Helgen :)

Kanske är dags nu att berätta om helgen? :P I fredags var jag inne i stan med Amanda och shoppade. Hittade ett par skiiiitsnygga stövlar jag bara var tvungen att ha! :) Sen drog vi till Elly's och sjöng karaoke :P Robbin, Björne, syrran och Duggin kom också. Efter det drog jag och Robbin in till stan och skulle ta en öl nånstans. Men mötte upp Alex och han ville in på Lobby, men jag var inte alls på humör för att klubba. Så jag åkte hem. Var hemma vid 4 eller nånting på morgonen. Jag skulle ju bara in och shoppa med Amanda lite ^^ Lördagen började med ett barnkalas, min kusins dotter fyllde ett år. Efter det åkte jag till Tungelsa igen och träffade min Amanda igen och hennes Wille, men stannade inte så länge. Var hemma i tid ^^

Idag har jag bara varit hemma, har varit jätteskönt. Kollat One Tree Hill hela dagen nästan :) Och hela natten igår. Somnade kl. 6 i morse ^^ Den är så bra, kan inte fatta att jag inte kollat tidigare. Amanda kollar också. Vet inte hur långt hon har kommit, men bara så hon vet har jag tankat tredje säsongen, för den andra är snart slut ;)

Bilder från i fredags :)


Posting the obvious...


... and he wouldn't get it anyway...

Serienörden :D

Jackpot! Hade glömt att How I Met Your Mother började i tisdags och det var dubbelavsnitt, yay! Och så är det Vampire Diaries imorn igen och då har även Big Bang Theory säsongspremiär :D Såg att Two and a half men hade börjat med, ska se om det är bra med Kutcher. Sen har man säsong 1 av One Tree Hill på nedladdning med. Tyckte det var dags att man såg det med ;) Chad Michael Murray, mums!

Var ju på sjukhuset idag med, allt ser bra ut sa dom, men dom sjukskrev mig till den 19e oktober! Men nu har jag ju mina serier :) Och klarar att spela WoW, måttligt :) Så nu vet ni det med :) Nu måste hag se Himym, innan jag döööör! :D

 


Godnatt? :)

Såååå, nu får jag ääääntligen blogga. Nu är censuren över :) Leo kapade datorn ett jävla bra tag xD Idag har man bara lodat hemma, inte gjort i stort sett någonting ^^ Ska se en film om jag orkar, måste sova typ nu egentligen. Ska på kontroll på sjukhuset imorn. Fick tid 8.50... Så jag ska möta mamma halv nio inne i stan. Men som sagt, film :)


Fint besök av Den röda faran ;)

Amanda kom i förrgår, och hon tog med sig lilla Wille :) (som lyckades kissa 4ggr och bajsa en gång i min säng xD) Annars föredrog han mattan ^^ Men vi hade kul :) Skulle spela Sims 3 men då råkar Leo stänga av datorn. (Förmodligen för att vi gjorde honom till värsta emon ^^) Så det sket sig. Vi käkade ton med vitlöksbröd! Så det luktar vitlöksodling hos mig ^^ Och satt och kollade youtube klipp och jag vet inte allt. Men den som somnar först får ångra sig, kör alltid jag och Amanda med ;) Så Leo fick ett helvete när vi satte igång. Stackarn. :/ Men han får skylla sig själv :) Önskar jag kunde lägga upp filmen vi gjorde jag och Amanda. Anyway, tillslut somnade vi med, så det blev lugnt en stund. Men så fort vi vakna var det full rulle igen ;) Stackars Leo ^^ Och Amanda fick mig att ladda ner Wordfeud på mobilen. Nu är jag HELT fast! Går inte att lägga ifrån sig telefonen :O Följde iallafall med henne till Centralen sen. And that's that. Ska nog ringa till den röda faran nu och höra vad hon har för sig ;)

Bild på oss från förra helgen :)


Nerd ;)

Trodde att Amanda skulle orka, men hon e sjuk stackarn. Och pojkvännen kunde inte köra så hon får sitta hemma hos sig och jag hos mig. That sucks. Men the next best thing är på väg hit och tänkte åka och möta honom typ nu. Vill bara lägga upp bilder på min tröja jag beställt som kom hem till min mami för några dagar sen som jag fick hit idag! Yay! Nööööörd, men vadå, det är en av mina bästa sidor om ni frågar mig! ;) Och min outfit jag valde dagen i ära :)


Ompysslad :)

Orkade inte blogga igår. Var helt död hela dagen. Det var bara en sån dag när man inte orkar göra något. Egentligen inte prata med någon. Man orkar inte ens ligga i sängen och se en film. Man vill bara inte existera typ. Såg Vampire Diaries när jag vaknade igår, så dagen började bra iallafall :D
* * *
Idag kom mamma och hjälpte mig med tvätt och disk osv. Kan ju inte göra nåt med armen typ. Det får inte bli blött och får inte belastas och massa sånt. Dessutom gör det så ont att röra den :P Men då poppar man painkillers ;) Så gjorde hon en ny lasagne till mig :) Och vitlöksbröd. Nom nom nom! Haha. Idag har man orkat bry sig iallafall. Har duschat och har på mig kläderna direkt från torkskåpet typ. Mys! Och har käkat mammas gudomliga mat. Skönt att bli ompysslad. Så längesen :P Men nu har dom åkt och jag sitter själv och funderar på vad man ska hitta på. Amandakanske kommer lite senare om hon orkar. Hon e sjuk ^^ Men vi hoppas på att hon orkar. Det är hon skyldig ;) Hahaha, nej. Visst att det var hon som puttade, men det är ingens fel. Sånt som bara händer :) Ååååh, det är så tråkigt att vara hemma. Vill tillbaka till jobbet! Vill spela gitarr, bara för att. Och piano! Orkar inte med Sims hela dagarna. Och har sett alla filmer man kan komma på. TIPS på nya?! :)

Miss the good old days :)

Så nu har jag lite mer tid över att skriva :) Träffade ju Axel idag, var vid deras skola (min gamla :D) vid typ 12 idag. Träffade massa lärare och en del elever som gick där när jag gick där :) Askul! Sen drog jag och Axel och fikade och så, sen drog vi tillbaka och mötte upp några andra från Tungelsta. Fick världens flashbacks när jag gick där inne alltså. Saknar det så mycket :) Men klockan gick och vi började röra oss och tror ni inte att det började det spöregna? Så dom följde med mig och käkade och så. Riktigt najs :) Pratade om allt möjligt. När vi gick ut igen såg vi inte bara en, utan två regnbågar! Så var självfallet tvungen att fota ;) Riktigt kul att träffa dom, har inte träffat Axel nåt alls nästan sen jag slutade. Tror jag. Har sprungit på varandra några gånger men inte mer :P



Countdown :D

Klockan två inatt sänds Vampire Diaries på östkusten i USA, klockan är då 8 där :) Alltså kan jag tanka det vid tre nån gång och förhoppningsvis går det superfort! :D 7h och 12m tills det sänds. Underbart! Läääääängtar! Om typ 8h och 30m tittar jag nog på det :D Yay! Alla ni Vampire Diaries fans där ute, är ni med mig inatt? ;)


Nu kilar jag igen :)

Så, nu ska man till Cyber och träffa Axel och några till :) Har lite bråttom så måste kila nu om jag ska hinna :) Och inatt är det VAMPIRE DIARIES!! Can't wait!





Alot of people you don't know :P

Sådär nu har man kommit hem :) Sitter och lyssnar på en askönt låt jag hittat :) En dubstep remix på Nobody's perfect xD Man hör en massa bra musik men vet aldrig va låtjävlarna heter xD



Åkte och träffade Dress idag när han slutat skolan. Anton kom in också. Fikade, drog till webhallen för Dress skulle lämna in något där. Sen drog vi och drack cider xD Mötte några av deras polare. Sen skulle dom typ dra, så jag ringde Christo och Emelie, så har suttit hos dom och spelat hej knekt resten av kvällen. Så värt! Nu ska jag tanka en bra film jag blev tipsad om, Mr. Nobody heter den och ska vara jättebra :) och sen poppa lite painkillers och sova! :P Tänkte dra mig förbi Cybergymnasiet imorn och hälsa på :) Måste vara där innan elva om man vill träffa någon man känner xD Hehe, men som sagt. Knarka, sen sova :)

Dags att kila :)

Sådär, nu är jag klar att dra iväg. Lejonmanen är borta och ersatt med mitt långa raka :P Hehe, smink har man, inte så mycket men :P och så lyckades man att klä på sig med :) Har tom lyckats gömma gipset lite, så nu är man supersnygg, eller vad tycker ni? :)


On my own.

Okej, nu ska vi se hur lyckat och smidigt min dag går. Ducshade igår och kunde inte borsta håret så jag ser ut som ett lejon xD Måste göra något åt det. Måste sminka mig med, och idag tänker jag inte gå i mjukisar xD Så jag har lite att stå i för inget av detta kommer gå så speciellt fort och jag ska in till stan och fika med en kompis när han har slutat skolan, så jag måste skynda mig. Leo är inte här och hjälper mig nu heller xD Men men, måste sätta fart om det ska hända något nu. Ska käka med :P

Behind enemy lines...

Aktuellt(eller?): Fick inte tag på Amanda förut, men hon ringde upp mig tillslut. Hon la in en bild på en gemensam vän till oss på facebook som var lite vågad igår. Vännen hade lagt ut den själv på sin blogg så det var fritt fram att ta den xD Sen har vi varit många som kommenterat också! Men bilden försvann från facebook och Amanda meddelanden och hot om att dom kommer polisanmäla av hennes pappa. Suck, så nu har jag ringt och tjatat om upphovsrätt xD Våran vän tyckte det var taskigt att den kom ut, ja jo. Men hela världen kan se den på hennes blogg. Och inte bara den! Men hon sa också att det var olagligt. Det var där jag la mig i. (Just lagen om upphovsrätt e lite dimmig i sånna här fall!) hehe, aja nog om det. Old news ;)

To move on: Vill hitta på något att göra. Nyss var jag anti allt. Ville bara ligga här och inte prata med någon någonsin igen! Men verkar ha ändrat mig. Någon som har något bra filmtips tills man lyckas övertala någon att umgås med en invalid? Alla man känner jobbar eller går i skolan, eller hundar och pojkvänner (< - AMANDA!!) Längtar sååååå till VD på torsdag med, måste få tag i Robbin så han kan komma hit och se det med mig!


In times like these...

Har börjat installera om Sims3 nu och ska se om det funkar bättre :) Så jag har något att göra idag xD Armen har börjat göra cp ont nu och mina värktabletter gör mig jätteillamående. Allt som rör sig lyser och låter får mig att vilja springa ut och spy. Och tar jag dom inte mår jag illa av smärtan. Suck. Men det har inte hänt på 6 år, inte ens på fyllan, så jag håller mig, men det är så satans jobbigt! :/ Vill bara träffa min Amanda just nu, tror jag ska ringa henne och höra vad hon ska hitta på idag. Det var ju trots allt "hennes fel", så hon är skyldig att underhålla mig medans jag är sjukskriven ;)


From the cell...

Sitter här och gör ingenting, Sims slutade funka :( Vete faan hur jag ska stå ut med det där jävla gipset i en månad!? Det har redan börjat klia! :( Längtar till på torsdag. Vampire Diaries <33333 Tror man ska ta en cigg nu på mammas utsökta, underbara hemmagjorda vegetariska lasagne som hon var så snäll och gjorde åt mig nu när jag är invalid ^^ Tack mami :D Ska köpa mig en kikare och spionera på grannarna eller nåt imorn med tror jag ;) Nej nu blir det en cigg :) TTYL


WoW vs. Sims3

Var på jobbet idag och lämnade nycklar och så efter att jag stängde i fredags och lämnade papper om sjukskrivningen. Sen träffade jag Amanda och lilla Wille och fikade med henne :) Köpte Sims3 nu för jag kan inte lira WoW för gipset... Suck :P Sprang på Robbin också. Sen chillade vi lite bara, dom fick skriva på gipset xD Gick till Apoteket och hämtade ut mina painkillers och köpte gipsskydd. ^^



Förlååååt!

Dålig på att uppdatera som vanligt... Nu kommer det vara det ett tag till, har nämligen brutit handleden, korkat nog så har suttit på SöS hela natten typ. Tänkte bjuda på lite bilder från den till en början lyckade utekvällen :)




Nyvaken :D

Godmorgon! Hehe :P Vad gillar ni den nya designen? Höll på ett tag igår, men det är inte riktigt som jag vill ännu :) Men orkade inte mer så jag loggade in på WoW ist ^^ Nu sitter jag och väntar på téet och kollar facebook typ. Ska snart göra mig klar för att åka och jobba idag igen :)


Sovmorgon :)


Skönt att sova ut! Trodde jag hade försovit mig, men tydligen inte :) Tänkte jag skulle in och kolla om jag hade fått nåt mail om min OnePiece, men det hade jag inte. Så jag bestämde mig för att betala mobilräkningen xD Haha. Kan inte fatta att den är beställd! :D Äntligen. Den kommer i början av nästa vecka skulle jag tro. Eller hoppas jag. Vill ha den tills nästa helg :) Ledig då ju, så skönt :D

Haaaaaaard work work...


Igår: Det var ju inventering på jobbet igår, och jag jobbade ju hela dagen. Vi som redan var där började vid 13-tiden att inventera, resten kom vid 5 och vi som redan jobbade hade ju stängning. Har så jäääävla ont idag efter allt det där igår. Hoppa upp och ner i hyllorna. Visst gör jag det där nästan dagligen, men inte dirket i den utsräckningen xD Så skulle man ju jobba idag med, så drog till Tungelsta, men fick inte komma hem till mamma för syrran. Så jag sov hos Leo för omväxlingsskull xD Sen stack jag därifrån tidigt till jobbet. Total arbetstid igår: 10.00 - 20.50 = 10 timmar och 50 minuter :)

Idag: Jobbat hela dagen idag med, fick ha jour och stänga. Sen fick jag söndag så ska jobba hela helgen + måndag. Men när lönen kommer sen är det så värt det :) OB hela helgen med ;) Hehe. Men nu tror jag att jag ska beställa mig en One Piece. Finally! :) Total arbetstid idag: 12.00 - 20.10 = 8 timmar och 10 minuter = SKÖNT! ^^

Längtar till Vampire Diaries som fan nu asså! Idag är det BARA TVÅ VECKOR KVAR! Can you believe it?! Bild på älsklingarna :)


RSS 2.0