Studentskiva :P


Ja, igår gick vi på Lobbin Belgs studentskiva. Jag, (Robbin själv ofc), Leo, Amanda, Linda och Johanna. Johanna drog innan vi ens kom in. Robbin hade sagt fel tid till oss. Han sa 9, det började 10... I vilket fall. Hade kul, fast jag inte drack så mycket. Robbin drack för mycket. Och Linda blev sur på Amanda när JAG sa att hon inte fick sova hos MIG. Det blev totalt kaos alltså :P Hon hade också druckit lite för mycket.

Jag och Amanda står i badrummet och fjortisposar i spegeln :P

(jag har höga klackar som fan och hon platta skor xD)

 

Robbin, lite för full xD

 


In till stan :D


Haha, så skönt att vara ledig och ha tid för folk :D Har bara degat hemma idag och väntat på att folk ska sluta skolan/jobbet, men nu är jag färdig fixad och klar för att åka in till stan och möta upp barndomskompisen jag pratade så länge med igår. Sen ringde käraste Amanda mig också och vill att jag ska ta mig tillbaka till hemtrakterna och dricka öl med henne :P Får se hur mycket öl det blir, ska ju vara tillbaka på jobbet imorn kl. 11. Dvs, jag måste åka härifrån halv 10 på morgonen om jag ska hinna. Så vi får se Amanda, vi får se :) Men nu ska jag kila tror jag, tunnelbanan går om en kvart! :)

TTYL :)

 


Dålig uppdatering ^^


Förlåt för dålig uppdatering :P Har väl ingen dierkt förklaring mer än att jag bara jobbar och sover i stort sett. Idag träffade jag Robbin en stund i alla fall, var ju ledig. Vi nördade oss på Inferno i typ två timmar :P Sen käkade vi och jagade lite folk till hans studentskiva :P Precis innan han skulle dra så ringde vi upp en gemensam polare som jag kännt sedan barnsben. Vi la nyss på, har pratat i telefon med honom i över två timmar om allt och inget! :P Längesen man pratade med honom. Vi bestämde att vi skulle ses imorn också :)

På tal om ingenting så köpte jag en ny parfym i veckan också. Inget speciellt, men ändå. Den luktar jäääättegott, men det gör alla Escadas parfymer tycker jag :) Detta är den senaste. Säsongens alltså :)

 

 


Vet inte vart jag ska börja...


Idag:
Idag kände jag att jag ville vara tidsoptimist, så jag sov för länge, stressade in i duschen och när jag skulle föna håret efter så smällde jag eluttaget, så det for gnistor och strömmen gick. När jag sen hoppade på bussen, men blött hår som skulle bli jääääättelockigt och snabb sminkning, märkte jag att jag har hål i mina byxor xD Strike 2 lixom... När jag sen kommer till jobbet så går allt ganska bra, tills det flyger ner en spindel från cigg skåpet och jag for ur stolen. Rekordtid alltså... Vilken tur att det var Martina som nyss slutat som handlade. Hon såg knappt spindeln. "Vilken liten" sa hon, " jag trodde det var en stor, den där är ju inte läskig." Då sa jag: "Det spelar ingen roll om den är stor eller liten, har den åtta ben och spinner när ska den DÖ!" Sen, lagom tills jag skulle gå hem slutade solen skina och det började regna... Jag skulle köpa cigg, handlade massa annat också, men glömde det viktigaste. Ciggen... Min dag har inte varit lätt...

Igår:
Det hände väl inte så mycket... Rodney från Big Brother kom in och handlade lite saker bara, när jag satt i kassan :D Big Brother kommer inte vara detsamma utan honom kan man ju lugnt säga... När jag slutat jobba ringde jag Amanda på en gång, men hon trodde mig inte först. "Du skojar, du driver, du skämtar, du ljuger!" Skrek hon i telefonen, min underbara kändiskåta Amanda. :P

Nu ska jag göra något att äta, hungrig :)


Lördag kväll :P


Orkade verkligen inte skriva när jag kom hem igår. Jag ramlade ner i sängen och dog! :P Hade bestämt att vara med Robbin och Björne, men inte rikigt vad vi skulle hitta på. Jag och Robbin mötte Björne vid södra station och vi funderade på att försöka få med Björne in på krogen :) Jag sa då att vi går till uteserveringen på Medis först. Och där blev vi kvar. Björne var jätte spänd och hade svårt att slappna av, men efter några öl, white russians och hallon mojitos gick det jätte bra! :D Då var han lugn :) En kompis till Robbin skulle möta upp oss också, och sen följde hon med oss och käka, var hungriga som fan, men Burger King hade slut på onion rings! :O Så det blev jakt på det, och King Wings. Var så trött på vägen hem att jag låg över Björne och Robbin när vi väntade på tunnelbanan. Kom hem och sa "ska bara vila en liten stund, sen kan vi dra på en film" och sen vaknade jag inte igen :D

 


Mitt i natten, vill, men kan inte sova :P


Fortfarande för sjuk för att göra något, men för frisk för att inte göra något alls. Så jag ahr dragit hit en polare att lana lite med. Har druckit så mycket Redbull ikväll/natt så jag mår riktigt illa. Bara skräpmat, chips, godis och läsk. Mår SKIT! Men men, det är väl det man får betala lixom... Har haft kul iallafall :) Och det är fortfarande kul, bortsett från magontet :/ Kommer inte orka med att jobba imorgon, men hoppas att jag är tillräckligt frisk till på lördag. För nu vill jag faktist jobba. Fett waist att sitta hemma och inte göra någon nytta. För incapitated för att ens tänka på något vettigt att göra. Mår illa av tanken, behöver vila upp mig lite till. Ska nog dra på en film och försöka sova lite nu då.


Sjuk :(


Dagens outfit:

Mjukisar (åååååh jag vill ha en OnePiece!)
T-shirt
Tjocktröja
Sockor

Sitter bara framför datorn och spelar spel. Orkar inte göra så mycket under febertopparna, men så fort jag får ork så är det tråkiga saker som väntar. Städa och diska typ. Ska försöka få ihop min garderob nu när jag inte gör så mycket annan nytta så att kläderna försvinner från golvet... Inte kul att vara sjuk.


God natt?


Ja, nu har man vänt på dygnet (igen). Har lyckats bli sjuk nu också. Så har sjukskrivit mig från jobbet nu med, så ska vara hemma imorn. Hoppas jag mår dåligt imorn nu då, så jag inte sjukskrivit i onödan. Plus att ju fortare jag blir sjuk, desto fortare blir jag frisk. Orkar inte vänta på att bli sjuk. Jobbigt ju. Men nu tänkte jag gå och lägga mig innan solen går upp.

God morgon :)


Me in my nest :D


Ska precis åka till jobbet, långt dit nu :P Har en liten stund iallafall :) Senare ikväll, när jag slutat, får jag sällskap av Amanda och syrran hem. Ska hitta på något kul, dom har ju sportlov :P Dom ligger säkert i solen och slappar nu när jag ska åka och jobba inomhus! :P Men men, nu måste jag kila, ledig imorn, får chilla i solen då :D

Jag i MIN lägenhet :D



One Piece?


Har precis kommit hem igen efter att ha följt Björne till tc, han skulle åka och jobba nu :) Vi hade skitkul igår, såg Triangle, men den var inte läskig. Sen såg vi Kallt Byte III, den var bra faktist, men ettan är bäst :) Pappa kom förbi en stund idag också, och kollade in min lägenhet :) Han kunde inte stanna länge alls, men vi hann iallafall prata lite och till och med spela lite musik. Men nu vet jag inte riktigt vad man ska hitta på, ska städa lite och pyssla här inne, men är riktigt sugen på att gå ut i solen också. Så ska hinna med det. Sitter och kollar på en One Piece också, funderar på att skaffa en. Dyrt, men jag vill ha en! :P Var riktigt emot dom först, men jag börjar ändra mig. När lönen kommer kanske ;)

Den blir det isf, tror jag :)

 


Så skönt med eget alltså :D


 


Internet nu :D


Har varit utan internet i 15 dagar nu. Började bli riktigt jobbigt, men nu jävlar :D

Flytten och allt har gått jättebra, jag trivs, har varit lite ensamt och tråkigt utan internet och tv. Vilken tur att jag är dålig på att ta bort filmer från datorn, har iaf alltid haft något att titta på när tristessen stiger :P Ingen som bor så speciellt nära heller, och alla är ju upptagna med sitt. Jobb, skola osv :) Men nu blir ensamheten lite lättare att ta. Har i och för sig jobbat som fan, så har inte haft tid eller ork att göra något speciellt. Så det har bara varit lugnt och skönt, när det väl kommit hit någon så har det varit chill bara. Men i helgen blir det feeeest :D Första på länge :)


Vill ha internet nu!


Dom där jävlarna har fortfarande inte gett mig något internet. Har ringt och skällt på dom. Och då lovade dom mig igen att jag skulle ha internet. Första löftet var fredag för en vecka sen, och nu säger dom denna vecka, men fortfarande inget. Suck, jag ska nog beställa mobilt internet istället! Idag har jag träffat Christo, Emelie, Montis och hans flickvän Britt i Vitabergsparken. Dom var där med alla hundarna. Igår var man bara seg och hängde hemma.

Big Brother i söndags var jättekul, nästa gång vi ska dit ska vi vara där lite tidigare så vi får platser i bild :) Tror nästa är 8e maj :)

Nu i helgen:
Ska jobba hela dagen imorn, när jag slutar ska jag möta Amanda i Tungelsta och dra och sjunga karaoke och dricka lite :) Skönt med en LEDIG helg, har ju bobbat 5 i rad nu ju ^^ Sen hänger hon med mig hem och sover hos mig och så ska vi hitta på något kul på lördagen. Antingen åka och grilla hos en gemensam vän eller kanske hänga på en annan kompis till mig ut. Ska tvätta där på förmiddagen också! Det lär ju gå jääääättebra HAHA :) Allt kan inte bara vara kul jämt, men det är bättre än att sitta i kassan hela lördagen iallafall ;) Nu ska jag vara lite social :)

TTYL :)


Hos Amanda :)


Åkte tillbaka till hemntrakterna idag. Hade lite ärenden och tänkte passa på att hälsa på lilla Amanda :) Skitglad att kunna vara ute på internet. Blir inte förränn nästa vecka hemma hos mig :( Men men. I helgen blir det lite chillkrök hemma hos mig. Amanda jag och min syrra, sen kommer det kanske två till :) Ska bli roligt :) På söndag ska vi på Big Brother och sitta i publiken, ska bli sååååå roligt det med :) Jag, Amanda, Jennifer och Johana :)


 

 


Ingen skräck! :(

Så, nu sitter jag vid datorn med internet igen xD Det blir ingen skräckfilm, vi har suttit och spelat datorspel istället. Skräckfilm nästa gång käraste Björne kommer hit då :) Med allt nytt så skulle det vara skönt att ha en gammal rutin, som just skräckfilmerna :) Bada gjorde vi i alla fall. Jag tände ett doftljus och så drack vi cola xD Hällde i för mycket vatten i badkaret så det svämmade över i HELA badrummet, HAHA!
Björne i badet xD (inte naken!) HAHA

Mmmmmmmmat :)

Nu har jag och Björnen ätit, vegetariskt ofc :) champinjoner och ris. Jättegott blev det :) Blev lite sugna på att bada också, så vi ska tappa upp i badkaret, på med badkläder och mysa i skummet med cola istället för vin xD Lite roliga påhitt blir det när jag och Björne leker ^^ vem vet, vi kanske stalkar någon lite senare också xD Vi har gjort det förr ;) HAHA!
Middag med plastbestick xD

:D

Björne kom hem till mig nu med sin dator och mobilt internet. Prisa gud! xD Har ju inget eget internet i lägenheten ännu, men det kommer det kommer :) Trivs bra, lite tråkigt än så länge utan internet och tv bara ^^ Har ändå inte så mycket att skriva om just nu, har mest plockat i lägenheten och jobbat de senaste dagarna. Igår däremot var jag med Robbin i stan och tog en öl på Fridays :) sen gled vi bara runt lite inne i stan. Efter det åkte vi tillbaka hem till mig, satte på en film och jag somnade. Sen somnade Robbin också ^^ vaknade sent idag, och jag och Robbin har bara hängt, suttit vid datorn typ och vi hittade ett jätteroligt spel för några timmar sen som Robbin spelar fortfarande, som besatt xD sen kom lilla Björne :) och vi tänkte göra något att äta och kolla skräckfilm sen. Som vanligt xD Nu ska han få tillbaka sin dator. Riktigt skönt att få skriva igen :) Kommer fortsätta vara dålig uppdatering ett tag till, men sluta inte att läsa :)
TTYL

RSS 2.0