Time to go :)

Då var det dags att åka och jobba! Dagens utmaning: Att försöka hålla kosten på topp på jobbet med! Hahaha :P Men det ska nog gå. Blir nog 4 mål idag iallafall :) Men nu är det bråttom.


Frukost dags! :D

Godmorgon världen! <3 Hehe, vilket sostrålehumör jag har idag. Kanske för att man vaknar och ser strålande sol utanför fönstret? :O :D MYS! Nej nu är jag hungrig :) Macka m. keso, och kesella med frysta blåbär & hallon, hackade hasselnötter och lite hongung för sötmans skull :) MUMS! :)




Middag!

Bättre sent än aldrig, eller hur? ;) Bulgur, quorn och sallad. Just as simple as that ;) Tog en kvart att göra. Hejdå pommes och bea!


Dagens look




På väg hem till mig

Från Gymgrossisten, Amanda provade och hon älskar det.

Detta ska nog få min diet att komma igång. Jag tror att detta kommer bli jättetufft,

men har bestämt mig för att klara det!

 

 

 

  • Den kraftfullaste fettförbrännaren på marknaden
  • Extrem ökning av den basala ämnesomsättningen
  • Ger energi och motverkar hunger
  • Bränn bort upp till 2kg/vecka
  • Få fram magrutorna!

Trötter!

Trött som fan idag, men det är ett bevis på att jag lever. Kroppen är slut, vilken tur att det är vilodag idag då! :P Ja förutom jobb :) Mer att göra idag då?

Hmm, måste handla en massa, men det gör jag på jobbet. Billigt och bra! ;) Ska handla hem en massa nyttigheter nu! Ska nog göra en ny kategori för kosten, som är minst lika viktig som träningen! Jag har varit riktigt dålig på det, men ska ta och skärpa till mig nu! Change is good! :) Och jag märker resultat nu. Så superfokuserad på det jag gör! Nu blire andra bullar (hhhmmm, inga bullar!), med start ikväll efter jag har handlat!


Läsarfråga:

Jag skriver bara på och på om mitt vardagliga liv, mest för min egen skull faktiskt. :P
Men nu har jag sett att jag har börjat få fler och fler dagliga läsare,
och då vill jag såklart skriva för eran skull också! :) Så min fråga är:

Vad vill ni läsa mer om?

Kommentera och gör eran röst hörd nu! :D

Work and work out :)

Puuuh, hemma nu från jobbet och ett riktigt tufft pass på gymmet! Och är supernöjd med mig själv efter dagens och veckans insatser :) Här har ni min träningsdagbok! För de senaste passen jag kommer ihåg iallafall :)

Fredag: Kondition och ben, ca. 1 timme.

Lördag: Konditon och armar, mage, ca. 1 timme. Satte även upp ett mål åt mig själv. Nu när jag märker av att träningen gett resultat, vill jag satsa på polishögskola nån gång i framtiden. Ett av kraven är att man ska springa 2km under 6 min (vad jag har hört!) Provade och det är tufft. Jag som aldrig tränat kondition i hela mitt liv förrän nu, och dessutom har rökt i flera år. Tänker inte säga hur lång tid det tar nu, för jag har en kamp med mig själv och det är bara min tävling och mina resultat. Detta kör jag nu och försöker få ner tiden så mycket som möjligt!

Tisdag: Promenad i raskt tempo på bandet, ca. 20 min och Cycling Klass, 55 min. Trodde jag skulle dö flera ggr under det där passet. Instruktören var knappast motiverande att titta på och hon var riktigt jobbig. Passet var i övrigt riktigt bra och jag fick ut mycket av mig själv. Det var som att gymma själv, ändå. Nej, inget för mig. Isåfall kör jag hellre cyklarna ute i gymmet faktiskt. Diss!

Onsdag: Kondition och armar, ca. 1 timme. Idag körde jag mina 2km 1 min snabbare än i lördags! Framsteg på två gånger, det kändes jättebra! Ska fortsätta i den här takten nu :) Målet är fortfarande en bit bort, men detta var ett stort steg för mig! Nu är jag jätte motiverad och har målet i sikte! Och jag pressade sönder mig själv idag efter det glädjeruset! Jag kände mig oövervinnerlig! En underbar känsla. The little things makes it all worthwhile! :) Att jag började må illa av träningen i slutet spelade ingen roll. Jag var NÖJD!


Work!

På väg till jobbet alldeles strax. Och sen blir det gym på det :) Skönt! Sen äre vila från gymmet tills på söndag :P Då jag jobbar hela helgen :/ Men man blir så positivt överraskad när lönen kommer sen ;) Som idag! :D Nej men det känns bra, jobba hela helgen, köra slut på sig själv på gymmet. Jobba valborg, men det hinns nog med att festa ändå ;) Och sen LEDIG 1:a maj! Visst, det är sjukt bra betalt då, men jag tror att det är skönare att vara hemma då faktiskt. Vi får se hur det blir, ska jag jobba så jobbar jag! :P Men nu måste jag kila. TTYL :)


It's all about the details ;)

Håller på att pimpa bloggen lite :) Har lite småtråkigt med städningen, så fixar och trixar med smådetaljer här och lär mig mer om bloggdesign och så vidare. Stora ändringar i designen och header kommer när jag har tid, lust och ork. Men detta är nytt och spännande, alltså kul! Hoppas ni gillar finputsningen! Adios :)

Todays activites

Har precis dragit mitt lata arsle ur sängen och ska snart böra göra nytta för dagen. På schemat står storstädning, kanske tvättning och sen hårdträning :) Härlig dag alltså!

Nej men man ska börja då kanske? :)


Almost ready

Då var det snart dags att åka och jobba då :) Är typ klar, ska bara packa :) Sen äre home sweet home efter jobbet :)




12:03 23 april, tvåtusentolv

Följde med Amanda och Robbin tillbaka till Tunglesta igår, så surprise surprise, är hos mamma :) Men åker hem igen ikväll efter jobbet :) Och så är man ledig imorn igen :) Då blir det shopping med Sara och gym med Amanda :) *Längtar* hehe :P

Med det sagt så tänkte jag passa på att blogga om träningen. Har varit lite dålig på det :P Men det går bra och vi gymmar på 2-4 ggr i veckan. Träning vid sidan av förekommer också :P Vi har varit sjuka båda två och då är det klart att vi inte går dit. Dieterna däremot... Jag är jättedålig på det. Förr räknade jag kalorier för att inte få i mig för mycket, men nu har det blivit svårt att få i sig överhuvudtaget. Äter för få ggr på dagen och försöker kompensera med att äta lite mer då jag äter, men det funkar inte i längden. Skärpning på mig! :P


Bakis? Nej aldrig ;)

Har varit vaken länge, men inte orkat skriva blogg.se i datan förrän nu bara xD För att sammanfatta gårdagen:
Vin (lite mycket för en del ;) ), dans, skratt och sång! Hahaha. Vi hade det superkul och drog till Saxo ;) Sen drog vi hem igen ganska tidigt, men festen fortsatte! För en del iallafall ;) Hoppas du hade kul ändå Robbin, jag vet att det kan bli lite mycket med mig och Amanda och alla pallar inte trycket ;)

Hoppas ni läsare också hade en minnesvärd lördag med minnesluckor! Haha, I'm out :)


PARTEEEY

Nu blire utgång med snyggingarna Amanda och Robbin, ttyl peuws! xD

HOME SWEET HOME!

Har varit i Tungelsta sen i fredags! Shit, känns skönt att vara hemma nu! :) Inte för att det är något fel att hänga med dig Amanda, men hemlängtan var ett faktum ;) Hahaha xD Nu blire Criminal Minds och lite mat, och efter det blir det senaste How I met your mother :) Och i morgon bitti tankar jag Vampire Diaries! Men hinner inte se innan det är dags att åka till jobbet :/ Anyway... :P


Natti

Nä nu ger jag upp! Det är en ny dag imorgon med, och jag kan inte
hålla ögonen uppe längre :P Har varit uppe i 19 timmar nu, om inte mer alltså :P
Godnatt! :)


I'm okay now :)

Förlåt för utbrottet häromdan. Hade bara en helt kass dag. Det var nog ångesten för att jobba hela helgen som kom ikapp mig eller nåt. Men nu är helgen äntligen över! Det är inte det att de är jobbigt att jobba, det är bara det att det är jobbigt att jobba helg. Och mina tider är inte så behagliga när det är helg. Men nästa helg är jag ledig! Suuuupeeeer :) Då får man ta igen för förlorad fest, eller hur? ;)

Just nu ligger jag i sängen hemma hos mami och kämpar mot John Blund! Ska kolla lite How I met your mother tänkte jag. Inget nytt ännu, och inget Big Bang Theory eller Vampire Diaries heller! :(


Bläääääääääääää

Usch och fy. Vet inte riktigt vad som hände idag. Allt har varit lugnt och bra och så hela dagen, men nu känner jag mig bara tom på energi och glädje. Det började bra, men tillslut blev det en usel dag, och jag vet inte ens varför? Men det händer väl alla ibland? Sur för ingenting? Aja, jag ska försöka komma på vad jag vill göra. Fuck off.


Tvättstuga :)

Amanda i telefonen, gud så trevligt :) Lite sällskap! Yay! Hahaha. Tar lite foton och så undertiden :) Men snart äre dags att gå ner i tvättstugan med, Amanda kan hänga på :)




Bored out of my brain ;)

Sitter och har tråkigt. Jag fick inte sno nån tid :( Så jag ska ner i tvättstugan om typ 45 :) Har fördrivit tiden med lite bild redigering :) Look ;) Hahahaha. Nu blire mat dock :P


Borta bra, men hemma bäst ;)

Shit, upp tidigt idag. Amanda skulle jobba så jag gjorde henne sällskap dit. Alla andra barnen blir ju också lämnade av någon, varför ska hon vara ett undantag? ;) Hehe, efter det drog jag hem och here I am :) Har kirrat tvättid, en ganska sen dock, men kanske hinner få i en maskin innan jag också ska dra till jobbet? :) Ska gå ner om en timme och se om jag kan sno någons tid, det får man göra om någon har bokat men inte kommer en halvtimme efter passet börjar. Hehehe, jag ska vara snabb som vinden ner å kolla :)

Men nu blir det in i duschen och göra sig snygg och fräsch :) TTYL :)


Sleepover ;)

Har gymmat idag! Ååååh va jag har längtat tillbaka! Amanda med, hon har ju varit sjuk också så hon har ju inte kunnat köra hårt alls ens innan jag var barnvakt en vecka :/ Men idag körde vi som fan och svettades som grisar båda två i en timme. Ett bra och effektivt pass :) UNDERBART! <3 Kom hem till Amanda sen och lagade nyttig och proteinrik mat :) Utsökt.

Nu ligger vi på sängen och ska strax sova, efter lite utklassing i Wordfued för Amandas del ;) Höhöhö. Nej, hon sopar faktiskt mattan med mig om vi ska vara ärliga ;) Natti! :)




Mornin'

Good morning! Nu är min veckas ledighet slut, och jag ska jobba idag igen. Inte helt fel faktiskt, det är ju röd dag också :) Nej, nu tror jag det är frukost dags! :)


*Le weekend :)

Sorry, har varit dålig med uppdaterandet. Har varit med käraste Amanda i helgen :) Har hittat på massor med skoj! Har verkligen saknat henne! :) Vi hade superkul på Sydpoolen, det bästa var när Amandas lillasyster höll på att dra av Amanda bikiniöverdelen xD Och har haft en massa mer skratt! Blev inte så mycket bilder när vi badade av förståeliga skäl kanske ;) Men resten av helgen, med riktigt njutande av cider i vårsolen m.m. :)


"I'm walkin' on sunshine, woaooaoahh!"


Långfredag :P

Håller på att göra mig och liten klara att åka till Sydpoolen i Södertälje å bada :P Ska möta upp Amanda och hennes lillasyster i Tungelsta och åker bil med dom dit sen :) Nej men om man ska packa färdigt och göra allt klart nu då? :)


Natti! :)

Sådär, då var det dags för sängen! Måste upp i tid imorn, jag och lilla kulan ska åka och hälsa på min mamma på jobbet. Hon jobbar på hunddagis och det ska bli superkul tycker 7åringen! Men nu är det sängen, godnatt! :)


Hemma igen :)

Sådär, hemma igen. Det blev Skansen idag, det var ju skönt väder! Och nu ligger vi bara på soffan. Funderar på om man ska se Vampire Diaries. Har missat så mycket utan internet. Så jag är som ett barn på julafton nu!



Karusellen var det bästa tror jag :)

Back in business!

Har så mycket att catcha upp på, men jag vet inte om jag orkar. Har fått mitt internet tillbaka idag så tänkte bara göra ett snabbt inlägg, för jag ska iväg snart. Är ledig från jobbet och är barnvakt åt världens gulligaste 7åring. Och idag ska vi till Skansen eller Nationalhistoriska museet och gå på Cosmonova. Får se vad ekonomin räcker till. Men nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, och göra mig själv och liten klar för en dag på stan :)

TTYL :)


RSS 2.0