Frukost :)


Tänkte testa något nytt, frukost innan man sticker till jobbet. Visst att det inte dierkt är morgon längre, utan närmar sig lunch. Men jag vaknade ju typ nyss så ;)


Macka, vaniljyoghurt med müsli och chai té :D

 


Man hinner mycket fast man jobbar xD


Kom hem nu, åkte ju till Tungelsta direkt efter jobbet i onsdags, skulle färga håret och träffa Amanda :) Men blev inget av det. Färgade håret på torsdagen, men fick inte träffa Amanda då heller. Sen var jag helt inställd på att jag skulle jobba kväll i fredags, men chefen ringde efter mig (igen), på morgonen och undrade vart jag var. Haha! Men han blev lättad när jag sa att jag var i Tungelsta, går ju lite fortare att åka därifrån xD Sen följde jag med mamma och moster och plockade svamp i skogen. Vilken tur att dom hade mig med, jag hittade jättemycket! Haha :) Tindra var med också, men hon hittade ingen svamp, fast jag sa till henne att söka efter svamp. Smart är hon, men hon behöver nog öva lite på det där xD När jag kom hem somnade jag nästan på en gång. Men jag vaknade sen så mamma och jag gick ner på bykrogen och drack lite öl med nära och kära :) Amanda och syrran åkte in till stan och klubbade med Johana Duggin och några till, så kunde inte träffa min älskling då heller!  Idag har man också jobbat. Men ingen Amanda har man träffat. Snabbt bara. Hej och hejdå typ xD Hon har ju varit hemma i en vecka redan! Men vi skulle försöka ses nu i veckan. Sen ska vi ju fira mig på fredag om inte annat :) Går ju inte att få tag i henne så lätt :P ingen mobil, och spelar ingen roll. Hon hade ju ändå ovanan att inte ladda den när hon väl hade den förut xD Men nu blir det lite WoW :) TTYL :)


 


Time is gametime ;)


Idag har man gjort nytta minsann, man är ju inte ledig när man är ledig direkt. Har tvättat allt jag äger nästan. Skönt att ha det gjort. Fick några maskiner av en schysst granne också, som bara skulle tvätta i en. Så jag blev helt klar typ en timme innan tiden var slut :D Efter det har man varit lat och lirat WoW :) Och nu tänkte jag fixa något att äta så man orkar spela mera :) Haha! :) Tid är speltid ;)

Nörd ;P That's me flying :D

 


Vuxenpoäng? :D


Var för trött för att ens kolla bloggen igår. Lirade lite WoW sen kollade jag och Leo på film och sen var det bara sova som gällde. Skulle ju upp för att jobba idag med. Så har jobbat hela dagen, alltid lika roligt. Men lönen kom idag och Adde jobbade med mig så det var inte så hemskt xD Vi har ju så roligt på jobbet :) Sen när man kom hem såg man bara pengarna försvinna direkt. Hyra och räkningar, puh. Ledig imorn, tänkte försöka ta mig ner i tvättstugan, för det behövs. Som faaan! :P Och sen blir det väl plocka och städa också för jag ska få nya möbler till helgen kanske. Så storstädning xD Det är så kul att bli vuxen, eller? :P Men men, tänkte dra ihop något att äta nu. Och hitta en film till ikväll :) TTYL.

Camposer xD

 


Ibland går det inte bara... ^^


Igår: när vi väl kom in till stan jag och Leo fick vi vänta på Robbin riktigt länge. När han väl kom så tänkte vi hinna in lite på Friday's innan dom stängde. Men hans pass är ju klippt och självklart ser vakten det. Så vi drar till Ojojoj, men där var det fullt, så vi skulle få vänta och sen hade dom inträde också. Så vi knatade till ett annat ställe. Men Leo har ju inte fyllt 20, så vi kom inte in där. Sen var det fullt överallt. Så jag blev riktigt otaggad så vi gick och käkade och sen drog vi hem. Var hemma runt halv 4 och började titta på Transformers 2, men Leo somnade och jag försökte sova jag med. Såg kanske halva filmen till och från tills jag lyckades.

Imorse: ringde kl. vid 7, fast jag vaknade innan det igen dock. Då var det bara att dra till jobbet. Började 10 och jag och Adde var skit trötta och flummade hela dagen båda två. Jag jobbade bara 10-18, men stackars Adde jobbade 9-20. Men men, han får betalt så han ska ju inte klaga ;) "Stor" handlade på jobbet och åkte sen hemmåt. Får ju rabatt där, så det är klart man handlar där då, även fast det är långt. :) Sen skulle vi göra ett nytt försök med Transformers jag och Leo när jag kom hem, men jag somnade och vaknade igen i slutet, så ville inte titta ^^ Nu sitter han och spelar Battlefield Bad Company 2, och jag ska nog dra mig tillbaka och kolla hur det går . Han är rätt duktig ^^ Tjingeling :)

Hade inga bilder, och det blev så tråkigt utan ^^

 


I just had too!


Så söt :)



Och så var man 20 ;)


Tråkiga inlägg utan bilder är inge roligt :( Nu har jag kommit hem från jobbet, jobbat hela dagen och nu ska det bli skönt att få gå ut lite. Fick ju en glad överraskning när jag kollade kontot innan jag stack till jobbet. Det hade kommit in lite småsmulor som skulle göra nytta ikväll ;) Tänkte dra till Fridays kanske och chilla. Blir fest en annan dag när man har mer pengar och tid att gå på bolaget, när alla kan och en viss person har kommit hem från Gbg :) Saknar henne så otroligt mycket! Amanda, min Amanda! Hon kommer hem imorn, så jag hoppas att få träffa henne då! Har inte setts på en vecka nu ju! Och vi brukar prata varje dag men nu har hon sumpat mobilen. Jag behöver min underbara Amanda <3. Men men, ska börja fixa mig så vi kan gå ut snart. Och ta lite bilder så det kommer lite färg i bloggen :)

Inte tagen nu, men kan bjuda på denna sålänge :)

 


Only I can live forever ;)


Usch och fy för att gå upp, när allt man vill är att ligga kvar! Har legat och dragit mig jääättelänge! Ska åka iväg och jobba strax, och tittade nyss ut och såg att det är underbart väder, och jag ska sitta inne heeela dagen! ^^ Synd, anyway, idag blir det tårta på jobbet :) Och hade jag pengar skulle det bli cider ikväll, men får vänta tills på måndag. Man borde inte få fylla år helgen innan lön ;)


...


OMG vilket hemskt väder, så här dåligt får det inte vara imorn, även om jag ska jobba hela dagen iofs, men det är fortfarande 22 juli ju :P Har precis kommit ut i duschen och ska börja fixa mig. Ska ju till moster idag och fira mig. Men det blev uppskjutet till kl.5, så har lite tid nu innan det. Så jag ska in med Jocke till stan och fika först :) Och sen får vi se om det blir direkt till VH eller om jag åker hem emellan och kanske skriver ett inlägg till :P Haha. Leo är kvar här med, vill inte väcka honom och fråga hur vi ska göra ännu, så vi får se :)


Skräcknatt ^^


Vart inget bad idag. Jag hann till TC när jag insåg att det inte var värt att åka, då det var så sent. Hade bara hunnit dit och säga hej. Men jag träffar dom alla imorn ändå. Så jag åkte tillbaka :) Har varit med Leo hela dagen och inte gjort något alls i princip. Men snart blir det film, Leo ville bara spela lite xbox och så ska vi käka oxå. Han har gjort nytta för dagen genom att tanka några skräckfilmer som vi ska se. Sen blir det även ett creepy spel efter det! ^^ Men aldrig att jag spelar. Han får spela så kan jag titta på på säkert avstånd ^^ Men men, dags att käka. TTYL :)


Sol och bad! :D


Kan inte fatta att man inte har badat i år ännu! Brukar ta första doppet i april, och det är redan juli! Så nu tänkte jag att idag är jag ledig, så idag får det bli! Jag, mamma, moster, kusinerna och kusinbarnen ska bada :P Hahah! Ska bli roligt, tänkte åka snart, så ska fortsätta göra mig i ordning :)


Bild från Stora vika där vi brukar åka och bada :) Längtar :P


Fun work work! :)


Har inte haft så här kul på jobbet på läääänge :P Jag och Adde alltså, humor på högsta nivå. Och att vi var väldigt övertrötta spelade nog också in lite :P The ICA crew ftw! Hahaha. Skrattar fortfarande inombords när jag tänker efter vad vi sa och gjorde haha! Men det är interngrejer så tänker inte tråka ut er med det, även fast det är så roligt när man fattar xD Men nu är jag hemma. Sitter och väntar på att Leo ska komma över så ska vi hitta på något :) Skönt att ha sällskap när man bor så ensam och så långt ifrån alla :) Funderar på vad man ska tanka för bra film, vill ha ner en skräckfilm. Det var så länge sen :) Tips? :)

 


Mjukisdags!


Slitit klart för idag nu tycker jag. Jobbat sen ett, har äntligen kommit hem. Åkte kl. 11.30 härifrån :) Har inte suttit på flera timmar. Sen typ halv 4 (utom på tuben och så nu då) så man är ju lite trött i ryggen och benen. Tunga lyft mm. på det också. Men nu är det slappa som gäller, mjukisarna är redan på, nu återstår bara att välja en mysig film och fixa lite té. Hade varit mysigt med lite sällskap, men man får göra det bästa av det ändå :P Jobbar ju imorn med så skulle inte hinna umgås så mycket ikväll iallafall ^^


Mitt i natten mys :)


Sitter och dricker té och kollar på two and a half men :) Snart blir det Harry Potter också, för den kom ner nu :) Don't get me wrong. Har ju faktist betalat för att se den på bio redan, premiären dessutom som ni vet, och jag tänker köpa den samma dag den släpps på dvd :) Men den är bra och värd att se hundra miljoner gånger om. Det är ju Harry Potter, hallå?! :P

 


FY ANNA!


Försov mig imorse. Började 9 och hade ställt klockan på 6 så man skulle hinna snooza lite. Men stängde visst av den, så chefen ringer mig kl. 9 och undrar vart jag är. Så jag bara flög upp och skyndade mig så mycket jag kunde. Bytte om och drog i stort sett. Tar ju en och en halv timme att åka till jobbet, så jag var väääldigt sen. Det hade tydligen gått bra ändå som tur var. Men det där vill jag inte göra om! Så imorn blir det upp tidigt, även fast jag börjar ett. Stänger imorn helt ensam igen :P Men men, nog om jobb. Efter jobbet mötte jag upp mamma och syrran i Port 73. Dom skulle handla lite. Det blev ett par nya skor, solglasögon, läppglans och lösnaglar för min del. Sen var jag tvungen att impulsköpa mig ett drick-spel. Drinking Roulette. Den såg så ball och rolig ut, så den var jag bara tvungen att ha! :D Och nu är jag hemma igen, tänkte se några avsnitt två och en halv män. Sen har jag lite info till alla er VAMPIRE DIARIES fans: I april fick vi veta att en tredje säsong skulle sändas och nu vet jag att tredje säsongens första avsnitt sänds torsdagen 15 september 2011. Något att se fram emot :) I know I do :)

Ska bli lite roligare att få fylla 20 nu ;)

 


Not so hard work work...


Skulle egentligen inte ha jobbat idag, men Sandra hörde av sig igår och ville att jag skulle ta hennes tid idag :) Så jag ställde upp :) Men det var så jävla dött idag alltså, jobbade från 14-20 och det måste ha varit max 250 kunder där den tiden jag var där. Inte mer... Så när allt godis och sånt vid kassorna var plockat och så så ritade jag och läste Klick i kassan. Messade med Jocke en bra stund också och han frågade till och med om det var lite folk. Jag hade dö tråkigt... Men nu är man äntligen hemma :) Väntar på Robbin, vi ska se Transformers :) Angående mitt "hemliga nöje" igår med Amanda så blev det inget. Kunde inte skriva va det va då, för killarna är så nojjiga om det kommer ut (haha!), men vi skulle åkt på streetrace, men det började regna. Så som sagt, det blev inget.

Denna ritade jag på ett kvitto i kassan xD

 


Djävulsk morgon, djävulsk dag


Syrran kom imorse. Hon hade varit hos "pojkvännen" som bor så långt ifån mig. Hon ringer och väcker mig från tc och säger att hon e på väg. Sen knackar hon på kl. 7, och jag som hade sovmorgon! Var en zombie när jag öppnade och ramlade snabbt ner i sängen igen, men då ville hon att jag skulle starta datorn, Det gjorde jag, sen fick jag sova lite till. Ställde min klocka på nio, och jag gillar att snooza, gärna typ en timme om man har tid! :P Men kl. halv tio tycker hon att jag ska gå upp för att klockan ringde ju för en halvtimme sen! När jag kommer upp vill hon att jag ska göra pannkakor. Jag säger till henne att jag har pannkaksmix och att hon bara behöver blanda med vatten, men det påstod hon sig att inte kunna. Men att göra pannkakor från grunden när man e hemma går bra! Hahaha. Jag fick göra allt. Och tillslut blev det försent att hoppa in i duschen, så det var bara att slänga upp håret i en tof, åka till jobbet och hoppas på det bästa. Skittrött och har haft ont i huvet hela dagen, och det känns som att kroppen väger minst ett ton. Men tack syster som lånar ut datorn till mig nu ^^ Sitter och väntar på att Amanda ska komma upp, och sen ska vi åka iväg på hemligt nöje :P Hehe :P Ska göra mig iordning lite, och nu kom Amanda upp :) Så ska vara med henne nu :) Tjingeling :P

 


Då var det roliga över :P


Hemma nu efter Grönan :) Hade superkul xD Roligast var faaan spökhuset, för dom framför oss hade retat upp Freddie Kruger som stod där ute xD Blå Tåget var också kul, nu när dom gjort om den xD Insane, Fritt fall. Aaa, det mesta xD Men det är sällskapet som gör det också :) Gick ju med min syssling i spökhuset, och hon blev så rädd så hon sprang ifrån mig, och lämnade mig själv åt spökena där inne xD Har ju inte varit därinne så många gånger själv heller så, jag skrämde upp mig själv lite med ^^ Försökte hitta nån som sålde heliumbalonger med, men fanns ingen :o, blev jätteförvånad! Jag ville ju ha en juuuu xD Men skönt att vara hemma igen nu faktist :) Nu blir det att titta på nån kul film eller något :) Tjingeling :P

Där står han, Freddie. Din mardröm xD

 


Gröna Lund


Idag blir det av till Grönan som jag nämde igår :) Så nu ska jag börja fixa mig, försov mig, hade ställt klockan på 9, men var liiiite för trött. Men det gör inget, jag kommer in när jag kommer in :) Mår superbra idag iallafall. Har betalat lite efterhängande räkningar, så nu slipper jag vara orolig :) Kan bara njuta av denna underbara dag! Men men, mycket snack och liten verkstad nu tycker jag, dags att sätta igång :)

Tjingeliing :)

 


Ny design :)


Har fixat med designen och lagt in en ny header (igen). Som ni kanske ser, hade lite tråkigt :) Tänkte bara röka och gå och lägga mig nu faktist :) Gröna Lund imorn med moster och min syssling från Norge. Syrran och kusin Malin kanske också kommer. Det ska bli roligt :) Tänkte bjuda på lite bilder från ikväll också :) Och så hoppas vi på roliga bilder från Grönan imorn :D

Amanda, Harry och jag :)

 

Hermione, Harry, Ron, jag och Robbin utanför Heron City :)

 


The epic conclusion...




AWESOME! Känns sorgligt och kul på samma gång. Föreställde mig allt mycket annorlunda när jag läste, men dom har gjort den så bra ändå. Blev supertaggad på att läsa om alla böckerna, på engelska den här gången :) Måste göra det :) Alltså, jag vet inte vart jag ska börja. Vill inte spoila för er. Kan säga att det var mycket jag älskade, mycket jag hatade. Men det går jämt ut. Kan inte vara kritisk mot Harry Potter. Aldrig.


HP7!!


Håller på och gör mig i ordning för att åka till jobbet, jobbar bara tre timmar idag, och sen är det HARRY POTTER PREMIÄR! WIIIIIIIIIIE! Längtat i ett halvår! Mer, längtat sen den 17 november! Men nu är det dags, tio år av Harry Potter tar slut idag! Har en känsla av att timmarna kommer smyyyyga fram på jobbet idag. Men men, ska fixa mig färdigt nu och dricka mitt té :D Recention ikväll ;)


Film :D


Sådär, hemma efter en stressig dag på jobbet. Stressade upp mig i onödan dock, men så blir det när man har ansvaret. Fick låsa och larma och så själv :P Så nu kan jag det, så kommer få mer tider och bättre betalt så småningom :) Skönt :P  Men nu väntar jag på att en film ska komma ner, och att téet ska bli klart :) Och längtar som faaaaan till HP7 imorn :P Ska bli så jävla kul! Och ledsamt på samma gång. Sista filmen ju. The end of an era. :/ Men längtar som fan ändå :) Ska bli så kul! Direkt efter jobbet imorn så ;) Men nu är téet klart, så ska fixa det.

TTYL :)

Den där Björn igen! :)


Sov i Tungelsta. Skulle hem till mamma och hämta lite saker och orkade inte åka hem. Hihi, men hemma igen nu iallafall :) Tog med mig en Björn <3 Mötte honom och syrran inne i stan och fick träffa syrrans nya kille :P Men dom är ju "inte tillsammans". Har ju träffat honom förut för många år sedan och dom har hittat tillbaka till varandra :P Men han skulle hem och sova och Jennifer skulle ha följt med mig och Björne hem, men Robin var roligare :P Och när ajg möte dom, gud så pinsamt. Dom satt på en uteservering och på vägen dit kom jag på att jag har legget i min plånbok som ligger på bordet hemma xD Och dom frågar om det! Så jag fick gå ut igen :/ men ändå :P Nu ska jag och Björne titta på film :) Vilken vet jag inte ännu, men nån kul blir det :) Tjingeling! :)

Gammal bild på mig och min Björne :)

 


Dags att sova snart tror jag :)


Nu börjar ögonen bli trötta känner jag. Dags att ramla i säng tror jag. Behöver garanterat inte vänta länge på drömmarna nu! Upp och jobba imorn igen ju, så har varit rätt korkad att sitta uppe länge nu. Jag som tänkte vara duktig och sova tidigt. Gick ju upp så tidigt ju. Kunde ha somnat innan tolv, lätt! Aja, natti på er alla <3

 


No time like the present :)


Varit och vänt i Tungelsta ännu en gång :P Robbin var här i torsdags och såg film med mig, sen åkte vi till Tungelsta tillsammans. Var tvungen att åka till Handen på fredagen ändå, och sen sov jag en natt till för jag började jobba där imorse kl. 8. Lite långt att åka till jobbet härifrån, det funkar när man börjar sent :) Men igår behövde jag inte åka kommunalt till Handen, mamma körde runt mig i mosters MG ;) Sen var man ju tvungen att glida lite extra så vi åkte till Centrum och shoppade lite, sen åkte vi runt lite till :) Det var riktigt skönt, vi hade ju inte taket på ;) Hade ingen tofs dock :S Men skadan blev inte stor, lite jobbigt att få allt i ansiktet bara xD Men nu har jag Björne här och vi ska se film, så nu måste vi börja leta, vi är rätt kräsna. Vi ska ju bara se skräckfilm, och det börjar bli svårt att hitta bra ^^
Så, ciao :)

JAG VILL OXÅ HA!!!


What to do, what to do? :p


Okej, vad ska man göra idag då? Har ringt och fixat det som måste fixas, var nära på att bli av med både telefonen och internet, men det är fixat. Så läskigt att ringa sånna samtal, men det behövdes. Nu kan jag andas ut iallafall. Robbin kanske är på väg hit snart, vi får se. Vill tvinga honom och se en awesome film jag såg för ett litet tag sen. The Butterfly Effect. Den är superbra, ni som inte har sett det: SE DEN! Ni som har sett den: SE DEN IGEN! Anyway, han tipsade mig om en bra film, och mer eller mindre tvingade mig att se den. Limitless. Och den var faktist bra! Superbra actually :) Och nu ska jag göra det samma med honom. Han kommer älska den! Och sen har jag någon att se tvåan och trean med :) Ska ringa Robbin och höra om han kommer eller inte :)

 

TTYL :)

 


Syrran är 18 och jag är gammal...


Så, dags att berätta om min systers galna 18års dag? Ok, here we go:

Jag och Amanda åkte in till stan tidigt för att ta hand om detaljerna för kvällen. Jennifer (min syster) kom in med en kompis till vid 6-tiden :) Jennifer hade inget leg, och några som skulle med hade inte fyllt 18 än heller. Så vi bestämde oss för att klä ut henne och göra pinsamma saker :) Amanda och jag blev klara tidigt så vi drack och blev lagom roliga innan de ens hade kommit in, Jennifer och kompisen började dricka på tåget. När vi möttes satte vi ögonbindel på syrran och gick och bytte kläder på henne. Sen drog vi till söder. Hon hade ett par godistrosor på sig och hon frågade ifall folk ville smaka. Lite senare kom Johana också, efter hon hade slutat jobba. Då ville vi försöka ta oss in på någon krog. Så Jennifer drar fram sitt pass som gick ut -07! Bilden togs när hon var 9!!! Johana fick lånat ett gammalt leg av mig. Och vi kom in! Jag fattar inte. Jennifers leg gick ut för 4 år sen, det Johana lånade gick ut för ett år sen och har samma uppgifter som mitt! Det ser inte ens ut som hon på fotot och vi visade leg båda två! Sjukt, undrar om man kan anmäla dom för det?! Amandas leg hade också gått ut.

När vi väl sitter där blir vi lite småhungriga. Amanda och jag hade redan käkat både på BK och på Wok House. Men Amanda beställer in deras hamburgare för 165:-. Sen sprang vi. Gud va vi sprang. Vi dissade inte de andra, vi sa flera gånger att vi skulle gå. Men dom lyssnade inte, sen vart det lite tjafs och sen sprang vi från notan, och vi blev jagade. Vi sprang in och gömde oss på ett annat ställe. Där inne lugnade vi ner oss. Drack lite till. Hoppade från bord till bord hela tiden. Sen började vi prata engelska och fick några killar att tro på att jag var från NY! Hahahaha, ofta en amrekan lämnar landet över 4 juli? Eller ens i närheten? Aja, iallafall. Killarna sög på att prata engelska. Jag hade skit kul, sen stängde stället i var på. Kil larna ville dra vidare med oss, och började gå till ett ställe. En klubb. Jag visste att det var förmodligen samma ställe vi sprungit från tidigare, men Amanda tyckte vi skulle gå ändå. Jag blev superorolig...

Väl där skulle Amanda hänga in jackan i garderoben och bad mig som hade väskan att ta upp pengarna. Men det fanns inga kvar sa jag, så började vi rota. Amanda sa åt mig att ta jackan så länge. Och det kommer fram en kille till oss då. Han hälsade och frågade vad vi gjort den kvällen. Vi svarade inte så mycket, dragit runt lite och så. Då frågade han om vi varit på deras uteservering. Ja, svarade vi, och han undrade om vi käkade något där. JA! Säger Amanda då utan att tänka. Nej svarar jag. Men det var försent. Vakten kom emot oss och skrek på oss. "Ni åt alltså inte en hamburgare där och sen sprang därifrån?" Allt blev kaos, men en av killarna vi mötte på det förra stället undrade vart vi hade tagit vägen, och han hörde då att jag pratade svenska. Han betalade vår nota och sen sprang vi igen. Guuuud, akward! Hahaha, men det var en kul dag, fyfan. Sen hade våra mobiler dött, och vi hade vara ett busskort och inga pengar, så vi fick gå till plattan från söder för att ta bussen därifrån. Jag var ganska nykter, men Amanda dyngrak. Vi letade igenom väskan och hittade lite pengar så att Amanda hade något att åka hem på. Och väl hemma stupade vi i säng båda två. Vi hördes inte med de andra igen förrän dagen efter, men allt var luuuungt :)

 


Och hon har gjort det igen!


Sorry för superdålig uppdatering ännu en gång. Har varit i Tungelsta för länge! Men nu är jag hemma igen, var lite orolig för att inte ha internet hemma när jag kom hit, men det är kvar! Wiiii :P Har bara chillat i Tungelsta. Inte gjort så mycket. Firade midsommar där och så. Vart med lilla Amanda och mer eller mindre inte orkat ta mig hem xD Men nu är jag här! Skönt att komma hem :)


Amanda flyyyyyger! :D


På G och ska fira syrrans 18årsdag! :D

(mer om den ska ni oxå få veta!)



RSS 2.0