Träning?

Har varit jättedålig på att träningsblogga. Att blogga överhuvudtaget på senaste. Men ska redogöra de senaste passen när jag har mer tid och lust. Planen är iallfall att man ska dra till gymmet idag. Amanda ska inte med, så tänkte i sånna fall köra ett konditionspass enbart på typ 1-1,5h. Men då ska man komma dit också! :) Snart ;) Tänkte få i mig lite mat innan, och packa väska och se till att få med mig proteinshake för en gångsskull! Ska nog köra på två Blackburn idag med för extra boost. Det låter bra! Ska hitta ett par hörlurar med, då jag inte har någon med mig att snacka skit med :)
 

The Dark Knight Rises

Lördag natt bjöd på bio med Leo och Robbin. Batman, sååååå jävla bra! Kan inte ens bsekriva den med ord. Ni får helt enkelt se den sjävla. Ni kommer inte att ångra er! :)
 
 

Better late than never :)

Fridays i fredags då. That was really something. Bildbevis finns, men vågar man lägga upp bilder är frågan? :P Vi hade det jättemysigt iallfall. Åt mat och drack goda drinkar. Hade visst förat för hårt (4 cider, klen...) innan så var dyngrak när vi kom dit. Eller, kanske va å ta i, men mådde bättre efter lite mat. Efteråt åkte Amanda, Tim och Linda hem, lämnade mig i stan med Robbin och Leo som ville dra vidare, till allas förvåning :O
 

My day?

Har inte så mycket att blogga om, mer än att idag har jag jobbat, som vanligt. Kom hem för ett tag sen och städade lite. Tråååååkigt som fan. Men ibland blir det så. Kollat 9gag har jag gjort med sen jag kom hem, så nu finns det inget att göra, så jag tänkte bara checka in och bjuda på en bild hur jag sett ut idag och låta er veta att jag fortfarande lever i princip ^^ Förlåt för ett supertråkigt inlägg ;)
 
Trött och sliten efter en låååång dag. Var snyggare imorse kan man ju luuuungt säga! ;)

Lördagnatt

Det blev lite bad i Robbins pool, lite alkohol, bra musik och det bästa sällskapet i lördags. Slutade med att jag somnade hos Robbin vid typ halv 5, och var jäääättetrött på jobbet igår... Men det var det värt! Här kommer lite bilder :)
 

IT'S MAH BIRTHDAAAAAY!

Då var man 21 år gammal. Gammal, gammal, GAMMAL!!!!! Men så jävla het ändå ;) Jobbar imorn, så firar lite spontant hemma hos Robbin med Amanda, och Leo är på väg hit med :)  Förstår inte vad som tar tid, han bor över gatan, men men ;) Hahahaa. Dricker lite vin, lite öl och lyssnar på tööööng musik. My choice ofcourse, cuz' it's my BIRTHDAY! Firar ordentligt med middag på Friday's på fredag, (för en gångs skull!) Men nu ska jag vara social med de bästa människorna på hela jorden. Finns inga andra jag skulle vilja vara med just nu. Löv you guys! <3
 

Godnatt :)

Nu är det dags för sängen så man är pigg och glad på jobbet imorn :) Eller? Ska köra 6 dagar nu (50h totalt den här veckan) Men bara 29 nästa vecka och löning på det gör det värt ;)
 

Chokladpannkakor :D

Det blev ingen middag hos Sara. Hade varit skiiiitkul, Sofhia skulle dit, och henne har jag inte träffat sen Idol audition 2011. Och Sara träffar jag inte heller ofta. Men vi tar det en annan gång :) Ville vara med Leo, och vi fick komma dit båda två, men han var för trött. Så nu gör vi chokladpankisar hemma istället, eller aa Leo gör, jag står och tittar på typ :) Ska hitta någon mysig film med, så ska inte klaga för mycket för förlorat sällskap när jag har det allra bästa här hos mig nu! :)
 
Sa någon CHOKLADPANNKAKOR?!

Middag?

Jag är klar att gå, och Leo sover. Har blivit bjudna till min bästa Sara på middag, och vet inte ens om Leo vill? Men men, jag är snart klar iallafall och han lär väl vakna snart? :) Om inte annat så blir det en mysig hemmakväll? Med pannkakor till middag? xD
 

28 veckor senare

Hemma från jobbet nu, så nu är det film! Ska se 28 veckor senare, det var skiiiiiitlängesen. Tror jag såg den i plugget senast, och det var ju några år sen man satt i skolbänken nu. Men den är jättebra, och rekommenderar alla som inte sett den att se den, men se den inte själv ;)
 

Just sayin'


Hit the gym

Då var det dags för gymmet då! Har packat väskan och gjort mog klar och ska precis gå ut genom dörren. Amanda har jagat mig hela dagen, men nu ska jag gå :)
 

Bedtime

Nu är det godnatt för min del. En dag imorn också, och jag är både helt slut och uttråkad. Mest av allt röksugen och är 5:- från ett paket. Men men, inget man kan göra åt nu ändå. Lite sömn nu då :)
 

Pancakes :D

Sådär, nu har jag gjort pannkakor. Så supergoda! Mums! Och så med lite glass på. Det är jag såååå värd efter mitt städryck :) Och dagens besvikelser som jag glömmer nu när jag får äta mina pannkakor helt själv, utan att dela med mig! :D
 

Städning...

Dagens planer blev inte av, så jag drog en storstädning. Har behövts. Och om inget kommer upp imorn blire tvättstuga i några timmar ^^ Men nu är jag "klar" med städningen. Jag vet inte vad jag ska ta tag i med. Orkar inte storstäda så mycket i köket. Och nu är jag så hungrig, så undrar om man ska ta och gå in där och göra lite pannkakor? :D
 
Kom på att jag aldrig bjudit på bilder ALLS från min lägenhet. Här kan ni få två :P
 

Dagens planer

Planen idag var att vi ska åka till Robbin och hänga lite, dricka lite och bada lite ^^. Det var inte menat att vi skulle bli så sent hem igår, och vi skulle vara där tidigare! Just nu ser det ut som om det blir jag, Amanda, Robbin och Tim. Kanske Leo om han orkar vakna och åka hit. Men tvivlar på det. Tänkte göra mig lite i ordning nu iallafall. Om jag orkar ^^ Ganska seg efter gårdagen!
 
Här är han, i blandade bilder genom åren, vår Robbin, min BBFF (BoyBestFriendForever :D)(kan ni fatta att blondinen i bakrunden är jag? :O)
 

Yesterday evening

Dagen fortsatte med jobb och jobb och jobb. Men sen helt plötsligt blev klockan nio och jag blev fri för helgen! :D Det skulle firas med karaoke, så jag och Amanda drog ut och vi skulle bara sjunga, inte dricka. Sen blev det bara en öl, och bara en till. Sen spårade det lite :P Kom hem halv 5 imorse. Fun!
 

Yesterday morning

Gårdagen började med mys hos Amanda. Gjorde mig iordning där och drog därifrån till jobbet. Hade värsta mysmorgonen förutom att Amanda stressade in mig i den och inte lät mig snooza! Men det blev mys som fan, och den som blev mest glad att jag kom upp var Wille!  :)
 

Sleepover

Nu är det dags att blunda en stund tror jag. Ska vara på jobbet 12-21 imorn, men sen är jag leeeeedig! Fyfan vad skööööööönt det ska bli! Bara vara med nära och väldigt kära i två dagar! Vad det blir för roliga påhitt får vi se då. Men nu är det godnatt!
 
Amanda lånade mig den snyggaste tröjan hon har att sova i ;) Besties on the same team, of course! :D

Kvällsdopp!

Amanda ringde efter jobbet och frågade om jag ville nattbada, så jag åkte till Tungelsta för att sen åka tillbaka till Handen och bada! Det var jäääättemysigt, och efter lite fegande och om och men så hoppade vi i båda två! Årets första riktiga dopp, för mitt och Björnes räknas inte, då vi bara skvätte ner varandra och gick hem. Har simmat och hoppat och dykt, så nu är det gjort ordentligt! ;)
 
Äventyret hem var också en upplevelse. Hade ju cykeln, och missade Nynäståget med några minuter och fick inte hoppa på bussen med cykeln. Så det var ju bara att trampa på hemmåt. (Måste bara nämna att den här cykeln inte har någon pakethållare, så Amanda fick cykla medans jag satt på sadeln ^^, erbjöd mig att byta av henne, men fick inte! xD) Vi fick problem med att komma över spåren sen, men lyckades bära cykeln över tågspåret och knuffa den under staketet på andra sidan. När vi kom fram sen och skulle köra vidare så hade vi lyckats få kedjan att hoppa, men Anna fixar och blir skitig som fan! Men sen var det lätt hem! 55 min senare var vi här, och den sura busschaffisen sa 10 minuter, a eller hur? Tar ju fan 10 med bussen! Moonade honom när han lämnade oss på busshållplatsen! Jävla idiot... :)
 

Godnatt!

Nu är jag faan trött efter en lååång dag! Den började bra iallfall! Som så många andra dagar på senaste tiden :) Men sen var jag tvungen att sticka och jobba, fast det var inte så hemskt på jobbet idag faktiskt. Men men, som sagt, sjukt trött nu och det ska bli skönt att komma i säng. Har ju en hel dag på jobbet imorn igen, och en till efter det!
 
Trött och sliten!

Gårdagen

Igår var man ledig från jobbet, skönt som fan efter helgen jag hade! Skulle dragit på en fotografering med Amanda, men det blev inte så. Så hade nästan bestämt mig för att sova bort hela dagen när jag hörde av mig till Sara som ville ses. Har inte träffats på huuuuuur länge som helst! Så åkte till Kista och mötte upp henne i centrum och shoppade lite barnkläder (hon är gravid och snart är det dags!) Sist jag såg henne hade det inte alls gått långt, det hade precis börjat synas då, så det var läääänge sen vi sågs! Sen käkade vi och efter det åkte vi hem till henne och fikade. Har inte varit i hennes nya lägenhet heller, och hon bor hur fint som helst! Funderade på att ställa mig i kö där, men ångrade mig då det var Märsta, och jag bor långt bort som det är! :) Det var en supermysig dag iallfall.
 
På kvällen sen åkte jag och tränade med Amanda i vanlig ordning, och efter det åkte jag med henne till Tungelsta och sov där :) Så därför blev det ingen bloggning förrän nu. ^^
 
Jag och Amanda på väg hem efter gårdagens pass! :)

Träning vecka 27

Då var det det där med träningsbloggandet igen då ;) Har fakiskt åstadkommit lite sen senaste träningsbloggen :P Och nu har jag själv äntligen börjat se resultaten. För det första har jag typ no boobs left. Iallfall inte i jämförelse med tidigare ;) Och sen känner man hur kläder som suttit åt sitter lösare och man är snyggare over all i det mesta. Men tycker fortfarande att jag har en lååååång väg kvar innan jag blir nöjd. Anyway, här har ni passen för vecka 27 :)
 
Tisdag: Kondition, armar, bröst 60 min. Löpning på bandet 30 min och sen biceps, triceps och bröst. Det var ett tag sen vi körde armar, det kändes dagen efter kan jag ju säga. Tog mer vikter ändå. Bröst har vi inte tränat så mycket tidigare, men alla muskler ska vara med och bättre sent än aldrig eller? ;) Så jävla skönt sen när man känner att det har tagit!
 
Onsdag: Kondition, mage ca. 60 min. Började inte med konditionen den här gången, utan gick direkt på magövningar som Amanda hittat på internet. Alltså inte maskiner, det blev sånna också för att fylla upp tiden i och för sig. Men vi körde som allt annat. 4 övningar 3ggr, 30 repititioner. Det flesta kör vi 30 på, inte som i maskinerna där vi kör 3ggr 15 rep. Hon vet verkligen hur hon kan ta död på mig, den där Amanda, men jag älskar henne för det och det är mycket hennes förtjänst att jag fortfarande håller i gång med träningen och har kommit så långt som jag gjort! Vi avslutade på bandet med löpning, men jag var inte riktigt på topp kände jag. Dålig kost, sömn osv. Så jag körde inte slut på mig själv på samma sätt som jag brukar, men ville göra det bästa utav det så körde 5 min intervaller med löpning/promenad i en halvtimme :)
 

Bored

Då var vi hemma från jobbet då, och nu? Jag har ingen aning. Är ledig imorn, och har lite saker man vill hinna med :) Men vad ska man ägna kvällen åt? :/ Är väldigt trött, så det blir nog tidigt i säng iallfall, men innan det vill man väl ha något för sig, eller? :P
 
 

Hit the pillow

Tänkte bara titta in och säga godnatt till er där ute :) Det har varit en lång och påfrestande dag, så jag ser fram emot att krypa ner mellan lakanen och fly denna värld ett tag :) Så är det jobb imorn, och sen får jag en dag ledigt. Dagarna går segt på jobbet, men ändå så känns det som om veckorna flyger förbi! Spanien kommer närmre! :D Och nu får jag vara ledig nästa helg med, så den ska vi göra det allra bästa utav, så att jag står ut i två veckor till tills nästa gång! *Längtar!* Men men, sängen nu, orkar inte ha ögonen öppna längre. Är inne på min 19e timme nu ;) Hörs imorn, godnatt!
 
Me atm, har jag sagt att jag gillar min nya kamera? ;)

The little things

Hemma från en lång dag på jobbet, och ska se film med Leo :) Ska upp tidigt som fan imorn dock, inte så långt arbetspass, men tidigt. (Men att se en film ikväll känns för nödvändigt än att inte göra det!) Sen blir det förhoppningsvis gym efter jobbet med AMANDA! :D, och sen hem och bara koppla av! Det ska bli så skönt att inte stänga imorn, för det är inte världens roligaste pass. Har hela dagen kvar när jag slutar imorn! Underbart! Kom på att detta är första helgen jag jobbar på tre veckor. Och så jävla farligt är det inte :) Jag tänker positivt idag :D
 
Bild från ankomstdagen i Göteborg, oh how i miss it :)

On top of the world

Trots att mitt schema suger och jag inte har några pengar kvar och att jag ska sitta i kassan och vara trevlig mot folk på sin semester sommaren ut, har jag bestämt mig för att bita ihop och bara köra. Jobba, träna och vad som hinns med däremellan. Har ju Spanien i augusti, och overall kan saker egentligen inte vara bättre just nu. Så nu ska klagomålen sluta, mitt liv är underbart, bara jag som vägrar se det så! No more, nu jävlar blir jag snygg till Spanien och har pengar så det räcker och blir över när jag jobbat hela sommaren! :D
 

Hemma igen :(

Har inte varit hemma, så har inte kunnat eller ens velat blogga. Hade det för bra i Göteborg, så det blev lite depp när man kom hem till verkligheten. Men har rullat på som vanligt med jobb och träning iallafall. Och spenderat all min lediga tid med folk som betyder så bloggen fick vänta! :) Orkar inte lägga upp bilder från gbg nu, ska snart dra till jobbet, och ska jobba heeeeela helgen. Jippie! Och sen börjar mitt jobbiga schema nästa vecka, men det är bara att stå ut till Spanien, det är det som håller mig igång ;)
 

Göteborg, dag 4

Bilder och storyn för igår/inatt kommer upp när jag kommit hem :) Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tolv, så vi måste checka ut :( Allt är packat och klart nu, och idag far vi :/ Vill inteeeee! Kan stanna här en vecka till alltså, men tror inte dom blir så glada på jobbet och jag klarar mig inte ekonomiskt. Eller, vi har ju haft ganska flyt och blivit bjudna på våra två klubbrundor, men ändå. Jag vill stanna i den här långhelgen för evigt och evigt! Men måste gå nu, någon väntar på vårat rum. VÅRAT rum :(
 
Leaving Gothenburg with a sad face, and happy memories <3

RSS 2.0