Alltid lika kul

Eller? Har äntligen hittat min bankdosa, men nu försvinner lönen D: Sitter och betalar räkningar, har inte så många den här månaden, så det är iallafall skönt :) Håller på med mat samtidigt, och tänkte hitta en bra film till ikväll med. Tips? :)
 

THE BIG BANG THEORY!

Sådär, äntligen hemma från en dags hårt arbete. Nu blire lite käk och ett glas vin medans man tittar på The Big Bang Theory! :D I säng i tid ikväll också, orkade inte alls upp imorse, men bet ihop. Ska upp tidigare imorn :/ Men, yolo, nej skoja ;) BBT nu då! 2 av 3 är tillbaka!
 

Hard work work

På väg till jobbet nu, sitter på tunnelbanan :) Jobbar 12-21 idag, och fredag,
och lördag. Lite mindre på söndag och måndag, men det är fem tuuuuuffa dagar framför mig nu. Men I can do it! ;)




Blogg.se app ;)

Det blev SIII:an och nu har jag laddat ner appen till den med, så vi hoppas på att det blir lite bättre uppdatering då kanske? :)

Sitter just nu på tåget hem till mamma. Ska umgås lite där innan det blir gymmet med Amanda :)

Fixar :)

Håller på att göra mig fin för att åka in till stan och möta upp två klasskompisar från gymnasiet på en fika. Riktigt längesen man såg dom! ^^ Tänkte kanske försöka shoppa lite nu med, och så ska jag förbi bolaget, för jag ska dricka vin ikväll! Längtat som faaaan! Men nu jävlar ;)
 
På inköpslistan idag står alltså: Vin, sen tänkte jag köpa en mobil, om det blir Samsung Galaxy SIII eller HTC One S får vi se (kommentera och argumentera gärna!), och sen kläder och lite annat :) Skor kanske? Åååååååh vad skönt att ha pengar igen! :D
 

Bara allmänt :)

Min dag? Fattar aldrig hur jag nästan lyckas försova mig oavsett hur sent eller tidigt jag börjar. Älskar väl att sova antar jag :) Eller ogillar att jobba kanske? Fick stressa iväg iallfall. Just nu? Lyssnar på Green Days nya album på Spotify och funderar på om man ska göra något att käka till middag eller skippa det? Funderar på om man ska orka ta sig någonstans för att köpa cig (LÖNEN KOMMER JU OM TYP EN HALVTIMME! :D),eller om det är dags att sluta? Kanske ett paket? Eller betyder det att man varken har styrka eller karaktär? Eller vilja som saknas? Dilemma. Vill ju, men ändå inte. Hmm...
 
Trött och sliten efter en lång dag på jobbet ^^

Musik, för er som lyckats missa ;)

Ville bara tipsa om Christina Aguileras första singel från albumet "Lotus", för er som lyckats missa! :) Den funkar efter några gånger, men ni får avgöra själva :) Längtar efter att någon gör en remix på den, har en känsla av att det lär bli jävligt bra :) Nyfiken på albumet som släpps i November! :) Men här har ni "Your Body":
 

HOW I MET YOUR MOTHER!

Inatt, alla fans, sänds första avsnittet på säsong 8! Så imorn finns det för nedladdning ;) Ååååh, vad jag har längtat. Och vad skönt det är att det börjar rulla igång. 1 av 3 är tillbaka! 
 
Sneaky bild från säsongen, vågar inte lägga ut trailer för spoilers. Gå in själva om ni inte kan hålla ut ;)

Veckans träning

Happ, då vare en ny vecka, med nya tag. Hoppas jag får in lite fler och bättre pass den här veckan :) Här har ni iallafall förra:
 
Tisdag: Kondition, armar ca. 80 min. Kondition först, som vanligt. Sen gick vi på maskinerna vi brukar ha, men sen kände vi för att testa något annat och det gjorde vi. Och det kändes efteråt att vi hittat nya leksaker :) Men roligast hade vi i slutet. Vi körde lite boxning, det var hur länge sen som helst! Så det var sköj ;)
 
Lördag: Kondition ca. 40 min. Hanns inte med annat än det, vi sölade så jävligt med att komma iväg, och sen vart det väldigt bråttom för vi skulle hem och göra oss i ordning och dra på bilträffen ju. Men det var ett skönt effektivt pass iallafall :) Blev rätt slut ändå :)
 

Sängen nu

Har varit en väldigt oproduktiv dag. Men den behövdes. Har bara varit hemma och inte gjort ett shit! Nästan :) Så blir det att gå till jobbet imorn, sen får man vara ledig lite till. Och löning på det med. Skönt. Men nu är det nog dags att krypa ner i sängen om jag ska vara pigg och glad på jobbet imorn :) Godnatt!
 

Film :)

Här har ni trailern :)
 

Hemma igen :)

Hemma igen, blev inte ute så länge, det var ganska kallt :P Och nu vill jag nog bara ha en kopp té och kolla på en film jag hittade tidigare idag :) Krypa ner i filtar och bara mysa :)
 
Hade kameran med ^^

Mornin' ;)

Godmorgon! Sitter och äter frukost :) Axa Great och Wasa sport knäckebröd. Funderar på vad jag ska få denna dag att bjuda på :) Vore skönt med en promenad tror jag, så ska börja klä på mig för det strax :)
 

Mysdags! :)

Nu har man hoppat i OnePiecen och dricker chai té. MUMS! Håller på att leta film. TIPS? :D 
 

Bilträff

Kom precis hem till mig (ÄNTLIGEN!) efter att ha varit i Tungelsta fööööör länge. Vi var på bilträffen i Barkarby ikväll. Det var inte alls mycket snygga bilar som tilltalade mig iallafall. Var mest med som sällis till Amanda och för att ha något att göra en lördagkväll utan pengar iallafall :) Men det var väl helt ok. Känner fortfarande stanken av brännt gummi. USCH! Nu hade jag tänkt att göra en kopp té och krypa ner i min OnePiece, ååååhh så längesen ^^, och se om man hittar något bra att titta på. Hemmamys nu alltså! :)
 

Gymmet snart? ;)

Sitter med Mandy och tråkar, eller? ;) Haha, men nu måste vi dra oss mot gymmet tror jag :) Börjar bli dags, ska ju ut och köra sen med :)
 

Here I am ;)

My morning :)

Sov hos mami inatt och hann bara upp ur sängen innan det var dags att ta en promenad till Amanda! :) Har ätit frukost här och haft bästismys. Snart bär det av mot gymmet och efter det ska jag övningsköra med moster igen! Det gick superbra igår btw. Kommer kunna backa kungligt efter idag! ;) Övade mycket på "vart jag har bilen" igår. Parkera, backa och köra mellan koner, och jag gjorde det utan att meja ner en enda! :D Vet inte vad hon har planerat för idag, men det blir nog mer backning :) För frammåt kan jag ju köra hur bra som helst ^^
 

Dagens planer

Idag är tanken att jag ska åka och kolla på min kusins bil som hon ska sälja. Och därefter kanske övningsköra lite med moster? :) Efter det ska jag och Amanda till gymmet och hon kanske hänkar på hem till mig för lite bästismys sen :)
 

Veckans träning

Förra veckans då :P Belv inte så många pass, hade tänkt mig ett i söndags med egentligen, men slutade jobba för sent. Men men :)
 
Tisdag: Kondition, ben ca. 80 min. Började med kondition och körde crosstrainer och cardio wave i ca. 30 min. Efter det körde vi ett ganska ogenomtänkt benpass, men resultatet blev bra ändå :) Tiden går så fort när man styrketränar och elt plötsligt hade det gått nästan en timme! :)
 
Torsdag: Kondition, mage ca. 60 min. Den här gången var jag på gymmet själv och körde 30 min kondition crosstrainer/bandet. Och sen gick jag på magövningar Amanda lärt mig. På det nya gymmet finns inte alls många maskiner för mage upptäckte jag, men körde dom som fanns också. Sen blev promenaden hem lååååång. Hade sån jävla träningsvärk i benen och sen blev jag så jävla trött. Tog typ 40 min att gå en annars 15-20 min lång promenad xD
 

Bernie :D

Nu ska jag få vara ledig från jobbet i två dagar! :D Skönt! Har min Björn med mig hem ikväll, och vi kollar lite thriller/skräckfilm :) Har käkat chips och dip och klunkar cola. Jag ska så till gymmet imorn ;) Vi har det bara mys, med roliga samtalsämnen (efter sockerkick från colan tror jag ^^). Börjar kanske bli dags för sängen snart tror jag. Har mycket för mig imorn, men vad jag ska göra tar vi då! :) Godnatt :*
 
Loooong time ago :)

Le weekend

Jobbade och slet, as I do every other weekend... Men i lördags hängde jag på hem till Robbin och drack rödvin och hade det bra med mina närmsta :) Vi tänkte dra hem till Max och basta, men jag bangade ur i sista sekund och drog hem och sov. Skulle ju upp och jobba dagen efter, och var inte ens taggad på att dra till Robbin från första början... Men men, it was fun while it lasted :) *Partypooper*. Dom drog inte vidare dom heller, utan tillbaka till Robbin och kolla på någon serie tills dom stupade allihopa :)
 





 

Frukost! :)

Kan man ha en bättre start på dagen än med gröt och knäckebröd? ;) Tänkte att nåt ska man ha i sig till frukost, vill inte vara vrålhungrig på gymmet sen, för ja, idag blir det gym innan jobbet! :) Och sist när vi var på gymmet så delade dom ut AXA Great till medlemmar. Det blev några stycken, så frukost för några dagar. Superbra! :)
 



In my playlist :)

Ville tillägna ett snabbt inlägg till min vän Christian som är så grymt talangfull och begåvad. Hade äran att spela med honom i gymnasiet i tre år, och han är så sjukt duktig och har kommit så långt! Helt underbar på gitarr och på att sjunga! Lyssna själva! ;)
 

Gymmet med Amanda! :D

Ska träna med Amanda idag! YAY! Så nu håller jag på att packar väskan för att åka och träffa henne och köra skiten ur henne och mig själv! :) Varför hon inte varit på gymmet på ett tag får ni läsa i hennes blogg. Men det ska bli så kul! Kommer vara död ikväll... I can feel it, and it feels gooooood ;)
 




Nu tror jag det ska gå :)

Hemma från jobbet lite gladare än va jag var när jag kom dit :) Pratade med chefen om det nya schemat och jag är väldigt nöjd. Längtar tills nästa vecka, då man får lite fler dagar ledigt ;) Mer tid för det jag bryr mig om. Och dom jag bryr mig om :) Har fortfarande 30 timmar i veckan, men jobbar längre dagar istället för fler :)
 
Anyway, blev lite sent hem för vi missade tåget, men nu är jag äntligen hemma och håller på med mat. Sen blir det väl film? Eller nåt annat kul. Har börjat kolla mer på tv, känns jätte konstigt :s Men brukar tima in CSI eller Criminal Minds :) Får se vad det blir kvällen i ära. Ledig imorn! :D Ska bara försöka hinna till gymmet då innan dagen försvinner, men annars har jag sovmorgon :)
 

Letting it out.

Hänger i Tungelsta sen några dagar tillbaka nu. Jobbade i fredags, men annars har man varit ledig resten av helgen. Var ute med en kompis från jobbet i fredags, och igår var jag på handledarkursen. Nu väntar vi bara på att moster ska få papprena, sen får vi börja köra. Sen hängde jag med Mandy resten av dagen. Och idag har vi haft låååång sovmorgon, och bara hängt inne. Var på en promenad med mamma och hunden tidigare, men annat än det har det inte varit idag. Bara slapp :) Skönt. Och tillbaka på jobbet imorn igen då. Jippie. Känner inte alls för det. Kanske dags att byta, eller skaffa sig en karriär. Men inom vad? Går och tjurar på ICA tills jag kommer på vad fan jag vill göra med mitt liv. Pengar är pengar lixom, men spyr av tanken på att gå dit ibland. Samma skit varje dag. Samma griniga kunder, och för att inte tala om kollegor. Skitsnack! Och intiger. Drama. Too much, det börjar gå till överdrift nu. 




Today :)

Dags att kila till jobbet då? :) Och sen är det bara morgondagen kvar, efter det får man vara ledig hela helgen :) Ska passa på att träffa min Amanda så mycket som det går och så har jag ju en handledarkurs att gå på med moster. Ska börja övningsköra lagligt :)
 
För övrigt idag så har jag träffat Sara och lilla Ludwig! Sötnosar :) Vågade inte ta i honom, så rädd att han ska gå sönder! :O Men såååå sööööt :) Han kom samma dag som jag åkte till Spanien, precis som jag trodde att han skulle, bara för att ;)
 

Och här är jag idag då :) 

No pain, no gain

Puh, känns redan att man är lite ur form igen... Körde kondition 30 min crosstrainer/cardiowave (undvek bandet då jag för det första kör det varje gång i 30 min, så det blir lite uttjatat, och dels för att jag inte vill belasta rygg/knän då jag har och har haft jätteont ett bra tag.) Efter det körde jag styrka, armar/bröst 30 min. Sen var jag helt färdig kan jag ju säga. Men mådde så bra när jag gick därifrån!
 
Har ganska nyss kommit hem. Har hunnit duscha och så och tänkte fixa ihop nånting att äta. Leo har kommit hit också så det blir väl film, eller nåt. Eller Criminal Minds som börjar nu på 9an? ;)
 

Wiiihooo

Snabbt inlägg innan det är dags att sticka då? :) Vet inte hur länge jag ska jobba idag, då inga scheman är satta. Tror att det är samma schema som innan då, och isåfall hinner jag gymma efter. Så taggar till det nu! :) Väskan är packad och nu är det dags att kila tror jag. Vill inte missa tunnelbanan idag heller ^^ TTYL :)
 

Här är jag idag då ;)

Jobb/träning? :)

Då var det dags för ännu en dag med jobb. Hoppas att det inte blir lika stressigt idag, var helt färdig när jag kom hem igår. Men har sovit ut och bara chillat tills nu iallafall och får hoppas att vi är full styrka ikväll på jobbet :) Tänkte hinna till gymmet idag innan jobbet, men sängen var skön och jag orkade inte stressa dit. Får bli imorn, innan eller efter jobbet :) Har inte vågat träna alls då jag har haft jätteont i ryggen sen Spanien och det har varit väldigt illa den veckan som var, men nu är det bättre så man kan ju testa? Skulle vilja ha min partner in crime med mig på gymmet, men den röda faran är inte redo ännu. Men vill verkligen komma igång igen så, träning imorn :) Men nu ska jag äta något och komma in i duschen och göra mig i ordning :)
 

Helgen?

Har bara jobbat, och hängt med min Amanda och hennes Wille i Tungelsta. :) Varit seg som fan, jobbat långa dagar och hade inventering i efter jobbet i fredags med (13 timmarspass, yay!?). Blivit sent i säng och upp tidigt i några dagar, så ska bil skönt att vila ut. :) Är hemma nu och kollar Criminal Minds, ska nog hoppa i säng snart. Jobbat idag med, skönt som f*n att vara tillbaka i bara kvällspassen. Börjar lixom 4 imorn ^^ Sovmorgon! :)
 




RSS 2.0