lite ljusare på riktigt, och nu skiftar det i rött! :)

 

Tequlia, skumpa och en massa cider! Imorn äre ALL IN!!!

Nyårsfix!

Förlåt förlåt förlåt! Har inte haft tillgång till dator. Har varit hos mamma hela julen och ska vara över nyår med! :) Mobilen jag la upp var nååååågot stor, så jag köpte Sensastion utan XL. :) Den var ju som en mini iPad typ ;P I julklapp fick man mer sånt man behöver än det man vill ha, Är supernöjd, men tänkte att mobilen var en julklapp till mig själv :D

Just nu sitter jag med Amanda, och efter en vecka och en riktigt lång dag idag har vi allt klart till imorn :D Färgar håret så tänkte bjuda på en för bild, efter bilden kommer sen ;)





Amanda
och jag på julafton :)

Idag blir den min! :)

Godmorgon på er :) Gick upp lite tidigare än vad jag behövde idag för måste packa och hinna köpa min klänning till imorn och min nya mobil! Har dreglat länge efter denna :) HTC Sensation XL <3 Så det blir min julklapp till mig själv :) Men nu måste jag fortsätta göra mig i ordning, måste åka snart :)


Hemma igen :)

Sådär, då var man hemma igen efter två dagars jobb och en natt i Tungelsta. Orkade egentligen inte åka hem idag eftersom det känns onödigt i och med att jag ska upp tidigt imorn och köpa en massa saker till mig (och andra OFC!) till helgen. Börjar 12 och jobbar på julafton med ju, så det hinns inte riktigt om det inte blir imorn! Var dessutom tvungen att hämta saker härifrån, tänkte sova i Tungelsta imorn och behöver ju skor och massa annat till julafton! :)


Dags att göra sig klar? :)

Dags att göra sig klar för att åka och jobba nu tror jag. Skönt, inte så många timmar idag heller :) Och helgen blir chill. Jobbar julafton, sen fick jag vara ledig :) Fredagen där som blir lite jobbig, men det finns att göra då iallafall :) Nyår är man också ledig! :D Men men, dags för duschen nu :)


Natti :)

Oj! Dags att sova nu kanske? Har spelat Sims 3, då går tiden fort! :)
Men det är luuuuungt, börjar sent imorn :)


Good "morning"! :)

God morgon! Uppe "i tid" fast jag inte jobbar hehe :P Älskar tisdagar mer än måndagar, man är ju ledig ;) Ska strax börja göra mig i ordning, ska till Handen idag och sen hoppas jag på att få träffa Amanda när hon slutar jobba :)


Off to work :D

Dags att åka och jobba, och nu är det bråttom! Skönt att jag kommer hem om bara några timmar igen :) Älskar måndagar!


Die Bieber DIE!


Home sweet home :)

Sådär nu är vi här! Home sweet home :) Har inte riktigt kommit på vad vi ska göra än, men nu tänkte vi åka till Ica och handla något innan dom stänger :)

Och den här jävla datorn är lite arg på mig tror jag, för den vill inte funka som den ska. Efter jul blir det att flytta över alla filer och köpa Windows 7! Och starta om hela skiten :) Hoppas det löser en del :P


Sällskap av syrran hem idag! :)

Forfarande kvar hemma hos mamma och syrran. Vi ska snart åka hem till mig, jag och Jennifer :) Har varit här nu sen i fredags, jag och Amanda var ute och hade skoj i fredags ju. Det vart lite galet som det brukar bli, men man måste ha våran humor för att förstå hur kul vi hade! Hehe :)

 

Har varit hos kusinen idag och firat henne och hennes kille och son som alla fyller i december :) Och på vägen hem bestämde vi att Jennifer ska följa med mig hem. Hon ska på bio med klassen sent imorn och jag börjar ju jobba sent :P Så vi ska hitta på något skoj. Tänkte hinna med att gå till Amanda innan tåget går och ta en kaffe med henne :P Snacka lite mer om i fredags, vi hann ju inte igår för vi sov hela dagen och sen skulle Amanda iväg :P Men vi höres när jag kommer hem igen! :)


Paaaaarteeeeey! :D

Sitter med Amanda och lyssnar på lite music ;) Taggar till för kvällen. Ska bara sminka mig lite till sen äre dags att gå!


Transformation

Sådär, nu har man gjort sig klar för att jobba :P Tänkte ta er med i förvandlingen :P Börjar tre så jag har lite bråttom nu :) Och kommer hem riktigt sent ikväll, och då blire sängen för jag jobbar 12-16 imorn. Så skönt! Och sen är det helg och jag är leeeeedig! :D Det behövs :)

Från duschen till dörren :)

 

 


Music <3

Har en paus från Vampire Diaries och lyssnar på lite musik. Kan ju säga att jag har maaaaassor med nya favoritlåtar! <3 Många från VD, dom spelar så sjukt bra musik! Och låtar man har hört, men inte riktigt lyssnat på :) Men nu är det nog dags för Damon och resten ;)


Funderar på om man ska försöka sova "tidigt" idag. Ska börja en timme tidigare än vad jag trodde imorn :P Men så lär det väl ändå inte bli ;)

Home at last!

Hemma från ännu en dag på jobbet. Hade massa datorkrångel nyss. Usch, hatar sånt! Men det verkar ha löst sig, tummen upp för mig! :) Började göra lite mat och har suttit och läst Cosmo under tiden. ^^ Tänkte kolla Vampire Diaries till maten (SKRÄLL!) Hehe :P


December 13th

Då var man tillbaka hos mamma och syrran igen då. Var här lite i helgen med. Åkte hem igår :P Har inte haft något att blogga om mer än jobb och hur jag egentligen inte vill gå dit för jag blir så arg varje gång. Men förhoppningsvis blir det ändring på det snart. Jag gillar mitt jobb, för det mesta, så missförstå mig inte :) Men det känns som om allt jag gör är att jobba. Jobbar 75% nu räknade jag ut idag. Tror jag räknade rätt (A). Och det är bara det schemalagda tiderna. Har inte jobbat extra så mycket nu på det nya schemat, men det händer ju. Men pengarna är ju bra ;)

Anyway. Orkar inte snacka jobb när jag är ledig, för det har jag faktiskt varit idag :) Skönt. Har inte gjort något särskilt, bara degat hemma. Åkte inte till Tungelsta förrän på kvällen. Det är ju så att våran ängel Denise skulle ha fyllt 18 år idag, så jag kom för att vara med nära och kära.


Äntligen hemma! :D

Nu är man äntligen hemma! Och det var ju inte så jätte mycket roligare här :) Men skönt som fan att var hemma, min hemlängtan höll på att bli för mycket :P Håller på att fixar lite mat redan, och har börjat städa efter helgen. Har ju inte varit hemma vet ni ju, och bättre sent än aldrig, eller hur? ;) Tänkte börja kvällen med Vampire Diaries nu, måste ju hinna kolla klart innan den 5:e januari! Höhö :P


Seg :P

Har bara varit hemma hos mami hela dagen och degat i syrrans säng. Sen förflyttade jag mig och degade i soffan en stund :P Skönt att vara ledig alltså :P Men sen när Amanda slutade jobba blev det röj. Det roliga med oss är att om vi inte göra roliga och sjuka saker så kollar vi på bilder och videor från när vi gjorde sånt senast. Hahah, men vi har bestämt oss för en vit helg i helgen, för fyfan va slitna vi var efter de senaste två xD

Anyway, fick inte tillfälle igår att berätta att jag beställde en personlig almanacka från www.personligalmanacka.se, och den kom igår! Tänkte bara lägga upp hur den ser ut :)



Bored.



Nu sitter jag i syrrans säng och har datorn igen. Är superuttråkad och lyssnar på musik. Vill gå ut och röka, med det är riktigt kallt. Ska nog ändå gå upp, vill ha lite vatten. Vill mest av allt åka hem till mig. Har hemlängtan :P Ska orka åka hem imorn tänkte jag. Måste ha med mig lite saker bara :)

Angry

Kom nyss hem från jobbet, jobbade inte så länge idag ^^ 17-21, men det känns fortfarande jobbigt att ha öppet en timme längre :S Och jag var skitarg idag. Det började redan när jag kom dit. Men det har varit så ofta på senare tid, och jag tänker inte ta upp exakt vad det är här. Men fick prata av mig när jag gick därifrån iallafall, och det visade sig att jag är långt ifrån den enda som tycker som jag gör. Alla har bara varit rädda att säga något, men det är nästan hela personalstyrkan nu, så nu ska vi göra något åt det. Dom kan ju inte sparka alla, eller?!

Anyway, nu tänkte jag göra något att äta och försöka hitta på något kul, är ju ledig imorn så ska inte gå och lägga mig i tid ikväll, inte för att jag skulle göra det ändå ;)


Syrran har fixat UV ;)

Syrran testade sin UV lampa nyss och tog lite kort så jag blev lite sugen jag med, here u go ;)


Chillout :)


Sådär, syrran hoppade äntligen in i duschen så jag kunde få låna datorn :) Har bara kollat film med syrran sen vi fick komma in. Och har tjatat på Duggin om att hon ska lägga upp bilderna från när vi var där idag :) Tog en lite snabbpromenad med henne och hundarna med :) Men nu har hon äntligen lagt upp dom, så tänkte bara bjuda på några ;) Har även ett video inlägg ;) Det ni ^^


Dagen efter dagen efter ;)

Sådär, nu har man kommit hem till syrran. Vi låste ju oss ute, typiskt :P
Helgen blev lite crazy. Vart lite mycket i fredags ^^ Jag, Amanda, syrran och Bernie åkte till ett ställe i Sollentuna och skulle tävla i karaoke (yeah baby, that's right :P) Men det var bara jag och Amanda som kom hem, med nån jävla mysko snubbe :s Jennifer och Bernz var spårlöst borta. :S Men dom är OK iallafall, men blev lite orolig när dom inte hörde av sig eller svarade.

Den där killen stannade kvar nästan hela dagen igår! :S Men till slut blev vi av med honom :) Och sen kom Tim och hämtade oss, så sov hos Amanda inatt. Och somnade fett sent, inte Amanda däremot, så hon drog ju upp mig imorse :P Skittrött och sliten nu alltså, så det blir mat och bara OnePiece mys ikväll hemma hos mami, så hoppas vi på att jag är pigg och glad imorn istället ;) Trodde det skulle bli bio i helgen med, men det hanns inte med. :/

Amanda och jag this morning :)


DUGGIN IN DA HOUSE!

Tjeniiiiiixen! JOHANA BANANA HÄR!
Känd som Duggin också! (samt den galna kroaten) men ni får ta det som ni vill höhö.
Nu sitter jag här hemma hos mig med två puckon till syskon systrarna ÖSTLUND! Bloggar självklart på Annas awesome blogg som jag faktiskt läser varje dag! Ni har sett henne flera gånger i min blogg & mer av det kommer det nog bli!! Men nu ska vi fortsätta göra det vi brudar är bäst på! hmm vad det kan vara, nyfikna?? Í knooow!


RSS 2.0