Checking in

Riktigt ledsen för den dåliga uppdateringen, men dom har ju stängt av mitt internet. Så går det när man inte betalar räkningen ;) Men allt är betalat och klart så borde vara up and running in notime :)

Just nu sitter jag hemma hos Amanda med nyfärgat hår :) och vi ska strax sova. Vi båda ska upp tidigt imorn :) Tänkte bara meddela att jag lever nu när jag hade chansen :) TTYSoon :)
Right here, right now

En natt till hos mamma och syrran då :) Orkade inte släpa med mig alla sakerna hem idag. Är ledig och ska dessutom till gymmet med Amanda imorn, och så vidare. Men har hemlängtan nu alltså! Men imorn får jag komma hem :)Just nu :)

Beauty sleep

Känner att jag blogg bombar lite, men jag har saknat min blogg! Men nej, nu blir det sängen! Vill ju vara pigg och snygg imorn :) Ska fixa mitt internet när jag kommer hem :) Men som sagt, håll ut tills dess :)


Tonight :)

Tänkte att det kanske blir rätt mycket om jag ska berätta allt från denna helgen och förra nu. Lite tråkigt, för det hände en jävla massa kul! :) Jag har varit med min Amanda, men det förstår ni säkert!

Måste bara säga att jag har kännt mig så jävla sliten nu på senaste tiden. Så blir det när allt man gör är att jobba, träna och festa. Så idag har det bara varit en relax-dag! Tanken var ju att vi skulle dra till gymmet idag igen, men Amanda blev så trött efter igår och jag var inte heller så sugen när det var dags att åka för mig sen. Så det blev hemma kväll med mamma och Jennifer och Big Brother! :D

Bild ifrån igår, innan det spårade ut!


Internet failure

Hej, jag är jätteglad att se att ni följer mig när det inte ens finns något att följa. Det är så att jag vet faan inte vad som hänt med mitt internet. Det är bara borta, utan varning eller någonting :/ Håller på att leta nytt bredbandsbolag, för jag pallar inte med dom jag har. Det måste vara den SÄMSTA dealen jag någonsin gjort!

Nu är jag hemma hos syrran och hon är snäll och låter mig blogga :) Förhoppningsvis kommer allt lösa sig snart, jag jobbar på det. Tills dess får ni ha tålamod! :D


Natti :)

Har varit skittråkig och inte bloggat mycket senaste tiden :P Ska bli bättre igen :) Vill blogga om helgen men orkar inte nu. Tänkte bara säga att jag fortfarande lever typ :) Jobbar på som vanligt :P Men nu är jag sjukt trött och ska sova, godnatt :P


Bye

Nu blire Saxo med Amanda ;) See ya l8tah


Noooooooooooo!

Måste göra alla Vampire Diaries fans besvikna! :/ Inget nytt avsnitt förrän 15 mars!! The Big Bang Theory har oxå uppehåll, får nöja mig med How I met your mother, som jag inte sett ännu :)


Veckan i korthet :)

Looooooong time no see :P Har varit i Tungelsta sen i fredags, men nu är jag äntligen hemma :) Skönt! Håller på att fixa mat, så jag springer mellan datorn och köket lite granna :) Super hungrig nu :P

Nej men om man ska dra veckan lite kort då, i fredags shoppade jag lite innan och efter jobbet. Sen åkte jag och Amanda till en vän i Jordbro och skaffade oss nya piercingar :P Eller för Amanda blev det tungan igen dåra, och jag tänker inte avslöja min ;) Sen blev det fest på kvällen! Var seg som fan resten av helgen, så gjorde inget minnesvärt :P Amanda däremot åkte på en musikvideo inspelning, läs mer om den i hennes blogg! :) Jobb som vanligt på måndagen och sen var man ledig tisdag igen :) Då var jag med min Amanda, inget ovanligt lixom ;) Sen kom idéen. Ska vi gå och tatuera oss? Och det gjorde vi :P Bara spontant sådär, men är suuuupernöjd ändå! Och det gjorde inte ont alls! Sen har jag bara jobbat onsdag och idag då. Där har ni det! Nu ska jag käka, tjingeling!

Och så lite bilder :P 


RSS 2.0