Time to go :)

Nu har jag och Amanda bestämt oss för att åka till Tungelsta igen. Har haft jättemysigt sen i måndagskväll :) Kollat film, druckit lite alkohol och lyssnat på maaaassor massor massor med bra musik! Swedish House Mafia har man ju inte direkt tröttnat på heller? ;) Hahah, men all good things come to an end, jag ska jobba imorn och vill träffa pojkvännen lite :P Men snart äre helg och ledigt igen! ;)
 

Finns inga ord! :D

Alltså OMG! SHM var såååååå awesome igår! Vilken jääääävla fest! Hoppade och dansade som idioter. A night to remember, forever! Var det tvunget att ta slut?! Finns inte ord att beskriva stämningen i arenan!!! Ska vi gå ikväll igen, Amanda och Robbin? ;)
 

4 TIMMAR KVAR!

Förberedelserna har börjat! Jag håller på med hårfärging (loooooong overdue!) och Amanda ligger i badet :) Min tur i duschen snart och sen är det sminkning och klädbyten och mer hårfixning som väntar! Har raidat bolaget redan, så måste börja dricka lite snart också :) Sen bär det av till Friends Arenan. THIS IS GOING TO BE LEGEND..., wait for it, ...DARY! ;)
 

Busiga :)

Hemma ikväll med Amanda och syrran :) Vad vi gör vet vi inte, men vi får komma på nånting snart för jag jobbar imorn, så det är snart dags att hoppa i säng :)
Time for bed :)

Måste bli bättre på att uppdatera igen! Ska göra ett löfte till mig själv nu, och se till att hålla det. Ska blogga mer, mer träning, mer allt! Ska göra tid åt det! :) Men men, nu är det dags att sova. En ny dag imorn, och på schemat står: Hjärt-lungräddning med jobbet och efter det, gymmet med Amanda :)
 

Veckans träning

Träning nu då, när man är igång igen! Sååå skönt! Har redan bokat upp pass för nästa vecka med min Amanda :)
 
Tisdag: Styrka ben/rumpa, ca. 60 min. Finns väl inte så mycket att säga om passet egentligen mer än att vi borde köra längre pass. Vi är redan effektiva, men det räcker lixom inte för att utvecka prestaionen :/
 
Onsdag: Kondition, styrka armar/bröst ca. 60 min. Känns att det var läääänge sen man pressade överkroppen alltså. Måste bli bättre på att lägga upp passen så att träningen blir jämnare, och kanske att ta sig till gymmet också? ^^ Men nu är det nya tag. Ska bli lika duktig och motiverad som i våras när vi började!
 
Fredag: Gruppträning, styrka hela kroppen ca. 120 min. OMG! Det här var riktigt tufft! Älskade det, men ville samtidigt bara dö efteråt. Riktigt kul, många övningar och nästan hela tiden med kroppen som belastning. Och dessutom så kul och motiverande att träna i grupp och att ha en ledare! Lagom längd på passet och riktigt effektivt! Här gäller det verkligen att vilja utmana sig själv! Jag och Amanda ska börja köra detta varannan fredag :) (Känns bra att börja så, och jag kan bara varannan.)
 
Här var jag på väg till gymmet :)

@ Work

Jobbar med värsta träningsvärken idag. Körde ett mördarpass på gymmet igår. Bloggar träning imorn ;) Men nu ska man orka vara här och slita till kl. 9 ikväll. Bara att bita ihop, med ett leende ;) Aaaaaaaaj!
Breaking Dawn

Har precis varit och sett Breaking Dawn med en kompis, och måste säga att detta är nog den bästa av Twilight-filmerna. Det tyckte min kompis också! ^^ Och Kristen Stewarts bästa skådespelarinsats! ^^ Gillar henne fortfarande inte, men hon måste ha lite cred för den filmen. :)
 

No pain no gain

Guuuud vad vi är duktiga! Jag och Amanda var på gymmet både igår och idag! Vi ska komma igång igen! :) Tufft var det, har precis varit sjuk också. I typ 2 veckor :( Nästa pass är fredag, och då ska vi köra 2 timmar fys med typ 20 andra ^^ Ska ha en ambulans redo ;)
Ville bara in och meddela att:

JAG SKA SE SHM! YAY! Dom släppte fler biljetter! Och jag ska gå med min fina Amanda och Robbin! :D
 

Koh Phangan

Firar min finaste Amanda med trerätters tillsammans med Jennifer och Robbin :)  

Min söndag :)

Vaknade hos min Leo, åkte och fikade med bästa Ingela och snackade en massa skit i centrum. Hemma bjöd mamma på potatisgratäng, och efter det åkte jag till Håga och hängde med Leo, Tore och Sandra och spelade massa spel tills alldeles nyligen. It was a good f*ckin day! ;)
Himym

Fler Himym fans som är ledsna över att det inte kom något avsnitt förra veckan? Och inte den här veckan heller? Lugna. Det blir dubbelavsnitt på tisdag! YAY!
 

No strength

Har jobbat och varit sjuk osv. Så har inte haft något att skriva om. Men nu står jag på benen igen och har kommit hem till mig. Har legat på dödsbädden hemma hos mamma nämligen :/ Men nu är jag piggare! Och på agendan idag står tättstuga. För det vill väl alla på en lördag? ^^
 

RSS 2.0