It's alive!

Har äntligen gått upp nu, och det är dags att göra sig i ordning :) Känner träningsvärken från gymmet igårn nu också :) Skönt! Då är det jobba och vila idag, och sen är det bara att köra igen imorn! :)

 


Time to get ready! :)

Dags att sminka sig och göra sig klar för att ens kunna visa sig ute då ;) haha :) Packa gymväskan måste man med, gymmet blir dagens höjdpunkt. Åh vad jag längtar! :D Ska bara jobba några timmar först :)


Natti! :)

Nu tror jag det är dags för sängen. Ska orka jobba imorn med, och sen gymma med Amanda på det! :) Orkar knappt hålla ögonen öppna längre nu ^^ Men har sovmorgon imorn, så det är luuuugnt :P Bara imorn och torsdag kvar, sen får man vara "långledig"! Haha ;)  Nej, nu somnar jag snart sittande, godnatt :)


Dagens att göra

Då var det dags att åka och jobba då, bytte ut även denna lediga tisdag, så jag får vara ledig på fredag istället. Långhelg! <3 Ska förbi och göra ett syntest till körkortet med hade jag tänkt! Finally! Får se om jag hinner, det tror jag att jag gör! :) Sen måste jag handla efter jobbet idag. Magen kurrar och skåpen är tomma! Måste blir bättre på att ta hand om mig själv! :)


Spanienresan bokad! :D

Nu är allt ääääääääääntliiigen bokat och klart! Spanien den 9:e augusti! Ska bli så freakin' niiiiice! :D Can't wait! Amanda och jag ska ha sååååå jäääävla kul där nere! Vi ska sola och bada, festa, äta god mat, festa, shoppa, festa. Sa jag FESTA? ;) Vi kommer bli portade från Spanien efter det där alltså! Längtar så sjuukt mycket! :D


I'm so excited! And I just can't hide it! :D

What I've been up to

Ja, jag jobbade ju igår, och sen åkte jag hem till mami, började ju lixom halv 8 imorse, och sen var det ESC igår med ju! :D Missade 40 min av programmet, men såg det viktigaste. Fick höra henne sjunga och sen henne VINNA! :'D Så nu blir det ESC här i Stockholm nästa år då, och jag SKA vara där! :)

Idag jobbade jag till två, sen åkte jag hem till mamma (hon var inte hemma då! ^^) och bakade en tårta med syrran till vår kära mamma! :) Hon fick blommor också. Så diskade vi och städade lite, men hann knappt göra så mycket innan hon kom hem. Som tur var var tårtan klar då och redan inne i kylen! ;)


Åååååh, glädjetårarna och rysningarna när det stod klart vem som vunnit. Allt jag tänkte på var att snart få höra låten en gång till, den e underbar! Rätt låt vann. Skönt att ingen blond, dryg mediadiva som tycker att det är en självklarhet och inte en ära att han skulle få representera Sverige i ESC vann! Take it like a man, u were just not good enough. Cry me a river, build me a bridge and get over it! :D


CAKE BOSS! Kreativa syskonparet Östlund har varit i farten igen. (Det var fucking jättesvårt att skriva på en tårta!!!! xD) Supergod blev den iallafall! Och sammarbetade gjorde vi. Hon smetade på ALLT! Jag vispade och satte på jordgubbarna! xD Jag gillar inte tårta alls egentligen. Bara mina egna! ;) Hahahaaa. Det gjorde käraste mamma också! Och hon blev jääätteglad! Älskar dig mamma <3

Temps de travail

Godmorgon! Vet att det är lördag, men jobbet väntar ju. Vissa har inte lyxen att vara ledig varje helg ^^ Sitter här ock försöker vakna nu. Det blev lite sent i säng igår, men det ska gå ändå idag. Var ute med Amanda. Vi drog in och käkade på Fridays, super mysigt! Sen drog vi till Fridhemsplan, men det var rätt dött när vi kom dit. Chillade lite med polarna som var där, och sen hem. :) Det var helt ok, ska ju jobba idag ju, så hade inte pallat mera. ^^ 

Men nu måste jag sätta igång med att göra mig i ordning! TTYL :)

Lite bilder från igår :)






Färdig för dagen!

Hemma efter en slitsam dag på jobbet. När jag jobbar så här länge brukar jag iallafall sitta i kassan en liiiiten stund. Men har fan stått upp i mina (jättebra arbetsskor, jag vet) Converse i nästan 8 timmar. Inte att rekomendera om man är lite känslig när man får ont i ryggen. Så att bara slå sig ner i soffan och äta niiiiice mat ska bli suuuuperskönt!

Och så är man ledig imorn istället. Vila upp och tagga för att jobba hela helgen, och sen träääna! Härligt. Posetivt denna helg: LÖN! Och att Amanda kanske ska komma och hålla mig sällskap på fredag och att vi ska boka Spanien! :D Längtar!


Veckans träning

Tänkte blogga lite träning nu :) Det blev 3 pass förra veckan:

Tisdag: Kondition ca. 1 timme. Cyckel, bandet och crosstrainern tror jag :P

Fredag: Kondition, ben ca. 1 timme. Bandet 20 min, cross 15 min och sen styrka ben.

Söndag: Kondition och armar/överkropp ca. 1 timme. Bandet 20 min, cross 15? och sen biceps, triceps och mage. Det passet var riktigt skönt! Vi hoppas på ett till med samma glädje och energi imorn. Längtar! Synd att jag glömde proteinet bara :/ Men det minns vi imorn, eller hur? ;)

Efter gymmet i söndags blev det solning också! Underbart. Summer -12, make way cuz here we come! ;)


Soltajm ;)

Words to live by

Hittade denna :) Var bara tvungen! :P


Morning! :)

Bättre sent än aldrig, haha! Tänkte ta mig en morgoncigg nu och sen hoppa in i duschen. Får bli frukost efter det, annars dröjer jag bara. Hoppas jag är hungrig då bara! Tänkte köra äggröra, snabbt enkelt och mättande. En bra start ;) Sen blir det iväg till jobbet. Chefen ringde igår och ville att jag skulle byta dag så att jag är ledig imorn istället för idag. Dessutom la han till några timmar, då blir man glad när lönen kommer sen ;) Så det blir ingen träning idag, men vi kör på med extra kraft imorn då istället! ;)

Fick också veta att jag fått lite löneförhöjning med några kronor i timman. Det blir många kronor i månaden ;) Haha, så har inga problem med att gå till jobbet idag inte. Inte efter min sköna helg jag haft heller! Jag mår bra! Det är underbart ;)




Lyckligt fan!

Nu ska jag göra alla Vampire Diaries fans lyckliga igen efter säsongs avslutningen! Den 3:e maj förnyade CW The Vampire Diaries för en 4:e säsong! 22 avsnitt till to go! :D Den startar i oktober! :D Försök stå ut i sommar ;) Hahahah


To do

Okej, dagens att göra; tvättstuga. :/ Men det är sånt som måste göras! Ska bli skönt. Har gaaaaanska ont om rena kläder xD Sen vet jag inte vad dagen har mer att bjuda på. Det får vi se :)


I'm still here

Inte orkat. U know the drill. Men nu är jag hemma. SKÖNT SOM FAN! Ska bara ta det lugnt och vila ut i helgen. Är så sliten efter de senaste veckorna. Jobb, träning och festande kan ta kål på en om man inte får vila emellan. Så det blir en vit helg för mig. En OnePiece helg! :D

Sjukt ledsen nu oxå, för att jag inte har mina serier att titta på. Kan ju meddela alla fans att det har varit säsongsavslutning på Vampire Diaries (det vet ni!), men också The Big Bang Theory och How I met your mother. Så ikväll blev det Transformers: Dark of the moon, och Armageddon. Det var lääängesen. Men ska återgå till filmen.


- just nu

Natti

Nu blir det godnatt. För mycket serier och film för ikväll. Ska upp och träna med Amanda imorn med, så måste ladda energi! Ledig från jobbet imorn iallafall, det är ju skönt efter att ha jobbat 8 dagar i sträck. Så godnatt världen. Im off. :)


Säsongsfinal!

Har inte haft möjlighet att titta en pga av jobb mm. MEN NU ÄR DET DAGS FÖR SÄSONGSFINALEN AV VAMPIRE DIARIES! Och efter det blir det nog ett oändligt sökande efter bekräftelse på en 4e säsong! Och även om det kommer en till säsong så kommer det ändå vara ett rejält uppehåll. Men håll ut alla TVD fans! The Big Bang Theory har också kommit ut, och How I met your mother väntas till imorn iallafall :) Haha :P

Och nu är det dags! Och jag hoppas att det blir Damon och Elena tillslut! Dom tar verkligen fram det bästa i varandra! Och jag ska sluta kolla om det inte blir dom. Nej, who am I kidding? :P


Gårdagens pass

Var tillbaka på gymmet igår! Det var superskönt! En timmas kondition efter, jag tror det var en vecka, uppehåll.  Inte okej, men ibland händer det saker som inte får en supermotiverad att träna. Men men, we're back on track och det känns awesome. Kan ju säga att jag hade liiiiiite ont i rumpan efter vårt pass igår ;)

Kosten går väl sisådär den med. Mitt problem är att hitta en matrutin som funkar. Och få in alla måltider, för som det är nu så äter jag när det finns tid över och mat hemma. NO GOOD! Och så har jag börjat med Blackburn och Proteinpulvret också! Blackburnen gör mig till en duracell kanin så ska vara försiktig med den och se till att äta som jag ska och träna med dom så blir det nog bättre! :)


Time is precious

Jag har haft för mycket att göra, och inte haft tid/ork/lust/möjlighet till att blogga. Har dessutom inte varit hemma heller. Men så blir det när livet leker :)

Men nu är jag hemma igen och har precis sett Vampire Diaries, och för alla ni som inte redan visste eller har fattat det så är det säsongsfinal på fredag! :O Har inte hört nånting om det kommer en säsong 4, men vi håller väl tummarna?! Ska hålla mig uppdaerad om det iallafall :) Men nu är det sängen som väntar. Har varit en låååång dag, fast ändå inte. Trött är jag iallafall :) Godnatt! :)


Helg, finally!

Käkat och nu bär det av till Amanda efter en lång dag
av jobb och längtan efter helg! Vi får se vart kvällen för oss!
Vad gör ni ikväll? :)


I dont wanna remember

Seg uppdatering. Var för mycket fest och jobb i helgen, och har knappt varit hemma. Är hos mami, men det blir nog att åka hem ikväll. Valborg vill jag inte ens blogga om. Hoppas att det inte finns bilder från den kvällen alltså, fyfan! Gårdagen var chill däremot. Sov typ hela dagen och på kvällen blev det bara att duscha och göra sig i ordning. Jag och Robbin åkte in och såg The Hunger Games :) Superbra! Och han har tjatat som fan att jag ska läsa böckerna och det ska jag göra nu! Tack Robbin, för en superskön kväll, och för att jag har en vän som du!  :D <3


RSS 2.0